• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Rama nburg - Berisha nburg

Te suportosh Sali gomarin .. i bien qe mos te kesh as pike dinjiteti .
E drejte, ne mendojme njësoj por ti nuk me kupton!
Lere se i vure ne seder 🤣
images

E drejte, ne mendojme njësoj por ti nuk me kupton!

images

Une jam e qarte ne bindjet e mia dhe ju qendroj atyre .. ndryshe nga ti , dmth as nuk me kupton dhe as nuk mendojme te njenten gje .

Ndersa kjo qe ke sollur me lart ..nuk ka pike lidhjeje ne k’te mes dhe as me politiken .

Une nuk kam prb me nudizmin ne pergjithesi .. per sa kohe qe nuk ka lidhje as me pervesitetin dhe ca limite te tjera .

Une jam e qarte ne bindjet e mia dhe ju qendroj atyre .. ndryshe nga ti , dmth as nuk me kupton dhe as nuk mendojme te njenten gje .

Ndersa kjo qe ke sollur me lart ..nuk ka pike lidhjeje ne k’te mes dhe as me politiken .

Une nuk kam prb me nudizmin ne pergjithesi .. per sa kohe qe nuk ka lidhje as me pervesitetin dhe ca limite te tjera .
Ndryshe nga ti?! Pse me lodh kot, te thash me ke lexuar per Rashen e ngatron me dritaren.

Ju majtistet jeni gjakatare dhe skeni pike sedre, kaq eshte e gjitha

Kur votoni kete kllaper per 3-4 here radhazi, ai ka futur rrenjet thelle dhe s ka kush ia lekunde - !!!
Ia keni bere vetes !

Ndryshe nga ti?! Pse me lodh kot, te thash me ke lexuar per Rashen e ngatron me dritaren.

Vazhdo dhe lepihu rreth legenit te Saliut tani … se ne lidhje me temen i qendroj akoma mendimit tim qe asgje nuk do te arrihet pervecse lloqe Kavaje . Lol

Vazhdo dhe lepihu rreth legenit te Saliut tani … se ne lidhje me temen i qendroj akoma mendimit tim qe asgje nuk do te arrihet pervecse lloqe Kavaje . Lol
Ti ke par ktu nga mua foto nga proteste opozitare. Dhe eshte e vertete kam qene ,por kjo sme ben mua salist, por thjeshte opozitar e antirilindas

Sa per lepirje e ke gati ramwn,nudo!

Zana eshte human waste është dhe ka mbrojtur me cifutët e majtë, ramaqenin, politikat më shkatërruese dhe hajdute dhe kriminele te venjme parazitare. Nuk mund ta fyesh dikush që nuk ka koshiemcë dhe që varet nga ata. Should be no surprize that human waste votes and deffends the same human waste.

Last edited:
Rama është gati ta çojë Shqipërinë në luftë civile. Sepse ai nuk mundet të tërhiqet nga kontratat që ka me bosët e vet. Ai e di që shqipot të hanë munë dhe vazhdon në rrugën destruktive ndaj vendit të vet.

Back