Petrit Kola
PERANDOR
- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 65,498
- Pikët
- 113
Askush nuk mund te ndaloj ate qe eshte planifikuar.Do jete futur kastile per te shkaktuar rremuje ne proteste
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Askush nuk mund te ndaloj ate qe eshte planifikuar.Do jete futur kastile per te shkaktuar rremuje ne proteste
Me date 12 i ke ne shesh, kane 35 vjetorin e partis komunisteDo jete futur kastile per te shkaktuar rremuje ne proteste
Ate se dime. Nje gje del jashte kontrollit, dhe gjithcka ndryshon. Butterfly effect.Askush nuk mund te ndaloj ate qe eshte planifikuar.
Mandi , me duker se ai Pilinci nuk qenka shfaqur kot. po shifja nje intervisre ne Tik Tok qpar dhe thoshte do arrestohen rreth 85 Gazetare .dhe Marshimi me i madh do jete ne date 13 Qershor...Po ca frike, ka vajt aty ku smban me!!
Pilinçin qen tu e rraf protestuesit,koqe kandari e fut rama si xhol për ti ul prestigjin protestës. Nuk kemi nevojë të përfaqësohemi nga shokët e petrit kolës ne.Mandi , me duker se ai Pilinci nuk qenka shfaqur kot. po shifja nje intervisre ne Tik Tok qpar dhe thoshte do arrestohen rreth 85 Gazetare .dhe Marshimi me i madh do jete ne date 13 Qershor...
cfare thua mo ?Pilinçin qen tu e rraf protestuesit,koqe kandari e fut rama si xhol për ti ul prestigjin protestës. Nuk kemi nevojë të përfaqësohemi nga shokët e petrit kolës ne.
Nuk e kam iden kush eshte, le te meremiMandi , me duker se ai Pilinci nuk qenka shfaqur kot. po shifja nje intervisre ne Tik Tok qpar dhe thoshte do arrestohen rreth 85 Gazetare .dhe Marshimi me i madh do jete ne date 13 Qershor...
Jemi dakord. Por duhet te dish dicka, shumica e komunisteve idealist ishin te rinj fare. Nuk e dinin cfar ishte komunizmi I vertete. Organizata e pare politike me parime te majta me njerez me pervoje. Intelektual te vertete ka qene Balli Kombetar. Por e mori enveri dhe pastaj mashtroje opinionin publik duke perdorur ca te verteta te vogla per te shitur nje genjeshter te madhe.Kane qene komunista e jo enverista, tjeter pastaj Enveri qe vrau e preu, dhe ngelen ne pushtet ata qe i lepiheshin (shumica nga halli e jo nga malli).
Une do te tregohem I kujdeshem, sepse jam i regjur me protestat e shqiptareve. Megjithate besojbse kesaj rradhe eshte ndryshe nga te tjerat dhe eshte e pavarur nga politika. Per mua kjo eshte pike kthese per shaiptaret.E di dhe bretkocen. Por ta interpretoj dhe bretkocen dhe gafen që bëri haleja i surrelit.
Ishte në rregull deri kur temperaturën e ujit ku ishte bretkoca e rriste gradualisht, dhe bretkoca (populli ) nuk e rrunte fare. Në Zvërnec e rriti temperaturën direkt 20 gradë dhe bretkoca kerceu. Shqiptarët thanë mjaft të qifsha ropt. Mjaft tel me gjemba dhe paramilitare. Enough is enough.
Fol per vete.Ate se dime. Nje gje del jashte kontrollit, dhe gjithcka ndryshon. Butterfly effect.
Po shyqyr o që fole një herë tamam! Nuk kanë dalë njerëzit për kushnerin aty kanë dalë të rrëzojnë ramën.Une do te tregohem I kujdeshem, sepse jam i regjur me protestat e shaiptareve. Megjithate besojbse kesaj rradhe eshte ndryshe nga te tjerat dhe eshte e pavarur nga politika. Per mua kjo eshte pike kthese per shaiptaret.
Kete gusht do behen 16 viete qe kam fol tamam ne kete forum rreth klases politike shqiptare. Dhe kjo proteste e vertetoi ate qe kam then gjith keto vite.Po shyqyr o që fole një herë tamam! Nuk kanë dalë njerëzit për kushnerin aty kanë dalë të rrëzojnë ramën.
Pas 16 vjetesh te doli ajo qe ke thene? Epo nje dite do dilte. Cfare ke thene se s’te kam lexuar?Kete gusht do behen 16 viete qe kam fol tamam ne kete forum rreth klases politike shqiptare. Dhe kjo proteste e vertetoi ate qe kam then gjith keto vite.
Aq shume jane? YyyPo shyqyr o që fole një herë tamam! Nuk kanë dalë njerëzit për kushnerin aty kanë dalë të rrëzojnë ramën.
Ate se mban mend as shoku ManoPas 16 vjetesh te doli ajo qe ke thene? Epo nje dite do dilte. Cfare ke thene se s’te lexuar?