Antares
ƧɘɿɒɈnA
- Anëtar
- Apr 3, 2020
- Postime
- 56,037
- Pikët
- 113
Kot pyeta se vape helbete kujdesemi per shoket e forumitÇa halli ke ti se ça do nxjerrim ne?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kot pyeta se vape helbete kujdesemi per shoket e forumitÇa halli ke ti se ça do nxjerrim ne?
Shikoni qefin tuaj ju mos e prishni terezinë. Na lini ne në hallet tona.Kot pyeta se vape helbete kujdesemi per shoket e forumit
Pse me kaq inat ti? Shume mllef shoku tankuShikoni qefin tuaj ju mos e prishni terezinë. Na lini ne në hallet tona.
Më kujtohet Helmut Kohl kur i ranë me vezëOre copa mishi me dy sy qe se di kush ju ka sjell ne tirone dhe ju ka bo polica. Po veze jane mer veze.
Mo na arratiset Skënderbeu mor aman... se na le pa sufllaqe
Protesta me e gjate e shenuar ndonjehere ne Europe eshte kjo,e degjova diku.
Do thyejmë rekorde.Protesta me e gjate e shenuar ndonjehere ne Europe eshte kjo,e degjova diku.
Kjo ka bere bujë e ne Europe per kohezgjatjen.
pse ti nuk ke vajt ne protesteNxorret gje ne diell?
Na mjafton të thyejmë kastën parazite që na sundon...Do thyejmë rekorde.
Po cjane keta keshtu? Keta hiqen si te mire, si te indinjuar thjeshte per te mbajtur prap kasten parazite sic thote edlin
64 dite ne France, pa nderprerje. Pa transport publik naten edhe diten, per pensionet e pleqveProtesta me e gjate e shenuar ndonjehere ne Europe eshte kjo,e degjova diku.
Kjo ka bere bujë e ne Europe per kohezgjatjen.
Ata janë të destinuar të shporren besomë,nuk ka kthim mbrapa.Na mjafton të thyejmë kastën parazite që na sundon...
Rekordet ja lëmë Ramës...
Ja një anëtar që di se ç'flet ..Ata janë të destinuar të shporren besomë,nuk ka kthim mbrapa.