Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Që të protestosh kundër kësaj qeverie do të thotë të kërkosh të të vlerësohet puna edhe mundi po kushedi çinteresa kanë këta që cicërojnë në këtë mënyrë.
Shumë dakort jam edhe me ty për pjesën e parë...
Për pjesën e fundit.. nuk e di, po unë nuk e besoj... nuk duket nga ai brumë

se ka njerëz të paguar edhe unë nuk duhet të dal në protestë! Unë përfaqësoj veten time dhe dal në protestë për bindjet dhe hallet e mia. Sa më shumë pjesmarrje do të thotë shkurtim të ditëve të kësaj qeverie. Qëllimi është largimi i ramës
Statukuos i shkon për shtat indiferenca.
Plotësisht ndakord.
Problemi qëndron tek ATA që po përdorin drejtësinë e shoqërisë (pra shpirtin e kritikës së regjimit) për interesa personale dhe okulte
Edhe Marla ka dal në protestë, po ashtu unë
Pra jemi të njëjtit mendim mbi regjimin
Por, por askush nuk po e kupton qëllimin e drejtuesve
A mund të hamendësojmë se po përdoremi nga regjimi, për të treguar demokraci dhe liritë individuale?
Po, unë dyshoj shumë madje
Se kjo protestë është më shumë e udhëhequr nga regjimi, sa ç'është e udhëhequr nga shpirti protestues (fjala është për drejtuesit e tyre, e jo kurrësesi për ne qytetarët e thjeshtë që dalim aty)
Pra regjimi sorosianë kontrollon me një fals flag, po përdor kritikën për interesa okulte dhe personale
Pra ne protestuesit jemi tradhtuar nga drejtuesit kolegë të Adriatik Llapaj

Last edited:
Plotësisht ndakord.
Problemi qëndron tek ATA që po përdorin drejtësinë e shoqërisë (pra shpirtin e kritikës së regjimit) për interesa personale dhe okulte
Edhe Marla ka dal në protestë, po ashtu unë
Pra jemi të njëjtit mendim mbi regjimin
Por, por askush nuk po e kupton qëllimin e drejtuesve
A mund të hamendësojmë se po përdoremi nga regjimi, për të treguar demokraci dhe liritë individuale?
Po, unë dyshoj shumë madje
Se kjo protestë është më shumë e udhëhequr nga regjimi, sa ç'është e udhëhequr nga shpirti protestues (fjala është për drejtuesit e tyre, e jo kurrësesi për ne qytetarët e thjeshtë që dalim aty)
Pra regjimi sorosianë kontrollon me një fals flag, po përdor kritikën për interesa okulte dhe personale
Pra ne protestuesit jemi tradhtuar nga drejtuesit kolegë të Adriatik Llapaj
Unë asnjëherë nuk iu kam besuar këtyre lapaj &Co po jam kundër shuarjes së protestës me pretekstin se këta paskan një axhendë tjetër. Protesta qytetare duhet të vazhdojë deri në rrëzimin e kësaj qeverie.

Pak sa?
Sa e paguajne oren?
Nëse i'u shto koston e fjetjes dhe favoreve të tjera në disa raste paguhen më mirë se autoktonët.
Kam sjellur para dy vitesh një rast specifik të rrugës së Arbërit dhe firmës Gjoka
Punonjësit e firmës (shqiptarët autoktonë) kërkuan rritje page për shkak të rritjes së kostos së jetesës.
Gjoka një bixhozxhi i thekur, por gllabërues i tenderimeve të shtetit i largoj nga puna autoktonët.
Mori turq me pagesë më të lart se shqiptarët autoktonë, e i'u paguante edhe strehimin
Gjoka ka njërën nga ato zoçkat e reja të ojf & ojq të mjaftit për nuse të djalit.
E u majmë duke marr fonde prej shtetit për rrugët, edhe pse një pjesë i lë nëpër kazino
Kishe dyshime pse për rrugët tona kushtojnë dy apo trefishin e atyre të Gjermanisë apo Holandës
Sepse nuk ngopen të pangopurit

Nëse i'u shto koston e fjetjes dhe favoreve të tjera në disa raste paguhen më mirë se autoktonët.
Kam sjellur para dy vitesh një rast specifik të rrugës së Arbërit dhe firmës Gjoka
Punonjësit e firmës (shqiptarët autoktonë) kërkuan rritje page për shkak të rritjes së kostos së jetesës.
Gjoka një bixhozxhi i thekur, por gllabërues i tenderimeve të shtetit i largoj nga puna autoktonët.
Mori turq me pagesë më të lart se shqiptarët autoktonë, e i'u paguante edhe strehimin
Gjoka ka njërën nga ato zoçkat e reja të ojf & ojq të mjaftit për nuse të djalit.
E u majmë duke marr fonde prej shtetit për rrugët, edhe pse një pjesë i lë nëpër kazino
Kishe dyshime pse për rrugët tona kushtojnë dy apo trefishin e atyre të Gjermanisë apo Holandës
Te forte jeni ju qe jetoni akoma ne shqiperi

Te forte jeni ju qe jetoni akoma ne shqiperi
Nuk dua të shoh të tjerë miq e të afërm të më largohen, por me ndihmën e patronazhistëve dhe të regjimit fashist po ndikohen tek ata
Para 12 viteve unë me familjarë dhe të afërm (vëllezër, motra me familjet e tyre) bënim një lagje tek Gjiri i Lalëzit duke pushuar.
Sot vetëm unë me njërën motër jemi këtu, edhe kjo e fundit investoj i shoqi tek pasaporta bullgare e nuk do jetë çudi të më braktis ndonjë ditë.
Do bashkëjetoj me filipenzo-afrikanë, edhe pse prej këtyre i ndruhesha jetesës së përzierë nëpër EU!

Po nuk del ndonjë nga ata thethjanët të mari një zall edhe tja bëjë kokën petë burra muti.
Kërko, kërko
Njëri nga ata protestuesit e zellshëm të Rrjollit ishte ithtarë i Ramës, prandaj sulmonte çdo opozitarë që i afrohej protestës përjashto opozitarët e opozitës

ca behet kshu, njerez idiota e te pangopur. 🦊🌻

• Like
Reactions: par
Back