Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Ashtu pra, e mbron se te vjen natyrshem 🙄
Dhe etiken e sheh kur duhet
Yea se nuk u cuan se ishin keq, por se u ‘kujtuan’ per Sazanin e Zvernecin qe rrezik se kishin idene ku bie. Shumica per clicks u solidarizun. They all fake.

Ky ishte një nga investimet më strategjike në Shqipëri, plr shkak të tij u ndërtua tuneli i Llogarasë , u keqtrajtua Tragjasi dhe ju mor uji lumit të Vlorës që mban gjallë Labërinë..
Shihni si e kanë transformuar një perlë të natyrës, një gji që ishte si prehëri i Perëndisë ...
Ky është vizioni i tyre për zhvillim ... fiks si kibucët e çufove

1000064730.jpg

Ky ishte një nga investimet më strategjike në Shqipëri, plr shkak të tij u ndërtua tuneli i Llogarasë , u keqtrajtua Tragjasi dhe ju mor uji lumit të Vlorës që mban gjallë Labërinë..
Shihni si e kanë transformuar një perlë të natyrës, një gji që ishte si prehëri i Perëndisë ...

View attachment 356126
Kjo eshte foto per reklamë o edlin se u dukerka bukur😁
Po te shikosh cfare behet te sektori 3 te ikën truri. E kane bastarduar fare. Dhe flitet qe do shkoje deri ne dhermi kështu.
1000145694.jpg

Kjo eshte foto per reklamë o edlin se u dukerka bukur😁
Po te shikosh cfare behet te sektori 3 te ikën truri. E kane bastarduar fare. Dhe flitet qe do shkoje deri ne dhermi kështu.
View attachment 356135
Po po .. isha në pranverë andej .. Në Dhërmi të merret fryma, ske nga hyn e s'ke nga del .
Ndërsa aty në Palasë, deri dy vjet më parë , futeshe e blje plazh .. vjet nuk hyje dot

Velvet revolution thone.

View attachment 356126
https://www.facebook.com/reel/2466861453756793

Protestuesit ndosin ambjentin me parullat me AI, sepse AI harxhon shum ujë. Baton Haxhiu.
Me rrot cari se ky kosovari nuk kam parë ndonjëherë 😂
Dmth kërkonte të jepte idenë se protestuesit janë ambientaliste dhe të paguar nga Irani, por që ndotin dhe ambjentin, për shkak se inteligjenca artificiale harxhon ujë. Keta legenat e rilindjes kanë ikur për lesh njësoj si hajvani i surrelit
Ndiqeni kte transmetim perlë, është ca i gjatë por ja vlen. Andi Bushati i përdhunon të dy, dhe Baton Haxhiun dhe atë patronazhistin Bledi Klosi 😂

Protestuesit ndosin ambjentin me parullat me AI, sepse AI harxhon shum ujë. Baton Haxhiu.
Dmth kërkonte të jepte idenë se protestuesit janë ambientaliste dhe të paguar nga Irani, por që ndotin dhe ambjentin, për shkak se inteligjenca artificiale harxhon ujë. Keta legenat e rilindjes kanë ikur për lesh njësoj si hajvani i surrelit
Ndiqeni kte transmetim perlë, është ca i gjatë por ja vlen. Andi Bushati i përdhunon të dy, dhe Baton Haxhiun dhe atë patronazhistin Bledi Klosi 😂

Meqë te pëlqen politika dhe analiza...
Si e shpjegon faktin qe rehabilitohet Berisha ne kulmin e protestave ne shqiperi?

