• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Mandi , me duker se ai Pilinci nuk qenka shfaqur kot. po shifja nje intervisre ne Tik Tok qpar dhe thoshte do arrestohen rreth 85 Gazetare .dhe Marshimi me i madh do jete ne date 13 Qershor...
Pilinçin qen tu e rraf protestuesit,koqe kandari e fut rama si xhol për ti ul prestigjin protestës. Nuk kemi nevojë të përfaqësohemi nga shokët e petrit kolës ne.

cfa
Pilinçin qen tu e rraf protestuesit,koqe kandari e fut rama si xhol për ti ul prestigjin protestës. Nuk kemi nevojë të përfaqësohemi nga shokët e petrit kolës ne.
cfare thua mo ?
bo bo , nuk di robi kujt ti besoj vallaj...😇😇

Mandi , me duker se ai Pilinci nuk qenka shfaqur kot. po shifja nje intervisre ne Tik Tok qpar dhe thoshte do arrestohen rreth 85 Gazetare .dhe Marshimi me i madh do jete ne date 13 Qershor...
Nuk e kam iden kush eshte, le te meremi
me protesten deri sa te iki ky halabaku

Kane qene komunista e jo enverista, tjeter pastaj Enveri qe vrau e preu, dhe ngelen ne pushtet ata qe i lepiheshin (shumica nga halli e jo nga malli).
Jemi dakord. Por duhet te dish dicka, shumica e komunisteve idealist ishin te rinj fare. Nuk e dinin cfar ishte komunizmi I vertete. Organizata e pare politike me parime te majta me njerez me pervoje. Intelektual te vertete ka qene Balli Kombetar. Por e mori enveri dhe pastaj mashtroje opinionin publik duke perdorur ca te verteta te vogla per te shitur nje genjeshter te madhe.

@Akrepi, me the qe shoh ëndrra 😂
Po the Europa ke thënë Gjermont. Ta thashë. Kanë marrë vendim gjeopolitik. Shqipëria në Europë.
Thuaji kryeministrit tënd ke takimi i PS se është kok turku njësoj si kryeministri kroat.

European Commission to Albania: "Act without delay"

Last edited:
E di dhe bretkocen. Por ta interpretoj dhe bretkocen dhe gafen që bëri haleja i surrelit.
Ishte në rregull deri kur temperaturën e ujit ku ishte bretkoca e rriste gradualisht, dhe bretkoca (populli ) nuk e rrunte fare. Në Zvërnec e rriti temperaturën direkt 20 gradë dhe bretkoca kerceu. Shqiptarët thanë mjaft të qifsha ropt. Mjaft tel me gjemba dhe paramilitare. Enough is enough.
Une do te tregohem I kujdeshem, sepse jam i regjur me protestat e shqiptareve. Megjithate besojbse kesaj rradhe eshte ndryshe nga te tjerat dhe eshte e pavarur nga politika. Per mua kjo eshte pike kthese per shaiptaret.

Une do te tregohem I kujdeshem, sepse jam i regjur me protestat e shaiptareve. Megjithate besojbse kesaj rradhe eshte ndryshe nga te tjerat dhe eshte e pavarur nga politika. Per mua kjo eshte pike kthese per shaiptaret.
Po shyqyr o që fole një herë tamam! Nuk kanë dalë njerëzit për kushnerin aty kanë dalë të rrëzojnë ramën.

Rama e ka shitur shqiperin tek izraeli ka kohe ky muhabet. Cifutet i kan premtuar pushtet sa te jet gjalle, dhe mbas tij i kan premtuar qe do ta mari djali i tij tashme i konvertuar ne jahud ne fe zaho. Kur ta mari zaho cifut i vogel, eshte shume here me i keq se i jati, ateher shqiperia o behet toke izraelite, ose behet me keq se gaza. gaza eshte ne det, kurse shqiptaret do ti cojne ne mal..
Kush eshte pro ketij projetki, pa kerkuar trasparence, eshte armik i shqiptarve, dhe ushtar i perbetuar i zionistve..

Po shyqyr o që fole një herë tamam! Nuk kanë dalë njerëzit për kushnerin aty kanë dalë të rrëzojnë ramën.
Kete gusht do behen 16 viete qe kam fol tamam ne kete forum rreth klases politike shqiptare. Dhe kjo proteste e vertetoi ate qe kam then gjith keto vite.

Kete gusht do behen 16 viete qe kam fol tamam ne kete forum rreth klases politike shqiptare. Dhe kjo proteste e vertetoi ate qe kam then gjith keto vite.
Pas 16 vjetesh te doli ajo qe ke thene? Epo nje dite do dilte. Cfare ke thene se s’te kam lexuar?

Last edited:
Back