Eluen
V.I.P
- Anëtar
- May 4, 2026
- Postime
- 512
- Pikët
- 63
Paska shkuar ne Serbi barboni
Nderkohe Ministria e Vucicit
Te e qimja I rri mendja dhe kur flet per projekte te "medhaja"
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Paska shkuar ne Serbi barboni
Nderkohe Ministria e Vucicit
Kur do e heqim këtë rrotk se na çauk .. me idiotësitë që lëshonTe e qimja I rri mendja dhe kur flet per projekte te "medhaja"![]()
Kur do e heqim këtë rrotk se na çauk .. me idiotësitë që lëshon
Po vazhdoi keshtu Ramadani, e vetmja shprese qe i ka mbetur per t’i shpetuar burgut eshte nje kartel mjekesore. E them me bindje sepse kjo ka ndodhur neper skenaret napoletan!Kur do e heqim këtë rrotk se na çauk .. me idiotësitë që lëshon
Po ca ishte muhabeti i Balles me lojen murlan?Po vazhdoi keshtu Ramadani, e vetmja shprese qe i ka mbetur per t’i shpetuar burgut eshte nje kartel mjekesore. E them me bindje sepse kjo ka ndodhur neper skenaret napoletan!
por duke pare ca ben dite pas dite, duket sikur po pergatit terrenin per ate lloj mbrojtje.
Se kam par kte skenenPo ca ishte muhabeti i Balles me lojen murlan?
Po vazhdoi keshtu Ramadani, e vetmja shprese qe i ka mbetur per t’i shpetuar burgut eshte nje kartel mjekesore. E them me bindje sepse kjo ka ndodhur neper skenaret napoletan!
por duke pare ca ben dite pas dite, duket sikur po pergatit terrenin per ate lloj mbrojtje.

Ska si te ishte ndryshe sepse i ka marr masat mando
Po ky mut vlleh është nuk është shqiptar.Me habit shume fakti qe kryeministri ka mbeshtetjen e portaleve vlleh.
Shume antare te atij komuniteti e mbajne si nje ndricues,pishtar i gjetjes se rrugeve drejt nje shteti demokratik.
Ne ato portale gjen shumicen e disave te arsimuar ku popullit shqiptar i drejtohen arnautluk,e nese i ngacmon pak shtojne se ne jemi autoktonet,e juve ju solli Turqia.
Vijon....
Vijon...