Lamasht e PS s qe ju eshte trashe qafa dhe barku nga lekt e korrupsionit 😏

Zemra mal per reagimin e protestuesve ❤️‍🔥

Nje bravo e madhe shkon prz...dhe kshu duhet te fillojme dhe ti perzeme dhe politiqenet, duke i gjemu na mbrapa dhe duke i gjujt me gure...
Unë isha aty kur ky provokoj herën e parë përballë piramidës, e pashë atë helenë që vuri në provë protestuesit.
Një nga Shkdora (nuk po citoj grupimin, sepse dallohen ato) deshi ta dhunoj.
Por ishte ndërhyrja e shpejtë e protestuesve të tjerë që e ndaluan.
Kjo video këtu është pak më vonë, është hera e dytë.
Nëse do binte në dorë të atyre shkodranëve, do ishte katastrofë
E do përfundonte keq provokimi
Jam i sigurtë për këtë, sepse shkodranët ruanin dikë e ishin thuajse të gjithë me syze për të mos rënë në sy.
Askush nuk e dinte se ky haleja (nuk e njohi kush) do shkonte në krahun tjetër për provokim
Ishin edhe 4 eksponentë me bluza të kuqe, që shkonin e provokonin grupimet e opozitarëve (të pd në këtë rast) si grupimin e Ilir Alimehmetit (me familje, të shoqen e vajzën minorene) por këta të fundit nuk u përgjigjën fare.
Por rasti i hales me qen shpëtoj mirë
Ndoshta është dashur ta linim grupimin e shkodranëve të çonin në të s'ëmës halen
Por njeriu vepron instinktivisht, por mos patur viktima

Po vrej i hulumtim.
Gjate luftes se dyte boterore,ruset(apo bolsheviket)paskan BO....teatrin me te MADH edhe = TANI ne Rusi.

Ai LYRA blendi(sa INOT e kom more kte emer)klosi shprehet..fakti qe teatri i ri do jete nje perle kur.....do te perfundoje(ta vrejme se kur dhe si).

Apropo...SPAK doli dje ose pardje,me emra konkrete per zonen e Zvernecit.

Sipas meje...SHENJE e MIRE kjo.

Se nuk jane te gjithe ata aty ne proteste hallexhinj dhe ne pike te hallit prandaj. Se te jesh pa buke, pa uje pa drita neper barake, sic jane ca gjynahqare neper videot e instagramit, i ve flaken kryeministrise edhe pa udheheqes fare. Une jam kujder dhunes, por diktatoret ashtu bien.
1781341343829.png

Unë isha aty kur ky provokoj herën e parë përballë piramidës, e pashë atë helenë që vuri në provë protestuesit.
Një nga Shkdora (nuk po citoj grupimin, sepse dallohen ato) deshi ta dhunoj.
Por ishte ndërhyrja e shpejtë e protestuesve të tjerë që e ndaluan.
Kjo video këtu është pak më vonë, është hera e dytë.
Nëse do binte në dorë të atyre shkodranëve, do ishte katastrofë
E do përfundonte keq provokimi
Jam i sigurtë për këtë, sepse shkodranët ruanin dikë e ishin thuajse të gjithë me syze për të mos rënë në sy.
Askush nuk e dinte se ky haleja (nuk e njohi kush) do shkonte në krahun tjetër për provokim
Ishin edhe 4 eksponentë me bluza të kuqe, që shkonin e provokonin grupimet e opozitarëve (të pd në këtë rast) si grupimin e Ilir Alimehmetit (me familje, të shoqen e vajzën minorene) por këta të fundit nuk u përgjigjën fare.
Por rasti i hales me qen shpëtoj mirë
Ndoshta është dashur ta linim grupimin e shkodranëve të çonin në të s'ëmës halen
Por njeriu vepron instinktivisht, por mos patur viktima
HALESE me qen (sipas gojeve te liga),padren ja kane akuzuar per....

involved in drug and prostitute trafficking.​

Une e BESOJ.

Meqë te pëlqen politika dhe analiza...
Si e shpjegon faktin qe rehabilitohet Berisha ne kulmin e protestave ne shqiperi?
Krimbi i surrelit e kruajti me tramp. E bëri dhëndrin e tij pis me një të akuzuar nga disa shtete, një farë Artur Shehu. Pa e ditur Jared që ka trafikantë droge pronarë tokash. Si dhe e ka mashtruar për Sazanin. Dhe Shqipëria i be lajm botëror në dem te tramp.
Tramp do e shtypi si krimb surrelsin. Nderkohe që ka tre armiq të tjerë. Soros, Europën dhe protestuesit.
Krimbi i surrelit is fucked up. Imagjino një krimb i ngatërrohet nëpër këmbë krokodilave, tigrave dhe luanëve botërore .
Kështu lexoje heqjen e nongrates nga Amerika për Berishën. 😬
Kjo analizë nuk vlen për patronazhistet, ata e quajnë lider botëror krimbin e surrelit 😂

Vini re. Berisha tha unë u ktheva. Nuk tha thjesht me hoqën non graten. Është diçka e thellë. Amerika i vuri kryqin surrelsit. Dhe Berishës i është komunikuar.

Last edited:
Back