Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

U zgerdhjene duke shtyre gardhe dhe si perfundim i percane sikur te ishin kalamaj kopshti.
Nuk behen keto merifete demokratique ne nje shoqeri feudalopatronazhulaqistike.
Palljoshi bojnaxhi nuk zbret kollaj nga mushku. Ai do zbrese vetem me pallum.

Ai eshte superfuqi. Ai ka eskluzivitet te asaj qe po ndodh dhe do te ndodhi. Komentet e tua bazohen ne injornac si @Xha Tani 😁
Ai nuk do ngri pesha dhe do beje gara vrapimi.
Fillimi i Korikut eshte muaji ngjarjeve. Rama, Berisha, Meta, Veliaj.... BURGU. I kish shkruar mendja shqiptareve se Meta do burgosej dhe ne ate menyre poshteruese?
Perse ambasadat ne Tirane heshtin per c'ka po ndodh, perse nuk e mbeshtesin Ramen?
Te shofim, do shtyhet realizimi?

Dordolec I ramahales. Tallje patllake haptas me kto toc dhe njerzit. Ai ka hyrë aty me kap ndonjë gjë.

Last edited:
Rama e ka thënë publikisht; nuk e jap dorëheqjen këta vazhdojnë akoma me protesta. Hajde budallenjë hajde. Ça shpresojnë këta ?! Lol xD

Ore..
Se ishte pyetje tamam, s'kuptova gjë nga fotua
Kete komunisten nga Italia ti e dergove ketej? 😝

731365704_2260054861482694_6765210952497125552_n.jpg

Rama e ka thënë publikisht; nuk e jap dorëheqjen këta vazhdojnë akoma me protesta. Hajde budallenjë hajde. Ça shpresojnë këta ?! Lol xD
morpo leri ata, po a ke buke ne shpi, se je pa pune tani siç ke thone, apo vazhdon te hash mbi kurrizin e pleqve pensionist,

morpo leri ata, po a ke buke ne shpi, se je pa pune tani siç ke thone, apo vazhdon te hash mbi kurrizin e pleqve pensionist,
Marrë KEMP unë Pjer. Jam i diagnostikuar me çrregullime mendore, nuk më lejohet të punoj për të paktën shtatë muaj. Më pas do dal në komision dhe të shoh nëse do përfitoj KEMP sërish. Jam i paaftë për punë.

Marrë KEMP unë Pjer. Jam i diagnostikuar me çrregullime mendore, nuk më lejohet të punoj për të paktën shtatë muaj. Më pas do dal në komision dhe të shoh nëse do përfitoj KEMP sërish. Jam i paaftë për punë.
e he, e kisha ven re qe diçka nuk shkonte me ty biri im, por sidoqofte sherimi i vetem gjindet tek bashkjetesa me nje femer dhe berja e nje kolopuçi,

Back