• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Krimbi i surrelit e kruajti me tramp. E bëri dhëndrin e tij pis me një të akuzuar nga disa shtete, një farë Artur Shehu. Pa e ditur Jared që ka trafikantë droge pronarë tokash. Si dhe e ka mashtruar për Sazanin.
Tramp do e shtypi si krimb surrelsin. Nderkohe që ka tre armiq të tjerë. Soros, Europën dhe protestuesit.
Krimbi i surrelit is fucked up. Imagjino një krimb i ngatërrohet nëpër këmbë krokodilave, tigrave dhe luanëve botërore .
Kështu lexoje heqjen e nongrates nga Amerika për Berishën. 😬
Kjo analizë nuk vlen për patronazhistet, ata e quajnë lider botëror krimbin e surrelit 😂
Spaske kuptu asigjo🤣🤣🤣
Berisha është plani B amerikan 😉
Se harrova...nuk eshte heq non grata.

Nderkohe që ka tre armiq të tjerë. Soros, Europën dhe protestuesit.
Krimbi i surrelit is fucked up. Imagjino një krimb i ngatërrohet nëpër këmbë krokodilave, tigrave dhe luanëve botërore .
ISHALLAH hyjne dhe...ARINJTE me Iranin.

E kom FIKSIM aPO BINDJE qe kte KURVEN maskule do ta VRASIN.

Me e BUKRA do ishte...patronazhistat.

PS....java qe po maro ishte me temperatura mesatare ke komuna ime.

TANI po rriten.

Njoni po del+ne do vrej per noi

Dunkelbier(ma kujtoi i gjermon DJE,se kishte qene ne Bavari).​

Ju pergjigja...Birre e Zeze e qujme ne Albaneser.

KLM.

ISHALLAH hyjne dhe...ARINJTE me Iranin.

E kom FIKSIM aPO BINDJE qe kte KURVEN maskule do ta VRASIN.

Me e BUKRA do ishte...patronazhistat.

PS....java qe po maro ishte me temperatura mesatare ke komuna ime.

TANI po rriten.

Njoni po del+ne do vrej per noi

Dunkelbier(ma kujtoi i gjermon DJE,se kishte qene ne Bavari).​

Ju pergjigja...Birre e Zeze e qujme ne Albaneser.

KLM.
1781343008529.png

Vriteni kët rrotë cari se nuk ka rrugë tjetër. Digjeni të gjallë të vënë mënd ata që do vijnë në të ardhmen. Me llogje nuk ikën kufoma e pa kallur.

Shqipëria ka vetëm një rrugë të shpëtojë nga diktatorët. Dhe është mjaft e thjeshte. Duhet të kufizojë mandatet e kryeministrit në 2 me kushtetute, pra maksimumi 8 vjet.
Po ju bëj pak histori. Pasi u përmbys diktatura komuniste, figura më e fuqishme e ekzekutivit ishte presidenti. Mandatet u kufizuan në 2.
Kushtetuta shqiptare edhe sot i kufizon mandatet e presidentit në 2 mandate. Po cila është hilja?
Pasi nuk mund të zgjidhej për herë të tretë Sali Berisha president, bashkë me ate halenë tjetër Fatos Nano, ja hoqi gjithë kompetencat presidentit dhe ja dha kryeministrit. Prandaj ne kemi sot një diktator kryeministër si haleja i surrelit.
Barom Begaj ai copa e idiotit nuk mund të ketë më shumë se dy mandate, por haleja i surrelit mund të rrijë dhe 40 vjet të tjera kryeministër. Në fakt duhej të ishte e kundërta me sistemin shqiptar aktual. Beromi le te rrije dhe gjith jeten president, nuk i rruhet askujt, ka kompetenca vetëm të japë dekorata.
Sali Berisha bëri një gabim të pafalshem kur dorëzoi pushtetin në 2013. Pak para se të ikte nga pushteti duhej të kishte ndryshuar kushtetutën, të kufizonte mandatet e kryeministrit në dy.
Ca t'ju them me unë. Mbajeni pederastin e surrelit dhe 40 vjet të tjera në pushtet, t'ju shtype dhe t'ja u pije gjakun.

Nuk kishte si ta ndryshonte...
Kufizimi mandateve te kryeministrit do 2/3 e votave ne parlament qe gerdalla si ka pas kurre.

