Unë po dëgjoja Mirela Jorgon... qenka femër e zonja
Spiegonte se ashtu si edhe me aleancën për teatrin ... iniciativat e marra I mbysin që në gjenezë rrjeti i patronazhistave
@par mund të na sqarojë nëse iluzionet që na krijohen me impaktin e parë , janë reale apo fallco
Nuk janë vetëm patronazhistët që shtypin kritikën, por janë mediat e blera, administrata që një pjesë e mirë aty nuk janë prej aftësisë por prej Pardhisë, janë ojf dhe ojq që marrin fonde prej atyre që tenderohen nga pushteti.
Keni vënë re gjë Iris Luarasin si lehse e përditshme në tv kujt i shërbente & si u vlerësua për lehjen e saj!?
Pastaj janë këta përfituesit Niosy, Mamaqi, Gjebreaj, i Rozafës që i bëjnë fresk Pardhisë e defaktorizojnë kritikën dhe protestën, pastaj janë edhe Arlindqorrët që shërbejnë si fragmentarizim i kritikës
Sa më shumë brenda llojit të kritikës kundër njëri - tjetrit, aq më përfitues regjimi
Duke paguar kritikë fallso deformon kritikën
Sa për Krasniqin nuk po flas shumë, por nuk është për tu marr shembull.
Ergys Mertiri, Afrim Krasniqi, Skënder Minxhozi, Iris Luarasi, Mustafa Nano, etj, etj, etj vijnë nëpër mediat shqiptare si propogandues të Birn.al
Shumica e të rinjve që lëshohen nëpër ekrane për figura të reja, n'fakt janë rekrutuar për të bërë.kritikën e kritikës
Ose më saktë për të deformuar qëllimin e zgjedhësve
Regjimet "demokratike" mbahen gjallë prej copëtimit, deligjitimit të kritikës, deformimit të intelektualit, kapjes së shoqërisë civile me pagesa dhe interesa, etj, etj
Sa më të copëtuar, aq më të kontrolluar; sa më të kontrolluar aq më të shtypur dhe deformuar psikologjikisht.