Zana
🇦🇱 Georgius Castriota 🇦🇱
- Anëtar
- Oct 21, 2013
- Postime
- 80,403
- Pikët
- 113
Te suportosh Sali gomarin .. i bien qe mos te kesh as pike dinjiteti .Qytetaret me dinjitet,ata qe sja ulen koken regjimit vjeter, antirilindasit.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Te suportosh Sali gomarin .. i bien qe mos te kesh as pike dinjiteti .Qytetaret me dinjitet,ata qe sja ulen koken regjimit vjeter, antirilindasit.
Lere se i vure ne sederTe suportosh Sali gomarin .. i bien qe mos te kesh as pike dinjiteti .
E drejte, ne mendojme njësoj por ti nuk me kupton!Te suportosh Sali gomarin .. i bien qe mos te kesh as pike dinjiteti .
Lere se i vure ne seder![]()
E drejte, ne mendojme njësoj por ti nuk me kupton!
![]()
E nxoret kete lakuriq ne plazh kur fitoi mandatin e pare dhe u fitoje edhe 3 te tjera.E drejte, ne mendojme njësoj por ti nuk me kupton!
![]()
Fakti qe fitoi 3 te tjera, e beri Shqipërinë afriken e europes, apo kolumbine e europes, nen efektin e kolumbise te vjen kaq qeshje?E nxoret kete lakuriq ne plazh kur fitoi mandatin e pare dhe u fitoje edhe 3 te tjera.
Tani pse e nxjerr, te fitoje edhe tre te tjera?![]()
Ndryshe nga ti?! Pse me lodh kot, te thash me ke lexuar per Rashen e ngatron me dritaren.Une jam e qarte ne bindjet e mia dhe ju qendroj atyre .. ndryshe nga ti , dmth as nuk me kupton dhe as nuk mendojme te njenten gje .
Ndersa kjo qe ke sollur me lart ..nuk ka pike lidhjeje ne k’te mes dhe as me politiken .
Une nuk kam prb me nudizmin ne pergjithesi .. per sa kohe qe nuk ka lidhje as me pervesitetin dhe ca limite te tjera .
Ai gomar - ky klaposhi deve !Te suportosh Sali gomarin .. i bien qe mos te kesh as pike dinjiteti .
Vazhdo dhe lepihu rreth legenit te Saliut tani … se ne lidhje me temen i qendroj akoma mendimit tim qe asgje nuk do te arrihet pervecse lloqe Kavaje . LolNdryshe nga ti?! Pse me lodh kot, te thash me ke lexuar per Rashen e ngatron me dritaren.
Ju majtistet jeni gjakatare dhe skeni pike sedre, kaq eshte e gjitha
Ti ke par ktu nga mua foto nga proteste opozitare. Dhe eshte e vertete kam qene ,por kjo sme ben mua salist, por thjeshte opozitar e antirilindasVazhdo dhe lepihu rreth legenit te Saliut tani … se ne lidhje me temen i qendroj akoma mendimit tim qe asgje nuk do te arrihet pervecse lloqe Kavaje . Lol
Ky eshte perceptim salist, nuk me cudit.Fakti qe fitoi 3 te tjera, e beri Shqipërinë afriken e europes, apo kolumbine e europes, nen efektin e kolumbise te vjen kaq qeshje?![]()
kundra kujt mo ?..Bejm se bashku atentate? Une i bej dhe ti be roje.
Po cke ti o xha tan,si beson koles? Ti bej roje dhe per tjerat mendon kola!kundra kujt mo ?..![]()
ti besoja Koles une kisha ik per lesh bubi o babam..Po cke ti o xha tan,si beson koles? Ti bej roje dhe per tjerat mendon kola!![]()
Zana eshte human waste është dhe ka mbrojtur me cifutët e majtë, ramaqenin, politikat më shkatërruese dhe hajdute dhe kriminele te venjme parazitare. Nuk mund ta fyesh dikush që nuk ka koshiemcë dhe që varet nga ata. Should be no surprize that human waste votes and deffends the same human waste.Ndryshe nga ti?! Pse me lodh kot, te thash me ke lexuar per Rashen e ngatron me dritaren.
Ju majtistet jeni gjakatare dhe skeni pike sedre, kaq eshte e gjitha