• Like
Reactions: par
Jan ata qe insatluan demokracin, voten, protesten paqesore, nderkohe ne bote po bejn ate qe kan ber prej disa shekujsh.
@Mistrece une i paralajmerova shqiptaret per fatin e zi ne momentin qe Tony Blair doli ne podium me Ramen.

1781343950140.png1781343975086.png

Krimbi i surrelit e kruajti me tramp. E bëri dhëndrin e tij pis me një të akuzuar nga disa shtete, një farë Artur Shehu. Pa e ditur Jared që ka trafikantë droge pronarë tokash. Si dhe e ka mashtruar për Sazanin. Dhe Shqipëria i be lajm botëror në dem te tramp.
Tramp do e shtypi si krimb surrelsin. Nderkohe që ka tre armiq të tjerë. Soros, Europën dhe protestuesit.
Kjo analizë nuk vlen për patronazhistet, ata e quajnë lider botëror krimbin e surrelit 😂

Vini re. Berisha tha unë u ktheva. Nuk tha thjesht me hoqën non graten. Është diçka e thellë. Amerika i vuri kryqin surrelsit. Dhe Berishës i është komunikuar.
Ndajmë të njëjtin mendim
E Berisha me siguri është i ikur
Problemi qëndron se a e lënë bandat që e kanë PENG Ramën!?
Beni më lart e cilësoj që veprimet e Spak-ut janë ogur i mirë
E shpresoj të jetë ashtu!
Rama mund të dëshiroj të largohet, por ka ca fije që nuk i shkëput DOT.
Nuk është aq e thjeshtë të ngresh perandori ekonomike mbi burime krimi & informale.
Diku, diku u përfol se ka të birin të sëmurë (nuk ia uroj, se i biri nuk ka faj se ç'bën i ati)
Ndoshta, ndoshta po krijon alibi largimi
E, thjeshtë ato pak patronazhistë dembelë të administratës i mban me stimuj për të patur ndopak ndikim më vonë
QSUT u vu nën kontrollin e Izraelit, KlodiaN Allajbeu
Le të pyeten guximtarët që flasin, e do të të pohojnë këtë fakt.
Thuajse gjithçka e ka kaluar nën kontrollin hebre në Shqipëri.
E po të ik tani, misionin për të cilën e sollën e ka kryer.
Misionin e kolonizimit

Nje video e shkurter sqaruese ne lidhje me Zvernecin.
Aty do u ndertokan vila etj dhe me parate nga shitjet do nderhohet disa hotele.
Invenstime te huaja do kete 0 dhe Rama na mbaka te fshehte lejen e zhvillimit.
Rendesi ka qe partia e Miladinit festori 35 vjetorin e ndryshimit te lekures sot.

Skema e Durres Yatchs & Marina, e permenda para ca ditesh, te njejten gje beri dhe Alabbari, hapi disa show room 3D ne Tirane dhe Durres dhe i shiti nje pjese te apartamenteve pa u hap akoma gropa, me ato para filloi ndertimin e 4 godinave te para.

Krimbi i surrelit e kruajti me tramp. E bëri dhëndrin e tij pis me një të akuzuar nga disa shtete, një farë Artur Shehu. Pa e ditur Jared që ka trafikantë droge pronarë tokash. Si dhe e ka mashtruar për Sazanin. Dhe Shqipëria i be lajm botëror në dem te tramp.

Vini re. Berisha tha unë u ktheva. Nuk tha thjesht me hoqën non graten. Është diçka e thellë. Amerika i vuri kryqin surrelsit. Dhe Berishës i është komunikuar.

Ja kee fut kot plako, ja ke fut kot.

Xoni Bades o ushtar i Bibes, isoj si Trompeta,

Si bo gjoXonit, sic si ka bo hert e tjera.

13 vjet mret e ka lon.

Saktë, korrupsioni është problemi kryesorë
P.s
Nesër bllokohet kalimi për Rinas, me aq sa dëgjova
Duhet rrethuar parlamenti kur të jenë në seancë plenare.Duhet ushtruar presion në mënyrë direkte.

Ja kee fut kot plako, ja ke fut kot.

Xoni Bades o ushtar i Bibes, isoj si Trompeta,

Si bo gjoXonit, sic si ka bo hert e tjera.

