scribbles
V.I.P
- Anëtar
- Mar 23, 2024
- Postime
- 1,551
- Pikët
- 113
Zionistet, zionistet. Jo cdo gje ka lidhje me zionistet. Rama nuk eshte as zionist, as mish as peshk. Ai eshte thjesht nje hajdut marifetexhi, mund te ishte edhe zapatist po te ishte e nevojshme per te ruajtur pushtetin.Ikinin dhe cke me ate pune. Kan ikur diktator me te medhenj, jo me keta. Por duhen mare me rradhe .
Le te perqendohemi tek antishqiptari edvin kristaq rama, sepse ky eshte me antishqipater, tradhtar, i pa bese, qe ralle historia e njerzimit ka pare.
Zionistet kete kerkojne, qe te largohemi nga thelbi i protestes.
Ata keto mendime si ky joti i perkrahin, dhe te dalin ne krah si shoke tuaj, por jane armiqt tuaj.
Psh, Zionisti ne keto raste te perkrah dhe thote, po vella ke te drejt, nuk i heqim dot, as ramen, dhe as berishen, cfar te bejme, na zuri tani duhet ta heqim. Kete e thone vetem qe rama te ri ne pushtet, dhe te kryej misionin anti shqiptar qe eshte ngarkuar nga izraelitet. Po keta zionister nuk do ta perkrahnin mendimin tend, po te ishte berisha ne pushtet.
Detyre vetes cdo shqiptar, " rama te iki me hire, ose me pahir".
Ate qe thash une e thash me keqardhje. Une shpresoj te jem gabim dhe ti ta kesh mire. Por fatkeqsisht nuk shoh rruge zgjidhje, nese protesta nuk zgjerohet dhe behet mbare-kombetare. Dhe duhet te zgjase me muaj, jemi akoma ne fillim.
Kemi shembuj te Rumanise dhe Serbise para 2 vjetesh. Protestat zgjaten me muaj dhe nuk u arrit gje. Ka shembuj ku protestat kane patur sukses, po vetem aty ku ka futur hundet cia dhe sherbimet. Nuk e di nese eshte ky rasti yne. Do ta shohim.
Sot po lexoja qe Berisha do filloje edhe ai ato protestat e tij anemike. Nuk te duket cudi? Po ky cfare kerkon? Pse nuk mer mesazhin e njerezve e te largohet meqe iu hoq edhe non grata? Apo i erdhen urdherat edhe ketij, fillo me plangprishjen.
Nejse une shpresoj shume qe shqiptaret te dalin kocke e forte e ta qerojne Ramen. Une po te isha ne Shqiperi do shkoja edhe une ne proteste. Berisha politikisht eshte i vdekur. E din shume mire qe nuk fiton me, por rrin aty sa per t'i mare oksigjenin cdo lloj opozite qe mund te formohet, perfshire edhe kete proteste.