• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Me keqardhje po i rikthehem debatit të fillimit të kësaj tematike, që kam parashikuar saktë qëllimet e kësaj proteste
Do doja të ndodhte e kundërta, por nganjëherë autorët / drejtuesit të ushqejnë logjikën e saktë.
Kapja e SISTEMIT nga shushunjat e Sorosit, nuk të lë asnjë DILEMË dyshimi

• Like
Reactions: par
Bukur foli ky, por vetem se nga Saudi Jared Gjenocic IDF Kushner, nuk ka mare, dhe nuk do te mari asnje qindarke, keto jan vetem genjeshtra.
Saudi blen borxhin e jashtem amerikan, dhe armatime nga USA dhe biznese te tjera, per interesat e Saud Arabia.
Irani eshte kercenim shume i madhe per Saudin. izraeli bashke me Kushner e Trump, eshte shtrir barkas Saudit te ken mardhenie dpllomatike me izraelin, por kjo nuk ka ndodhur, dhe nuk ka per te ndodhur deri sa te arihet marveshje per shtetin palestinez.

U po kontriboni gjithashtu, bravo. 👏 🤦‍♀️
Padiskutim, unë protestoj kundër palaços tonë.
Por, por citova më lart
Shpresoj të mos dal parashikimi im
Nuk i iki veprimeve të mija, por unë jam thjeshtë një qytetarë pa agjendë pas.
E shumica e atyre që kanë dal aty.
Kanë harxhuar mund, para, kohë, etj për të kundërshtuar pazaret e narko-trafilantëve.
Fjala është për Zvernecin që Trump nuk ka asnjë lidhje, por që u përdor / po përdoret nga agjenda sorosiane demokrate.
Nejse, vetëm KOHA do na sqaroj shumë dyshime

Me keqardhje po i rikthehem debatit të fillimit të kësaj tematike, që kam parashikuar saktë qëllimet e kësaj proteste
Do doja të ndodhte e kundërta, por nganjëherë autorët / drejtuesit të ushqejnë logjikën e saktë.
Kapja e SISTEMIT nga shushunjat e Sorosit, nuk të lë asnjë DILEMË dyshimi

Sulmet politike ndaj familjes se Trapit nuk ja ulin vlerat protestes per heqjen e Ramsesit, edhe pse pa dyshim qe ka elemente sorrosiane ne protesta e organizmin e tyre ne Shqiperi e jashte saj. 🌻🦊

• Like
Reactions: par
Back