• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Ikinin dhe cke me ate pune. Kan ikur diktator me te medhenj, jo me keta. Por duhen mare me rradhe .
Le te perqendohemi tek antishqiptari edvin kristaq rama, sepse ky eshte me antishqipater, tradhtar, i pa bese, qe ralle historia e njerzimit ka pare.
Zionistet kete kerkojne, qe te largohemi nga thelbi i protestes.
Ata keto mendime si ky joti i perkrahin, dhe te dalin ne krah si shoke tuaj, por jane armiqt tuaj.
Psh, Zionisti ne keto raste te perkrah dhe thote, po vella ke te drejt, nuk i heqim dot, as ramen, dhe as berishen, cfar te bejme, na zuri tani duhet ta heqim. Kete e thone vetem qe rama te ri ne pushtet, dhe te kryej misionin anti shqiptar qe eshte ngarkuar nga izraelitet. Po keta zionister nuk do ta perkrahnin mendimin tend, po te ishte berisha ne pushtet.
Detyre vetes cdo shqiptar, " rama te iki me hire, ose me pahir".
Zionistet, zionistet. Jo cdo gje ka lidhje me zionistet. Rama nuk eshte as zionist, as mish as peshk. Ai eshte thjesht nje hajdut marifetexhi, mund te ishte edhe zapatist po te ishte e nevojshme per te ruajtur pushtetin.

Ate qe thash une e thash me keqardhje. Une shpresoj te jem gabim dhe ti ta kesh mire. Por fatkeqsisht nuk shoh rruge zgjidhje, nese protesta nuk zgjerohet dhe behet mbare-kombetare. Dhe duhet te zgjase me muaj, jemi akoma ne fillim.

Kemi shembuj te Rumanise dhe Serbise para 2 vjetesh. Protestat zgjaten me muaj dhe nuk u arrit gje. Ka shembuj ku protestat kane patur sukses, po vetem aty ku ka futur hundet cia dhe sherbimet. Nuk e di nese eshte ky rasti yne. Do ta shohim.

Sot po lexoja qe Berisha do filloje edhe ai ato protestat e tij anemike. Nuk te duket cudi? Po ky cfare kerkon? Pse nuk mer mesazhin e njerezve e te largohet meqe iu hoq edhe non grata? Apo i erdhen urdherat edhe ketij, fillo me plangprishjen.

Nejse une shpresoj shume qe shqiptaret te dalin kocke e forte e ta qerojne Ramen. Une po te isha ne Shqiperi do shkoja edhe une ne proteste. Berisha politikisht eshte i vdekur. E din shume mire qe nuk fiton me, por rrin aty sa per t'i mare oksigjenin cdo lloj opozite qe mund te formohet, perfshire edhe kete proteste.

As Rama, as Berisha nuk kane per te ikur. Se kjo proteste eshte edhe kunder ketij te dytit.
Keta njerez kane qene gjithmone ne pushtet, si para '90 dhe pas.
Nuk eshte ceshtje parash per ta, se parate i kane bere per 50 breza. Ata nuk e konceptojne dot nje jete private.
Bajraktare orientale mesjetare te dy jane.
Shqiptaret rrëzuan regjimin me te eger te komunizmit, jo mo keta spurdhjaket qe nuk jane asgje para tyre.
Por problemi yne eshte te populli atje, i ke o te majt o te djatht, prej kesaj injorance dhe servilizmi keto parti kane qendruar per 35 vjet me rradhe.
Gjithsesi kjo frym e te rinjve ka dhen shpresa per te ardhmen, tjeter mentalitet.

Shqiptaret rrëzuan regjimin me te eger te komunizmit, jo mo keta spurdhjaket qe nuk jane asgje para tyre.
Por problemi yne eshte te populli atje, i ke o te majt o te djatht, prej kesaj injorance dhe servilizmi keto parti kane qendruar per 35 vjet me rradhe.
Gjithsesi kjo frym e te rinjve ka dhen shpresa per te ardhmen, tjeter mentalitet.
Protestat qe ndodhin kur ka ndryshim epokash mund te kene sukses.
Dhe me teper ndodh se regjimi e kupton qe epoka e tyre ka mbaruar dhe terhiqet.
Nuk jemi ne nje rast te tille.

Wrong timing for sure. ( koha per t’hy ne BE) Kujtojne se po i bejne nderrrr vendit.

Shume levizje po ndodhin keto dite. Arrestime e kontiskime per ndertues, BKH qe i merr telefonin Samir Manes, deputete e PS qe del si e pavarur. Ndoshta jane sinjale, si dihet.

Imazhi i ktij KURVES ne...
perendim u PRISH dhe PERFUNDIMISHT.
Samitin tjeter(po e ftun kte FASHISTIN)NUK do kete...barcaleta ALABAKESH per ruset.
PERSE?
Sepse...i qit GAFIL,mbeshtetesit e MAFIAS.

Naten e MIRE.

Zionistet, zionistet. Jo cdo gje ka lidhje me zionistet. Rama nuk eshte as zionist, as mish as peshk. Ai eshte thjesht nje hajdut marifetexhi, mund te ishte edhe zapatist po te ishte e nevojshme per te ruajtur pushtetin.

Ate qe thash une e thash me keqardhje. Une shpresoj te jem gabim dhe ti ta kesh mire. Por fatkeqsisht nuk shoh rruge zgjidhje, nese protesta nuk zgjerohet dhe behet mbare-kombetare. Dhe duhet te zgjase me muaj, jemi akoma ne fillim.

Kemi shembuj te Rumanise dhe Serbise para 2 vjetesh. Protestat zgjaten me muaj dhe nuk u arrit gje. Ka shembuj ku protestat kane patur sukses, po vetem aty ku ka futur hundet cia dhe sherbimet. Nuk e di nese eshte ky rasti yne. Do ta shohim.

Sot po lexoja qe Berisha do filloje edhe ai ato protestat e tij anemike. Nuk te duket cudi? Po ky cfare kerkon? Pse nuk mer mesazhin e njerezve e te largohet meqe iu hoq edhe non grata? Apo i erdhen urdherat edhe ketij, fillo me plangprishjen.

Nejse une shpresoj shume qe shqiptaret te dalin kocke e forte e ta qerojne Ramen. Une po te isha ne Shqiperi do shkoja edhe une ne proteste. Berisha politikisht eshte i vdekur. E din shume mire qe nuk fiton me, por rrin aty sa per t'i mare oksigjenin cdo lloj opozite qe mund te formohet, perfshire edhe kete proteste.
Qe eshte rama zionist dhe antishqiptari me i pa bese ne histori, kete nuk e theme un por ata qe jan me partioter se mua, madje jane shume vigjilent per vendin e tyre.. Grevat ne serbi dhe rumani, jan si dita me naten me shqiperin, sepse keto greva jane jetike per egzistencen e shqiperis dhe kombit shqiptar..
Ti dukesh qe je ramist cifut i perbetuar. por thashme i kamoflazhur mes shqiptaresh. Nuk ju shkojne me keto lojra te ulta, shqiptaret ju zbuluan vet kush jeni..

Un kur nuk e kam pare ne tv, apo degjuar edi rame ne jeten time po kur te them kurrrr kuren e kures. Nga urrejtja qe kam per ate. Gjithmon kam patur ndjenjenj e nje armiku te pabes antishqiptar qe mashtron shqiptaret. Kam mbi 25 vjet qe pjyes vete, si ka mundesi qe ky ndyresir atishqiptar te ec kaq shume me ze te ngritur, mes shqiptaresh . sinqerisht me hipin kacabunjt.

Back