Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ka pune ai ka...mezi pret te shfaqet Birisha ne protestÇpune ka @Bradland me mua, ai i mori tokat e veta, ndersa une hala jo![]()
E kom komshi nuk merremi me protestaKa pune ai ka...mezi pret te shfaqet Birisha ne protest
E beson ti qe eshte çështje tokash dashuria për Birishen?
Kush kshuSa mire kapeni me nj tj![]()
Si e keni planin?E kom komshi nuk merremi me protesta![]()
Marre eshte , mbushet sheshi pa PD - ne ? AsihereSi e keni planin?
Kur do e merni 100% ne dore protestën?
![]()
Edhe njëherë qe ishin premisat per te ndryshuar diçka ste le Sali gerdallaMarre eshte , mbushet sheshi pa PD - ne ? Asihere![]()
Sapo e deklaruan drejtuesit e protestës për bllokimin e aeroportit, që nuk ishte e jona.Marre eshte , mbushet sheshi pa PD - ne ? Asihere![]()
Po merrini me shpulla bythqiratSapo e deklaruan drejtuesit e protestës për bllokimin e aeroportit, që nuk ishte e jona.
E kurrë nuk do të ndodh diçka e tillë
Sapo frenat e protestës kaluan plotësisht tek Arlind Qorri, dhe nëpunësit e Llapajt.
V.L
Si gjithmonë Qorri e shkërmoq protestën
100 % dakork ,Ore kjo eshte protesta me e bukur e shqiptareve,
pse çfar ndodhiMarshimi i djeshëm i protestuesve drejt Rinasit komplet I gabuar.....
Fillove me sabotime ti
Po pra e kam thënë unë që në kohën e Ramizit ... thoshte dhe ai i shkreti , mosni çuna , mosni se do na sundojnë imperializmi amerikan dhe revizionizmi sovjetik .. nuk e dëgjuam ne ... ja ku jemi tani