• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Ky Altin Goxhaj e ka bërë komisariatin si shtëpinë e tij. Arrestohet shumë herë ky dhe prapë s'ka vënë mend. @Akrepi si e gjykon fenomenin e Altinit ?
Altini njehere u ankua publikisht se policia i kishte futur shkopin e gomes ne bythe
Konkluzioni eshte qe i pelqen procesi pa kerkon me ngulm te kthehet

Jete e mjeruar Anemone, po shihja nje sondazh qe 30% e shqiptarve e kishin €2 diten dhe 15% vetem €1 diten
Pra 45% vuajne per buken e gojes, keta thone pse dalin njerezit e protestojne

Po kush do me dit o zemer! Ska me dhimbshuri ne kete bote te eger ! Njerzit jane shendrruar ne kafshe te egra per te mbijetuar! Luci e ka gjet mire rri te mami e te babi akoma e han nje pjate gjelle dhe flen ne nje krevat..

Po kush do me dit o zemer! Ska me dhimbshuri ne kete bote te eger ! Njerzit jane shendrruar ne kafshe te egra per te mbijetuar! Luci e ka gjet mire rri te mami e te babi akoma e han nje pjate gjelle dhe flen ne nje krevat..
Në fakt; sa më shumë kërkojnë nga jeta aq më tepër bisha bëhen. Unë s'pres shumë nga jeta përveçse mbijetesës. Një punë, një rrogë për mua është ok. Shumica e njerëzve kërkojnë pushime, luks, para. Unë e limitoj veten dhe ndihem rehat. Netflix kam, libra po, ushqim po, ujë po, strehë për të fjetur po. Kjo që thua ti, se janë shndërruar njerëzit në kafshë të egra vlen në botën tënde, jo në botën time.

Dashuria te verbon zyshe
Kjo eshte e vertetuar shkencerisht
Apo jo @Pjer Thomas ?
badja, i nderuar, e shef shqiprin si turist qe shkon nje here ne 5 vjet, dhe kuptohet qe nje turist i tille shef ndryshim, dhe kjo gje e ben ate te mbushet me frymezim per palloshin, dhe ajo nuk e kupton se kete ndryshim e sjellin biznesi vendas dhe i huaj, dhe jo palloshi,

Kush janë faktet që ke kur thua se pushteti është marrë me vota të vjedhura ? Ke ato që thotë PD e partitë e vogla ?
Sa të dush...
Po inë po i bie shkurt... nga bari që transportohej me mushkonjat.. apo nuk e mban mënd aeroplanin që u kap galif .. tek zoti lu që na mbante leksione filozofike mbi zotë dhe mushkonjat .. tek zonja Kim e deri tek shefi i FBI .. për të përfunduar në parajsën e miellit latin që po na ngre gradaçela ... e deri tek dosjet wë na sjellin të huajt me fakte për politikanë të zhytur në llum deri në grykë.. kaq se të tjerat i di vetë ti
Po unë të uroj që mos të bëftë zv.kryeministër ai se do t'a hash, të gjithë i ka rras brenda

Back