drague
V.I.P
- Anëtar
- Sep 20, 2010
- Postime
- 52,060
- Pikët
- 113
Sa e vështirë mund të jetë të dashurosh nji patronazhisteHave a nice weekend, love u too![]()
I don't know
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Sa e vështirë mund të jetë të dashurosh nji patronazhisteHave a nice weekend, love u too![]()
A nuk erdhi keshtu Edi, kur e kapi Sala pushtetin? Dhe ai po bente kerdineJu ushtaret e Sales doni me vra njerez, popull flas. Ate po prisni te vritet ndonje qe te vini ne pushtet prape me dhune. Vec destabilizim doni.
Si e kishin marre me vrap e derguar aty..
Per ke e ke fjalen?Si e kishin marre me vrap e derguar aty..
Mos i rafshin kujt keto halle
Nenen me femijen autik, pardonPer ke e ke fjalen?
Kuptova.Nenen me femijen autik, pardon
E kishin derguar tek shtepia sociale
boldnews.al
Ka gëlltitur diku ndonjë lugë çorbë të prishur manjani.
Manjani po lufton per nai pjat sup, por djali qe ka bere videon eshte antar i forumitKa gëlltitur diku ndonjë lugë çorbë të prishur manjani.
Ka njerëz me bosht forumi ynë ashtu si ka edhe Judë po nuk ka pyll pa derra.Manjani po lufton per nai pjat sup, por djali qe ka bere videon eshte antar i forumit
Manjani po lufton per nai pjat sup, por djali qe ka bere videon eshte antar i forumit
Unë do thoja se .. ishe ti..Cili është ky djalë mo Mand? T'ja japim një birrë se e meriton.
Po nuk e thashë se e pashë që t'i se njeh për veteRri mor ti![]()