Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Po si zhvendoset protesta kaq papritur? Ishin pergatit per ecje te gjata. Kishin marre atletet me vete?? 🤨 lol. Behen qesharake jo per gje. ✌️🫢

Jane kto qe bejne si Che Guevara, dhe nga krahu tjeter kane axhenda te fshehta per interes te partive.

Last edited:
Po flisja me motren ne telefon, por degjova zhurrme ne background. Ku je e pyeta. Ne proteste tha. Really??? (Se motra ime s’merret fare me politike)
Dal per hapa tha. E do dal perdite se qenka mire keshtu. 🤪

Me kte do dal perdite mu kujtu kjo video 😅

Kur thoshte ai i gjati; akoma s‘keni pare gje juve, beheshin sikur nuk e degjonin. Tani kur pane, jo, po hajde, kapeni ta lidhim e te ja qesim Gorkodillave 🤣

Tirana zien nga protestat, Rama ekspozon skulpturat.​

Artisti pa art ose arti pa artist, ky pisllëku i këtij plehre që është këtu. Dhe është takuar me disa më të shpifur se vetja, pseudoartistë.

Ky është udhëheqësi juaj i lavdishëm dhe i imi, për fatin e keq. Dhe jemi bashkë për fatin e keq këtu
.

Burimi...

E....VREJTE?

Atehere te kqyrim te tjeret,aPO me ke bo batuta ky....

PERVERSI.

@masat moderne me flamur....cilet nga juve,zgjedhin nje shoqeri te tille?

Tirana zien nga protestat, Rama ekspozon skulpturat.​

Artisti pa art ose arti pa artist, ky pisllëku i këtij plehre që është këtu. Dhe është takuar me disa më të shpifur se vetja, pseudoartistë.

Ky është udhëheqësi juaj i lavdishëm dhe i imi, për fatin e keq. Dhe jemi bashkë për fatin e keq këtu
.

Burimi...

E....VREJTE?

Atehere te kqyrim te tjeret,aPO me ke bo batuta ky....

PERVERSI.

@masat moderne me flamur....cilet nga juve,zgjedhin nje shoqeri te tille?
Duke u ngritur mbi dy metra, forma biomorfike, në formë kërpudhe, krijon një pikë takimi të hapur që zgjeron imagjinatën private në hapësirën publike. I instaluar së bashku me një prezantim vizatimesh në restorantin aty pranë (Du Pont), projekti zbulon origjinën gjestuale të skulpturës, duke gjurmuar lëvizjen nga mendimi i vetmuar në përvojën kolektive dhe hapësirën publike.

15 – 21 qershor 2026.

Art Basel Parcours 2026 Edi Rama.​

A nuk eshte te vrasesh veten?

FAZITI.....Fshati digjet,KURVA vrehet para pasqyres.

Thenia me e MENCUR e popullit SHQIPTAR.

FUND.

Duhet te organizohen manifestime ne cdo kryeqytet te botes..

Ej ju te frances...beni ndnj gje ne paris...se nuk shkojme dot ne tirane

Back