murik
peace and love
Shi ça surrat dari. Q.rr.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Altini njehere u ankua publikisht se policia i kishte futur shkopin e gomes ne bytheKy Altin Goxhaj e ka bërë komisariatin si shtëpinë e tij. Arrestohet shumë herë ky dhe prapë s'ka vënë mend. @Akrepi si e gjykon fenomenin e Altinit ?
T'a kam thon njiherë Luç që po të më bohej çuni si puna jote do kisha tredh me durët e miaDo iki vëlla, kur të qethen viçat.
Jete e mjeruar Anemone, po shihja nje sondazh qe 30% e shqiptarve e kishin €2 diten dhe 15% vetem €1 ditenCa faji ka ai qe del ne rruge dhe e kap qeveria e fut ne biruce![]()
Ëndërroni.Po prit o Luci se ata te dy jane gangrena e Shqiperise nuk hiqen qafe aq kollaj![]()
Dashuria te verbon zysheKu e pe qe kam simpati per Ramen? Apo pse shaj ato katnaret e opozites, apo qe alternativa eshte cope cope??not my problem pse ju frekuencat ju vijne se une vdessss oer Ramen
![]()
Jete e mjeruar Anemone, po shihja nje sondazh qe 30% e shqiptarve e kishin €2 diten dhe 15% vetem €1 diten
Pra 45% vuajne per buken e gojes, keta thone pse dalin njerezit e protestojne
Në fakt; sa më shumë kërkojnë nga jeta aq më tepër bisha bëhen. Unë s'pres shumë nga jeta përveçse mbijetesës. Një punë, një rrogë për mua është ok. Shumica e njerëzve kërkojnë pushime, luks, para. Unë e limitoj veten dhe ndihem rehat. Netflix kam, libra po, ushqim po, ujë po, strehë për të fjetur po. Kjo që thua ti, se janë shndërruar njerëzit në kafshë të egra vlen në botën tënde, jo në botën time.Po kush do me dit o zemer! Ska me dhimbshuri ne kete bote te eger ! Njerzit jane shendrruar ne kafshe te egra per te mbijetuar! Luci e ka gjet mire rri te mami e te babi akoma e han nje pjate gjelle dhe flen ne nje krevat..
badja, i nderuar, e shef shqiprin si turist qe shkon nje here ne 5 vjet, dhe kuptohet qe nje turist i tille shef ndryshim, dhe kjo gje e ben ate te mbushet me frymezim per palloshin, dhe ajo nuk e kupton se kete ndryshim e sjellin biznesi vendas dhe i huaj, dhe jo palloshi,
E dëgjove atë gruan; policët shqiptarë pijnë kokainë.Shërbetorët e autokratit![]()
Demaskimi/ VIDEO që nxjerr zbuluar teatrin e policisë së shtetit
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Skënder Hita la të gjitha punët që kishte këtë të enjte për të marrë pjesë në një filmlapsi.al
Edhe e shpërndajnë atë nëpër shkollaE dëgjove atë gruan; policët shqiptarë pijnë kokainë.![]()
S'pijnë të gjithë kokainë jo. Ka nga ata që pijnë, ka nga ata që pijnë alkool, ka nga ata që s'pijnë asgjë.Edhe e shpërndajnë atë nëpër shkolla
T'a kam thon njiherë Luç që po të më bohej çuni si puna jote do kisha tredh me durët e mia
Epo unë s'jam çuni yt, jam i ndryshëm dhe më i veçantë nga çuni yt. Çuni yt është i zakonshëm, s'më arrijnë dot në nivel.T'a kam thon njiherë Luç që po të më bohej çuni si puna jote do kisha tredh me durët e mia
JoSi i thon turçit,
Vidhi per krevat,
Suma perr rehat
![]()
Sa të dush...Kush janë faktet që ke kur thua se pushteti është marrë me vota të vjedhura ? Ke ato që thotë PD e partitë e vogla ?