Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

“Dje ‘Komandant’ me pagesë, po sot shërbëtor me çfarë”? Rama reagon sërish për Dritan Goxhajn​

Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish mbrëmjen e së martës lidhur me Dritan Goxhajn i cili një ditë më parë lexoi 5 kërkesat e protestuesve.

Rama ka shpërndarë në Facebook e tij një video të shoqëruar me shënimin: Dje “Komandant” me pagesë, po sot shërbëtor me çfarë?

Kush kshu ...
Ky mason i pasuruar me gjakun e Shqipërisë ?

Revolta e një nëne
Ndërkohë përfituesit mediatikë të Ediotit
20260623_211730.jpg
A nuk është shtet p.tanë

“Dje ‘Komandant’ me pagesë, po sot shërbëtor me çfarë”? Rama reagon sërish për Dritan Goxhajn​

Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish mbrëmjen e së martës lidhur me Dritan Goxhajn i cili një ditë më parë lexoi 5 kërkesat e protestuesve.

Rama ka shpërndarë në Facebook e tij një video të shoqëruar me shënimin: Dje “Komandant” me pagesë, po sot shërbëtor me çfarë?

Shiko si i bën autogolat njëri pas tjetrit ky klyshi i shkjaut. Dmth sipas këtij qafkarit ata që kanë luftuar në kosovë qënkan mercenarë,çon ujë në mullirin e vuçiçit!

Shiko si i bën autogolat njëri pas tjetrit ky klyshi i shkjaut. Dmth sipas këtij qafkarit ata që kanë luftuar në kosovë qënkan mercenarë,çon ujë në mullirin e vuçiçit!
Ore Tanku ... pse s'ma latë atë çupën nga Dukati të fliste ?

Last edited:
Ky që ka maxhorancën absolute në parlament dhe nuk ka miratuar akoma një rezolutë për genocidin serb në Kosovë ?
Vetem per kete qe ka bere duke bllokuar miratimin nga PSja te asaj rezolute, ky dhe te gjiteh ata qe nuk e votuan meritojne koqken e plumbit pas kokes....jo me per te tjerat qe duhet tjau besh trupin si kullojse makaronash.

E kam thene (shkruar) edhe me pare qe protesta te fokusohej aty ku u nis, Zvernec e Sazan.
Aty niste efekti domino, fillonte shembja e sistemit edver-salver.
Nashi dalin me 5+ kerkesa, dhe hapen si vaji ne lakra.

Po cfare pret ti tjeter te vjelle ky pusht blloku ? keta morracake e kane ne gjak dashurine me sllavocicavicat.......ai dhe Vucica jane vllamer!

Nje kryeminister i semure mendore qe shan ata qe i ofruan vendstrehim ushqim dhe veshmbathje stergjyshve te tij te raskapitur.
Vetem zvar meriton te terhiqet neper shqiperi ky, dhe asnjegje tjeter.

Revolta e një nëne
Ndërkohë përfituesit mediatikë të Ediotit
View attachment 357499
A nuk është shtet p.tanë

Qernka dita ee IKV-s?..lol

Nese nuk shikon prioritetet dhe interesat kombetare duke anashkaluar cdo lloj aleance te cilat e copetuan kombin, mendoj qe cfare mori Esati nga ky sherbim i cili vjen nje here ne hitori sepse po te ishin coptuar trupat Srbe, situata e luftes se pare boterore do te kishte tjeter forme e plastike.

SHBAja na ka mbrojtur nga gjenocidi dhe garanton te drejten e mbijeteses tone ne kete cep te globit.
Politika është dinamikë dhe rrethanore. Ti gjykon sipas versionit komunist që na u servir 80 vjet. Ti gjykon ngjarje të para 100 e kusur vjetësh me logjikën e Paskal Milos. Nejse e lejmë ktu se nuk po më thua asgjë ndryshe nga ato që na kanë thënë komunistët pêr "heronjtë" si Avniu dhe "tradhtarêt " si Esadi. Ik shif neshjen tani se filloi. 😀

Back