• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Meqense presionin nuk hengren disa nga "organizatoret" eshte kalu ne planin B, degjova qe atij tipit me qeleshe i eshte ofruar nje apartament dhe 70 mije eur per t'heq dore nga protesta. Po nuk e pate me ne proteste dijeni se ka bo pakt me djallin.

Pse nuk i blene, organizatoret e protestave per Liqeenin, ate Eljan Ekstrat Taninin, e Vlores me shoke?

Apo ata te Unazes se re?

Ca te them une.. Meqe paska maxhorancen absolute dhe nuk e rrezojme dot, mbajeni.
Heres tjeter jo 84 deputete, por 94 jepini qe ta ndryshoje kushteten me sms.
Problemi eshte qe shumica tashmë nuk e duan por manipulohen ...siç ndodhi ne 2018 njejte po ndodh dhe tani.

Ca te them une.. Meqe paska maxhorancen absolute dhe nuk e rrezojme dot, mbajeni.
Heres tjeter jo 84 deputete, por 94 jepini qe ta ndryshoje kushteten me sms.
Ti dyshon se me 2029 , Rama merr 94 deputete dhe , kjo menxyre e embel e lejon ate te rremoje nder Kushtettuten , dhe papritur papandyher hipen ne Fronin e Mbretit..

Une vetem kam lexuar per Mbretin , ato robinjat e Princeshes , ose Ushtarin e Mbretit qe bie ne dashuri me Princeshen , dhe te them te drejten m'u ka dukur argetuese..

Pastaj , kam degjuar qe nen mbreterimin e Mbretit , ai qe vjedh me doren e majte , i pritet dora e majte me troko. Epo mrekulli nese eshte keshtu..

Sepse , 3cereku i Shqiptareve per 3 muaj jane pa duar krejt , se kane fituar reflekse gjate ktyre 30 vjeteve.

Tani , mbetet mos preken sakatet , invalidet ( edhe kta jo se jane te ndershem ) por halli qe nuk levizin dot , dhe si pasoj edhe nuk vjedhin dot qe ti presin dockat..🦊😇

• Like
Reactions: 3d1
O poshtërsirë!! 🤣
Po plakesh vete e do t’i shohesh te gjithe te plakur, he? Be happy se eshte bekim arritja e pleqerise o cun! Ku ta gjej!! Ishalla na jep zoti shendet dhe e arrijme! 🙏🏻 😊
Harroni se çfarë shkruani
Unë kam memorie të tmerrshme
Have good day zogu 🤣😍

Unë po dëgjoja Mirela Jorgon... qenka femër e zonja
Spiegonte se ashtu si edhe me aleancën për teatrin ... iniciativat e marra I mbysin që në gjenezë rrjeti i patronazhistave
@par mund të na sqarojë nëse iluzionet që na krijohen me impaktin e parë , janë reale apo fallco
Nuk janë vetëm patronazhistët që shtypin kritikën, por janë mediat e blera, administrata që një pjesë e mirë aty nuk janë prej aftësisë por prej Pardhisë, janë ojf dhe ojq që marrin fonde prej atyre që tenderohen nga pushteti.
Keni vënë re gjë Iris Luarasin si lehse e përditshme në tv kujt i shërbente & si u vlerësua për lehjen e saj!?
Pastaj janë këta përfituesit Niosy, Mamaqi, Gjebreaj, i Rozafës që i bëjnë fresk Pardhisë e defaktorizojnë kritikën dhe protestën, pastaj janë edhe Arlindqorrët që shërbejnë si fragmentarizim i kritikës
Sa më shumë brenda llojit të kritikës kundër njëri - tjetrit, aq më përfitues regjimi
Duke paguar kritikë fallso deformon kritikën
Sa për Krasniqin nuk po flas shumë, por nuk është për tu marr shembull.
Ergys Mertiri, Afrim Krasniqi, Skënder Minxhozi, Iris Luarasi, Mustafa Nano, etj, etj, etj vijnë nëpër mediat shqiptare si propogandues të Birn.al
Shumica e të rinjve që lëshohen nëpër ekrane për figura të reja, n'fakt janë rekrutuar për të bërë.kritikën e kritikës
Ose më saktë për të deformuar qëllimin e zgjedhësve
Regjimet "demokratike" mbahen gjallë prej copëtimit, deligjitimit të kritikës, deformimit të intelektualit, kapjes së shoqërisë civile me pagesa dhe interesa, etj, etj
Sa më të copëtuar, aq më të kontrolluar; sa më të kontrolluar aq më të shtypur dhe deformuar psikologjikisht.

Ne e kuptokemi ndryshe qellimin e protestes. Ti mendon qe grupi organizator do beje ndryshimet. Une mendoj qe jo dhe as nuk e dua kete.

Ne rastin ideal, nese Rama largohet rrjedhimisht shkeput kontrollin mbi PS-ne dhe kjo e fundit pranon nje qeveri teknike.

Kjo qeveri me mandat te kufizuar cmonton sistemin te vjedhjes se votave, blerjet, kercenimet.
Pergatit ndryshime kushtetuese per zgjedhje te barabarta. Ketu besoj se do perfshihen konsitucionaliste, asistence e huaj etj.

Na duhet nje kushtetute qe te rregulloje difektet qe kemi si popull, sic eshte klauzola kufizimit te mandateve te nje personi. A duhet me i ndryshu mendjen ketij populli sic ka then Zef Pllumi. Ja keshtu ndryshohet. Disa njerez te mencur i vene kufizime instinkteve te mbrapshta qe kemi si popull.
Ne fund shkohet ne zgjedhje politike. Shikoji zgjedhjet ne Kosove. Te ben krenar.

Rreziku kryesor qe kemi ne si shtet eshte renia ne stanjacion politik, se po zgjatem tashi.. . Ne kete gjendje asgje nuk leviz, asnje ide e re, asnje lloj frymezimi i ri, cdo gje statike. Do kesh nje bajraktar me nje kontroll kapilar mbi cdo gje qe do sundoje sa te kete fryme. Shqiperia nuk eshte vend i lire, as politikisht as ekonimikisht.

Kete Goxhaj une per here te pare ne forum e kam degjuar, nuk kam ndonje mendim personal. Po edhe nqs eshte nje aventurier, kjo nuk me shqeteson. Revolucionet gjithmone terheqin aventuriere do t'i pranosh si efekte anesore, por nuk duhet ngaterruar me thelbin. Duhet ndare sinjali nga zhurma.
Gjithçka i duhet Shqipërisë është një autoktonë i martuar, e me fëmijë
Pse e them këtë, e po cilësoj qartë
Një femër apo mashkull që mendon për fëmijët e tij, e më pas të mendoj edhe për ato të komunitetit
Të mendoj të iu lë pas një shoqëri më të fort fizikisht, ekonomikisht, psikologjikisht
Ndërsa këta që mendojnë për Kanye West të Shba-ve, më shumë se para apo pasardhësit e tyre, janë kryekëput të shitur dhe anti-shqiptarë

Last edited:
Meqense presionin nuk hengren disa nga "organizatoret" eshte kalu ne planin B, degjova qe atij tipit me qeleshe i eshte ofruar nje apartament dhe 70 mije eur per t'heq dore nga protesta. Po nuk e pate me ne proteste dijeni se ka bo pakt me djallin.
Kush ja afroi? Arlindi? 😎

Back