Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Nuk e di, nese e kane mire apo keq, ama Edi Rama Tqr, huuuu huuuuu tre gellenjka te asaj pijes edhe tojen deri ke kokerdhoku varur 🤪😆 nuk bene kjo, nuk bene.

Ka qenë Sant Gallen Xoni 🤣
Ashtu thone, une erdha in tu Odhbenia te dielen, tani po e fus flamingon 🤣 ne uje te kriposur.

Tani kete pjesen me investimet nuk e kam percjellur komplet, ndoshta eshte ti perqafosh investitoret e huaj. Por qe shqipet, meqe doli nje .rje qyl, Edi Tqr 🤭-qesh- mos i hyjme Xonit ne hak, kot.

Protesta e Shqiperise ne lidhje me kerkesat per doreheqjen e qeverise se peshtire shqiptare i jep leksione jo vetem Europes. 😊

Proteste qe e kane perqafuar elita e mendimeve,shpirtrat qe duan dinjitet e liri jo vetem ne Shqiperi.

Keto te fundit u pelqejne edhe atyre qe u ka humbur dinjiteti e liria,por frika triumfon.

Urojme ndjesia e lirise te triumfoje,e ajo e frikes,hijes te zbehet!

16 Qershor i 2026!

Back