Cili eshte vizioni yt për "Shqipërinë e Re" ?Budallenj ka sa te duash, ideali eshte protesta per te miren e njerezve
Mos nenvlereso vuajtjen e njerzve
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Cili eshte vizioni yt për "Shqipërinë e Re" ?Budallenj ka sa te duash, ideali eshte protesta per te miren e njerezve
Mos nenvlereso vuajtjen e njerzve
Pse bastardi Romes percau dhe spostoi protesten nga ambasada shqiptare ne Rome
Tek piazza komunisteve San giovani !!? Pse bastardi ne Rome ka percare organizimet seriose per 4 vjet te italise , Pse bastardi Romes perkrahte te derguarit e PL duke i shoqeruar te emigrantet shqiptare e roma nord .pyetja kryesore mbetet kush eshte bastardi qe shkaterroi rithemelimin pd Rome ? Lind pyetja Luli 2 apo bastardi nr 1 diaspore ? Ne perseri do te organizohemi atje ku Rama meriton te denigrohet ne diaspore
Vizioni eshte nje. Zhdukja e rame cifutit. Shqiperia te jet e shqiptarve. Zhdukja e rames, eshte jetike per kombin shqiptar, por nenshtetasit shqiptar si ty, duan te kunderten, zhdukjen e shqiperise.Cili eshte vizioni yt për "Shqipërinë e Re" ?
Ke cili emision?Ja me thuaj Niqi cfare kerkon ky i Albin Kurtit bashke me shume ushtare nga Kosova ne Shqiperi per te krijuar trazira?
Nuk eshte hera e pare qe e bejne kete, edhe ne 1998 kur beri Sala grusht shteti keta e bene kryeministrine e Shqiperise shosh me plumba.
![]()
Kam..
Kush te pyeti?Vizioni eshte nje. Zhdukja e rame cifutit. Shqiperia te jet e shqiptarve. Zhdukja e rames, eshte jetike per kombin shqiptar, por nenshtetasit shqiptar si ty, duan te kunderten, zhdukjen e shqiperise.
Ne KosoveKe cili emision?
Jo jo juve te PD e keni ndryshe perrullen:Kam..
Dy gjëra
1-Rama në burg
2-Sala në burg
Sa e do belindenJo jo juve te PD e keni ndryshe perrullen:
Rama ne burg
Belinda ne burg
![]()
![]()
Ne shqiptaret me kombesi shqiptare jemi te gjithe nje, po pjyete njerin per visionin e shqiperis, na ke pjyetur te gjithve. Ashtu si dhe you zionistet nenshtetas shqipatar me idet antishqipatre qe jeni te nje mendje.Kush te pyeti?
Nuk po tallem, ashtu i kan parrullat vertete.Sa e do belinden![]()
Çlidhje ke ti me kombin shqiptar?Ne shqiptaret me kombesi shqiptare jemi te gjithe nje, po pjyete njerin per visionin e shqiperis, na ke pjyetur te gjithve. Ashtu si dhe you zionistet nenshtetas shqipatar me idet antishqipatre qe jeni te nje mendje.
Në fakt duhen plasur të tre në burg. Rama, Berisha dhe Belinda.Nuk po tallem, ashtu i kan parrullat vertete.
Ja te shoh per ndonje dhe ta bie.
Ketyre u shpeton shurra te thone Berisha ne burg![]()
Nuk ke fuqi per ate ti ore joNë fakt duhen plasur të tre në burg. Rama, Berisha dhe Belinda.
Një her në muaj ta vizitoja unë Belinden në burg ke ajo dhoma e takimeve![]()
Pse Kol Balla jam un?Nuk ke fuqi per ate ti ore jo![]()
Un kam lidhje me kombin shqiptare, sepse jam me kombesi shqiptare, dhe kemi derdhur dyfek dhe gjak per ate vend. prandaj dhe e mbroj.Çlidhje ke ti me kombin shqiptar?
Protest e thirrur nga Gjikuria...dmth MAVIDo lirohet cdo gardh qe keni rrethuar, plera.
Beni gati sapunin