Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

E kam tek thesi, për pordhpogandë Pardhie
Ai BeQIri i BE ka qenë disa herë vëzhgues i protestës, e ka cilësuar edhe Albert këtu si organizatorë.
Nga ky i fundit u binda edhe më shumë për argumentet e mija të hedhura që në faqet e para të tematikës mbi organizatorët dhe diktatin pas saj.
Koha tregoj se kisha të drejtë.
U manipuluam dhe u përdorëm nga mjaftistë idiotistët e regjimit, për të goditur nëpërmjet mediave që manaxhohen dhe dirigjohen nga e majta amerikane presidentin e Shba-ve.
Këtë ka cilësuar edhe COOL-i, pas meje faktikisht.
Gjithsesi, unë po ashtu kam cituar se protesta jonë është anti-regjim fashist e kurrësesi siç shprehen tch sorosiane.
Ne qytetarët kemi injoruar trëndelinat e BE në shesh.
Ata njiheshin si Ylberi i Pardhisë sapo fillonin me ato daullet e LGBT-qisë
Vari leshisimot Ledio.
Kolonitë nuk çlirohen me flamuj fallso brigjeve të detit apo lumenjve.
Kongresin e të "mençurëve" të protestës po e bëjnë , ose më saktë e manaxhojnë dhe dirigjojnë mjaftistë e rinjë, të specializuar nga Edrishabani
Punë BQ më saktë
Edi Rama ku ti kesh🤣🤣🤣

Ore ... sa më shumë po i afrohen fundit .. aq më shtangista se Likja po bëhen..
Po likja kur I iku fiqiri, bënte vetëm shqiponjën... këta po bëjnë shqiponjën flamingo pelikana me çizme .. ore cirk fare

Pale , pa piken e turpit vazhdon dhe thote se po rrit leket per femijet ( Invalide ) , nderkohe cdo dite Invalidet e Cerrikut kerkojne ato 50 mije leket qe gjasme dha ne formen e Bonusit , ku prej 1 Korrikut jua dha Pencionisteve , ndersa Invalidet dhe Personat me Aftesi te Kufizuar , ata me Asistence Sociale ( qe trajtohen me 20 euro ne muaj ) asnje kokerr leku skane mare te gjoret..

I dendi Shqiptaret me Demagogji mostra..🙄😇🥸

Back