13 vjet mret e ka lon.
Nuk ja kam fut kot plako 😬
Ti dhe të tjerët e anashkaloni. Kurse krimbi i surrelit i ka marrë sinjalet. Ka dy sinjale.
Siç e thashë me siper heqja nongrata Berishës për interesa të larta amerikane( nuk e them unë kte të fundit, e thotë departamenti amerikan i shtetit 😬).
Sinjali tjetër është ky. E mban mend sa herë kishte protesta PD ambasada amerikane njoftonte amerikanet të rrinin larg trazirave. Kësaj herë nuk njofton. Po cilët janë amerikanet në Shqipëri? Ne pra jemi shumica, shqiptaro-amerikanet. Jemi 300 mijë këtu, vijnë me mijëra në shqiperi. Pra ne na thuhej mos merrni pjesë në protesta.
E përsëris. Krimbi i surrelit e kruajti bythen me krokodilë, aligatore, tigra, puma, luane botërore. I dukej vetja lider botëror 😂. Krimbit të surrelit i rri ngushtë kombi shqiptar, mendonte se ne nuk e meritojmë një leader kaq gjigand :p. Krimbit të surrelit i duhej një komb me 300 milionë banorë :p Kur në fakt do futet në historinë shqiptare si leaderi me i zgjebosur shqiptar. A e ke parë si i kanë ikur pëllumbat, imiton si pederast ato blogeret. E ka kapur paniku.
Ka 4 armiq tani. Trampin, Sorosin, Europën dhe protestuesit.
Po @par po. Aty në protestë ka mijëra Soroist, janë të gjithë kundra Ramës. Ka të djathtë, konservatore, majtistë jo Soroiste, njerëz të pavarur. Ka nga të gjitha llojet.
Mesa duket karma never forget, it's a fuckin bitch.
E mban mend thënien e muc Nanos të mblidhen të gjithë qelbësirat kundër Berishës? 😂
Tani unë nuk them gjithë qelbësirat kundër krimbit të surrelit. Do ishte e përshtatshme, të gjithë llojet e njerzve, te gjitha shtresat kundër bythqirit të surrelit.

Krimbi i surrelit is fucked up.

Lexoj komentet e njerezve me keto protestat qe po behen..te gjithe qe kane qene ne shqiperi thone qe do ikin prap ..jo vetem per natyren...por mbi te gjitha per mikepritjen qe kane gjetur ne shqiperi..per popullin qe ka

Nuk kishte si ta ndryshonte...
Kufizimi mandateve te kryeministrit do 2/3 e votave ne parlament qe gerdalla si ka pas kurre.
Në 2008 i bënë ndryshimet e fundit kushtetuese Rama dhe Berisha me 3 të 5-tat. E dobesuan akoma me shume presidentin, i kanë lënë ca kompetenca qesharake.
Të dyve i leverdiste që kryeministri të mos ketë kufizime mandatesh. Praktikisht e kthyen Shqipërinë në republikë diktatoriale kryeministrore.
Nuk e ke parë se nuk pjerdh për parlament pederasti i surrelit. Nuk ka fare ballancë pushtetesh. U jep urdhra atyre zeqinerave dhe bucave të tjera dhe bucave meshkuj të votojnë ligjet që i do bytha këtij and that's it.
Shqipëria duhet të kufizojë se sbën mandatet e kryeministrit me kushtetutë.
Se qëllon ndonjë pederast surreli dhe hec e duroje 50 vjet.

Last edited:
Në 2008 i bënë ndryshimet e fundit kushtetuese Rama dhe Berisha me 3 të 5-tat. E dobesuan akoma me shume presidentin, i kanë lënë ca kompetenca qesharake.
Të dyve i leverdiste që kryeministri të mos ketë kufizime mandatesh. Praktikisht e kthyen Shqipërinë në republikë diktatoriale kryeministrore.
Nuk e ke parë se nuk pjerdh për parlament pederasti i surrelit. Nuk ka fare ballancë pushtetesh. U jep urdhra atyre zeqinerave dhe bucave të tjera dhe bucave meshkuj të votojnë ligjet që i do bytha këtij and that's it.
Shqipëria duhet të kufizojë se sbën mandatet e kryeministrit me kushtetutë.
Se qëllon ndonjë pederast surreli dhe hec e duroje 50 vjet.
Shkruan ndonjehere tamam ti ...😜

Back