• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Ja ku i ke PD-istet ne Itali
Ke ndonje gje per te thene o @edlin ?

Pse bastardi Romes percau dhe spostoi protesten nga ambasada shqiptare ne Rome
Tek piazza komunisteve San giovani !!? Pse bastardi ne Rome ka percare organizimet seriose per 4 vjet te italise , Pse bastardi Romes perkrahte te derguarit e PL duke i shoqeruar te emigrantet shqiptare e roma nord .pyetja kryesore mbetet kush eshte bastardi qe shkaterroi rithemelimin pd Rome ? Lind pyetja Luli 2 apo bastardi nr 1 diaspore ? Ne perseri do te organizohemi atje ku Rama meriton te denigrohet ne diaspore

724777998_28227284710191519_110043074102708211_n.jpg

726660076_28227284733524850_105351605149543085_n.jpg

Ja me thuaj Niqi cfare kerkon ky i Albin Kurtit bashke me shume ushtare nga Kosova ne Shqiperi per te krijuar trazira?
Nuk eshte hera e pare qe e bejne kete, edhe ne 1998 kur beri Sala grusht shteti keta e bene kryeministrine e Shqiperise shosh me plumba.

725621608_1568716808597692_1418114198861952587_n.jpg
Ke cili emision?

Ne shqiptaret me kombesi shqiptare jemi te gjithe nje, po pjyete njerin per visionin e shqiperis, na ke pjyetur te gjithve. Ashtu si dhe you zionistet nenshtetas shqipatar me idet antishqipatre qe jeni te nje mendje.
Çlidhje ke ti me kombin shqiptar?

Nuk po tallem, ashtu i kan parrullat vertete.
Ja te shoh per ndonje dhe ta bie.
Ketyre u shpeton shurra te thone Berisha ne burg 🤣
Në fakt duhen plasur të tre në burg. Rama, Berisha dhe Belinda.
Një her në muaj ta vizitoja unë Belinden në burg ke ajo dhoma e takimeve :p😂

• Haha
Reactions: 3d1
Çlidhje ke ti me kombin shqiptar?
Un kam lidhje me kombin shqiptare, sepse jam me kombesi shqiptare, dhe kemi derdhur dyfek dhe gjak per ate vend. prandaj dhe e mbroj.
Ashtu si ti qe ben punen tende si antikombas shqiptar, un bej pune time si kombas shqipatere. pashaporta shqiptare qe ke, nuk te ben me kombesi shqiptare, por nenshtetas shqiptare.
Ti nuk e kupton dot kombin shqiptar sepse nuk je i till.

Back