• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Kjo ideja per ti derguar protestuesit ne autostrade dhe rinas eshte perçarese...

1. Shumica e protestuesve jane familjar me femije dhe moshe e 3te, dhe nuk mund te ecin deri ne autostrade apo rinas sepse kshu i teket nje grupi te caktuar.
Më poshtë
2. Zhvendosja e protestave sa knej anej eshte gabim sepse zbeh numrat, i ben te duken ato te vegjel dhe rrjedhimisht demoralizon protestuesit per te dale serish te nesërmen.

3. Protesta duhet te fokusohet vetem ne shesh dhe bulevard.
Edhe në bllokim rrugësh, autostradash
Unë dyshova se do bllokohej nga makinat e marra me qera apo poseduesit të tyre të ardhura nga jashtë (pra shqiptarët prej jashtë, e ndonjë edhe prej këtej)
Nuk bien diktaturat pa kosto.
Le të vendosin gjoba, bllokime, etj, etj duhet bllokuar ekonomia që të bie qeveria
4. Duhet te hiqet ajo dreq fonie, ska ngel qen e mace pa hyp e pa fol aty, njerez qe sdine te artikulojne 2 fjale, dhe normalisht per dike ne turme me IQ mbi 90 qe degjon budalliqet e tyre thote me vete cfare dreqin dua une ktu?
Qartë
5. E fundit, duhet te ngrihen çadrat ne bulevard, Rumunet kshu e rrezuan qeverine, 100 mije veta me cadra ne shesh pa leviz fare, dhe atehere ska cfare ben qeveria, eshte e detyruar te terhiqet.
Saktë

Sbesoj eshte koha me pd apo ps
Por koha do jete vetem per shqiptaret

Te gjitha partite jane gjakpirese, se shoh dhe ca qe bejne si gjynah, te neveritshem

• Like
Reactions: 3d1
723728127_1013643894359069_2811715849207306050_n.jpg

Marre eshte , mbushet sheshi pa PD - ne ? Asihere 😜
Sapo e deklaruan drejtuesit e protestës për bllokimin e aeroportit, që nuk ishte e jona.
E kurrë nuk do të ndodh diçka e tillë
Sapo frenat e protestës kaluan plotësisht tek Arlind Qorri, dhe nëpunësit e Llapajt.
V.L
Si gjithmonë Qorri e shkërmoq protestën

Last edited:
Sapo e deklaruan drejtuesit e protestës për bllokimin e aeroportit, që nuk ishte e jona.
E kurrë nuk do të ndodh diçka e tillë
Sapo frenat e protestës kaluan plotësisht tek Arlind Qorri, dhe nëpunësit e Llapajt.
V.L
Si gjithmonë Qorri e shkërmoq protestën
Po merrini me shpulla bythqirat

Back