- Anëtar
- Dec 11, 2012
- Postime
- 58,663
- Pikët
- 113
Dyhen hajdute te rinj thuaj.Do te ishte vertete pavaresia e dyte e shqiptareve nese vertet i shporrin nga politika te dyja partite dhe deputetet e tyre. Duhet gjak i ri. Nuk ka rruge dalje tjeter.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Dyhen hajdute te rinj thuaj.Do te ishte vertete pavaresia e dyte e shqiptareve nese vertet i shporrin nga politika te dyja partite dhe deputetet e tyre. Duhet gjak i ri. Nuk ka rruge dalje tjeter.
Ledio tiçëri po i thotë Ed Rams .. hajdutDyhen hajdute te rinj thuaj.
Futja vehtes LedioDyhen hajdute te rinj thuaj.

Po Ledio po. Cantare sa te duash.Futja vehtes Ledio
Po shko 50 nruja huj po trupeshk ngeli
Lasciatemi cantare
Se ceshte nje mistrec atje qe e prish te tere protesten.Po Ledio po. Cantare sa te duash.![]()
Ca thote Spak??Se ceshte nje mistrec atje qe e prish te tere protesten.
Bertet "Rama ne burg, Berisha ne burg"
Ai shejtan i corganizoj te tere njerzit.
Ca thote Spak??![]()
Po ka vende plot ku mund ti bëjnë. Atje ku i kanë bërë më parë.Populli i thjeshte qe s'ka xhep per €400 nata tek kto resortet mega lluks, ku i bejne pushimet? Se kta çdo cep po e kthejne ne resorte.
Po, me govatë në ballkon.Po ka vende plot ku mund ti bëjnë. Atje ku i kanë bërë më parë.
Bota po behet nje ballkon ku pak kush do te mund te hipi tja shijoj pamjen.Populli i thjeshte qe s'ka xhep per €400 nata tek kto resortet mega lluks, ku i bejne pushimet? Se kta çdo cep po e kthejne ne resorte.
SPAK po kerkonte nje peshkaqen te rraces barthoshe qe ka hyre pa leje ne detin Mesdhe, di gje ti evlat?Spak po kerkon kush eshte Xhivola, pra organizatori. Domethene Ministri i propagandes.
Ka shume zera... Ca thone Eshte @cool_shqype , ca te tjere @shoku_tanku ...
Po une dyshoj tek @Petrit Kola !
Ai shejtan eshte intelektual i madh.
Sa negativ qe je...SPAK po kerkonte nje peshkaqen te rraces barthoshe qe ka hyre pa leje ne detin Mesdhe, di gje ti evlat?
Jam gati te ve doren mbi luspat e tua e te betohem qe jam njeri me shum pole pozitive.Sa negativ qe je...
Në resorte shkojnë ata që kanë para. Mund të jen 100,000 shqiptarë të pasur. 100,000 nuk është pak. Unë se di sa janë të pasur e sa jo, por me hamendje e thashë numërin. Janë 2,500,000 shqiptarë. Resortet bëhen për atë pjesë të popullsisë që ka të ardhura të mira.Po, me govatë në ballkon.
Ne Turqi si ty.Populli i thjeshte qe s'ka xhep per €400 nata tek kto resortet mega lluks, ku i bejne pushimet? Se kta çdo cep po e kthejne ne resorte.
Vu charter flights per ne Turqirt, nga 3-4 cdo jave tumllas me Qafiristanas.Ne Turqi si ty.![]()