Ja kee fut kot plako, ja ke fut kot.
Xoni Bades o ushtar i Bibes, isoj si Trompeta,
Si bo gjoXonit, sic si ka bo hert e tjera.
13 vjet mret e ka lon.
Nuk ja kam fut kot plako

Ti dhe të tjerët e anashkaloni. Kurse krimbi i surrelit i ka marrë sinjalet. Ka dy sinjale.
Siç e thashë me siper heqja nongrata Berishës për interesa të larta amerikane( nuk e them unë kte të fundit, e thotë departamenti amerikan i shtetit

).
Sinjali tjetër është ky. E mban mend sa herë kishte protesta PD ambasada amerikane njoftonte amerikanet të rrinin larg trazirave. Kësaj herë nuk njofton. Po cilët janë amerikanet në Shqipëri? Ne pra jemi shumica, shqiptaro-amerikanet. Jemi 300 mijë këtu, vijnë me mijëra në shqiperi. Pra ne na thuhej mos merrni pjesë në protesta.
E përsëris. Krimbi i surrelit e kruajti bythen me krokodilë, aligatore, tigra, puma, luane botërore. I dukej vetja lider botëror

. Krimbit të surrelit i rri ngushtë kombi shqiptar, mendonte se ne nuk e meritojmë një leader kaq gjigand

. Krimbit të surrelit i duhej një komb me 300 milionë banorë

Kur në fakt do futet në historinë shqiptare si leaderi me i zgjebosur shqiptar. A e ke parë si i kanë ikur pëllumbat, imiton si pederast ato blogeret. E ka kapur paniku.
Ka 4 armiq tani. Trampin, Sorosin, Europën dhe protestuesit.
Po
@par po. Aty në protestë ka mijëra Soroist, janë të gjithë kundra Ramës. Ka të djathtë, konservatore, majtistë jo Soroiste, njerëz të pavarur. Ka nga të gjitha llojet.
Mesa duket karma never forget, it's a fuckin bitch.
E mban mend thënien e muc Nanos të mblidhen të gjithë qelbësirat kundër Berishës?

Tani unë nuk them gjithë qelbësirat kundër krimbit të surrelit. Do ishte e përshtatshme, të gjithë llojet e njerzve, te gjitha shtresat kundër bythqirit të surrelit.
Krimbi i surrelit is fucked up.