shoku_tanku
scroll like dopamina
Mjerim total.Ata kuptojnë Ediotin dhe sufllaqen e ardhshme
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mjerim total.Ata kuptojnë Ediotin dhe sufllaqen e ardhshme
E pe sa shpejt i kish gjetur Rama arrestimet ,penalitet e protestuesve?Po na zëvendësojnë me shpejtësi. Të fundit që do ta kuptojnë janë patronazhistët.
Me keqardhje po i rikthehem debatit të fillimit të kësaj tematike, që kam parashikuar saktë qëllimet e kësaj proteste
Do doja të ndodhte e kundërta, por nganjëherë autorët / drejtuesit të ushqejnë logjikën e saktë.
Kapja e SISTEMIT nga shushunjat e Sorosit, nuk të lë asnjë DILEMË dyshimi
Vetëm ministrave të tij nuk ua ka parë dëshminë e penalitetit.E pe sa shpejt i kish gjetur Rama arrestimet ,penalitet e protestuesve?![]()
Bukur foli ky, por vetem se nga Saudi Jared Gjenocic IDF Kushner, nuk ka mare, dhe nuk do te mari asnje qindarke, keto jan vetem genjeshtra.
U po kontriboni gjithashtu, bravo.Me keqardhje po i rikthehem debatit të fillimit të kësaj tematike, që kam parashikuar saktë qëllimet e kësaj proteste
Do doja të ndodhte e kundërta, por nganjëherë autorët / drejtuesit të ushqejnë logjikën e saktë.
Padiskutim, unë protestoj kundër palaços tonë.U po kontriboni gjithashtu, bravo.![]()
![]()
Me keqardhje po i rikthehem debatit të fillimit të kësaj tematike, që kam parashikuar saktë qëllimet e kësaj proteste