Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 112,510
- Pikët
- 113
Fuksat jane te zene te gjithe, dalin ne protesteNa mbytën fuksat!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Fuksat jane te zene te gjithe, dalin ne protesteNa mbytën fuksat!
Xha Tani mbase ka dal në pension, unë s'kam shumë vite punë.Nuk te japin aq sa merr @Xha Tani ?
Sa tha ai 250 a 230
ty 98 mij leke te bie te marresh..Xha Tani mbase ka dal në pension, unë s'kam shumë vite punë.
Nuk e marrë nga bashkia, e marr nga siguracionet. Bashkia të jep aq sa thua ti.ty 98 mij leke te bie te marresh..
pencion social...![]()
98 marr thuaj po kusurin e marr duke pergjuar protestuesit te sheshi.Nuk e marrë nga bashkia, e marr nga siguracionet. Bashkia të jep aq sa thua ti.
Të të mos zë viroza fareIs this proof si ajo video tjeter??![]()
po sa merr te gjitha ne total nga bashkia ?Nuk e marrë nga bashkia, e marr nga siguracionet. Bashkia të jep aq sa thua ti.
Varet nga shkalla e paaftësisë.po sa merr te gjitha ne total nga bashkia ?
ore ti tani po procedon per ti marre , apo si , se nuk te kuptoj ?Varet nga shkalla e paaftësisë.
Pensionin e invaliditetit, e marr nga sigurimet shoqërore, jo nga bashkia. Ka dy mënyra për ta marrë; nga bashkia ose nga sigurimet shoqërore, unë u lidha me sigurimet shoqërore. Marr lekë me pak fjalë.ore ti tani po procedon per ti marre , apo si , se nuk te kuptoj ?
merr leke nga bashkia , apo jo ?
po , edhe une nga sigurimet shoqerore i marr , ndihme ekonomike quhet , dhe marr 146 mij leke ne muaj..Pensionin e invaliditetit, e marr nga sigurimet shoqërore, jo nga bashkia. Ka dy mënyra për ta marrë; nga bashkia ose nga sigurimet shoqërore, unë u lidha me sigurimet shoqërore.
Unë marrë më pak. Pension invaliditeti quhet.po , edhe une nga sigurimet shoqerore i marr , ndihme ekonomike quhet , dhe marr 146 mij leke ne muaj..![]()
Gja Tani nuk merret ndihme ekonomike nga Sig. Shoqerore, ndihma ekonomike merret nga Bashkia.po , edhe une nga sigurimet shoqerore i marr , ndihme ekonomike quhet , dhe marr 146 mij leke ne muaj..![]()
po pse iki tek sigurimet shoqerore une sa here dal ne komision ? coj letra varavingo.Gja Tani nuk merret ndihme ekonomike nga Sig. Shoqerore, ndihma ekonomike merret nga Bashkia.