Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Edi Rama është duke përgatitur arratisjen e tij përgjithmonë nga Shqipëria me avion.
Mister destinacioni. Katar apo Serbi apo ndonjë shtet tjetër bananesh.

P.S. USA i heq non graten Sali Berishës. Mesazh i qartë për Edi Ramën 😬

Prezantojme para jush Teatrin "Buzeqeshja e djallit"

rama-1-scaled.jpg

Ne kete teater do shihni gjithashtu ...
Legenin e legeneve plakun Dogsboru...

Sali-Berisha_Storm-rks_pub.2692024.jpg

Do pyesni ju... Po kush eshte Xhiri?!
Zgjidheni vet kush eshte me i miri...

1781191891371.jpeg

-640-0-1742239127x1742227062-flamurnoka-530.jpg

Po ta vereni me kujdes kete tragjikomi, do shikoni dhe me akoma
Do gjeni brenda me qindra Xhivola, dhe me qindra Ernesto Roma.

Spak po kerkon kush eshte Xhivola, pra organizatori. Domethene Ministri i propagandes.
Ka shume zera... Ca thone Eshte @cool_shqype , ca te tjere @shoku_tanku ...

Po une dyshoj tek @Petrit Kola !
Ai shejtan eshte intelektual i madh.
SPAK po kerkonte nje peshkaqen te rraces barthoshe qe ka hyre pa leje ne detin Mesdhe, di gje ti evlat?

Po, me govatë në ballkon.
Në resorte shkojnë ata që kanë para. Mund të jen 100,000 shqiptarë të pasur. 100,000 nuk është pak. Unë se di sa janë të pasur e sa jo, por me hamendje e thashë numërin. Janë 2,500,000 shqiptarë. Resortet bëhen për atë pjesë të popullsisë që ka të ardhura të mira.

Ne Turqi si ty. 😎
Vu charter flights per ne Turqirt, nga 3-4 cdo jave tumllas me Qafiristanas.

Pse kot tu duk ty se nuk kane bere feasibiliti Palljoshi qe beri aeroportin atje ne mocal te Vlores, qe dha Sazanin e Narten, qe beri tunelin e Llogarase e qe u ka dhene mijera hektare toke bukqesore dhe kullota miqeve te tij latifondiste per nje dollarios dhe ata kane fituar disa qidra miliona. Keto jane prollogaritur qe para 10-15 vitesh.

Back