Ska pas var atehere
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ska pas var atehere
Atehere eshte favorizo me keq se ne kampionatin ShqiptarSka pas var atehere
Nuk kisht var,por Donadoni ishte nja....5 METRA mbrapa kur u nis.Ska pas var atehere
Ne ca viti eshte kjo neshje?Nuk kisht var,por Donadoni ishte nja....5 METRA mbrapa kur u nis.
Pa e kalu mrojtesin,ai PUTANA madrilen,ngriti veshin lart.
PS....
LEPURUSHIT....NUK kishin cfar ti boshin.
FAZITI...neshjen QETER,Milani ktyre PROSTITUTAVE te futbollit, ju RRASI=5.
ENDE per DANAS.
Ne ca viti eshte kjo neshje?
Po ca me tregon per kto neshje 88-89 un per vete kam lind ne 94Hasta la VISTA.
FAZITI....KY.....
MILAN te ===MASAKRONTE.
Atehere....mos pyt ne futi google.Po ca me tregon per kto neshje 88-89 un per vete kam lind ne 94
boldnews.al
Kur paska qene dobet reali shoku Pjer se reali gjithmone ka qene on top me financatvitet e shkuara reali i madritit, ka qene me dobet, dhe ky rezultat me habiti,
Kur paska qene dobet reali shoku Pjer se reali gjithmone ka qene on top me financat
Me fal por ca thote titulli i temes?1 miliard per nje sezion !!!? kur e ka patur noi her kete rezultat, se 200 milion, 350 milion, gjysem milioni kisha ndigjuar, por jo 1 miliard,
une dyshoj per noi spekullim ne burse, (e justifikueshme kjo) nepermjet donacioneve nga tifozet dhe arabet, bursa e dubellson donacionit,Me fal por ca thote titulli i temes?
P.s normal qe ske degju se reali u be klubi i pare ne histori qe gjeneron 1miliard euro![]()