Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Real Madrid C.F. ⚪️⚪️

Përgjigje e: Real Madrid C.F.

Te blesh bruno alvesh 22M sdo te thote qe ben 22M por do te thote qe jane kokrrat e idjotve ose pastrim parash. Nani 20M? Veloso eshte i mir por jo nga ata qe lene mbresa, nje 10ce hak e ka.
Edhe Coentrao u ble per nja 35M por do te thuash qe vlen aq?
Moutinho u ble per 45M por mos i ofendo lojtaret si Vidal, Ozil dhe disa te tjere qe kapin kete shifer.

Argjentina ka ekip super me te shtrenjte se Portugalia per momentin.

Messi, Di Maria, Aguero bejne me shtrenjt se gjith ekipi portugez duke perfshir edhe u21-shin

Po ngaterrojme kekun me byrekun m'duket.

Lumi foli per krahasim amatoresk ,Portugali vs Argjentine dhe nga ky diskutim dolen dhe shifrat e lojtarve. Ku e lexove ti nga une qe ato shifra jane te merituara? Mos do me thush qe Lavezi ben 40 milion euro apo pastore 45 a sa dreqin u ble nga palermo? Higuani 40 gjithashtu ,pfff. Edhe Di maria eshte ble super shtrenjt nga Utd ,edhe aguero 60 milion euro nga city dy lek si bo. Ideja ishte qe si argjentina ashu dhe portugalia jane aty aty ne cilsi lojtaresh ,por Portugezi ashu si yjet e kombetares angleze historikisht kane deshtuar ne kompeticione te medha por jo se skane pas lojtar.

Po ngaterrojme kekun me byrekun m'duket.

Lumi foli per krahasim amatoresk ,Portugali vs Argjentine dhe nga ky diskutim dolen dhe shifrat e lojtarve. Ku e lexove ti nga une qe ato shifra jane te merituara? Mos do me thush qe Lavezi ben 40 milion euro apo pastore 45 a sa dreqin u ble nga palermo? Higuani 40 gjithashtu ,pfff. Edhe Di maria eshte ble super shtrenjt nga Utd ,edhe aguero 60 milion euro nga city dy lek si bo. Ideja ishte qe si argjentina ashu dhe portugalia jane aty aty ne cilsi lojtaresh ,por Portugezi ashu si yjet e kombetares angleze historikisht kane deshtuar ne kompeticione te medha por jo se skane pas lojtar.

Jo asnje svlen aq por nqs te argjentines vleren reale e kane 10-20M per lojtar, Portugalia e ka nga 5-10M per lojtar.
Ne aspekt individual per merkato vlen me teper Argjentina pastaj se me klubet jane yje dhe me kombetaret deshtim atehere eshte diskutim tjeter.

Jo asnje svlen aq por nqs te argjentines vleren reale e kane 10-20M per lojtar, Portugalia e ka nga 5-10M per lojtar.
Ne aspekt individual per merkato vlen me teper Argjentina pastaj se me klubet jane yje dhe me kombetaret deshtim atehere eshte diskutim tjeter.

Jam dakort qe Argjentina vlen me teper ne shifra se Portugalia ,por jo se kane ndonje ndryshim shume te madh ne cilesi ku Lumi e ka shume qef ta justifikoje Ronaldon me idene qe ska ekip prandaj nuk shkelqen ne boteror ose evropian :D. Eshte si te justifikoje argjentina veten qe ska pas ekip prandaj ka 20 vjet qe s'fiton dot Copa America ose pritja 24 vjecare per te kap nje finale te kupes botes!

Jam dakort qe Argjentina vlen me teper ne shifra se Portugalia ,por jo se kane ndonje ndryshim shume te madh ne cilesi ku Lumi e ka shume qef ta justifikoje Ronaldon me idene qe ska ekip prandaj nuk shkelqen ne boteror ose evropian :D. Eshte si te justifikoje argjentina veten qe ska pas ekip prandaj ka 20 vjet qe s'fiton dot Copa America ose pritja 24 vjecare per te kap nje finale te kupes botes!

Jo seshte per justifikim dhe argjentina ka pika boshe sa te duash, 1-2 lojtar se bejne punen e 11 te tjerve, imagjino te bej 3 gola messi te haj 4 sergio romero :D

Ronaldo shënon, Reali fiton

A ka kush e ndal Ronaldon, i beri 10 gola, cfare po ndodhe me kete super lojtare ??????

A ka kush e sqaron fuqin e ketij super lojtari, i cili gjithmone eshte i uritur per gol !

Ronaldo shënon, Reali fiton

A ka kush e ndal Ronaldon, i beri 10 gola, cfare po ndodhe me kete super lojtare ??????

A ka kush e sqaron fuqin e ketij super lojtari, i cili gjithmone eshte i uritur per gol !

O lum ne vitin 2000 me ke ishe tifoz? po ne vitin 2020 me ke ke plan te jesh tifoz? :D

O lum ne vitin 2000 me ke ishe tifoz? po ne vitin 2020 me ke ke plan te jesh tifoz? :D

Bukurosh, Lumi ka qene tifoz i Real Madridit kur ka prek top me dore, keshtu qe prindin e kam marakli ne futboll, tash imagjino se cfare tifozi me ka bere ai mue kur cdo loje e shiqon dhe qyshe ne ate kohe me dhake motiv per futboll :)

Nuk jam tifoz i plastikes une, apo tifoz qe ndryshon ekipe. Une nje ekip e dua plako.

Bukurosh, Lumi ka qene tifoz i Real Madridit kur ka prek top me dore, keshtu qe prindin e kam marakli ne futboll, tash imagjino se cfare tifozi me ka bere ai mue kur cdo loje e shiqon dhe qyshe ne ate kohe me dhake motiv per futboll :)

Nuk jam tifoz i plastikes une, apo tifoz qe ndryshon ekipe. Une nje ekip e dua plako.

Ste pyeta per ekip me teper te pyeta per lojtar, ty sikur te kan kultivuar per te ber tifo per Ronaldon jo per realin :D

Se harrova, un sjam bukurosh :D

Ste pyeta per ekip me teper te pyeta per lojtar, ty sikur te kan kultivuar per te ber tifo per Ronaldon jo per realin :D

Plako Ronaldo e meriton me pas respekt,sepse ky te jep spektakel ne futboll, ky e shenderroj futbollin ne art.

Pastaj cdo superlojtare qe luan ne Real Madrid per mua eshte i cmushem, une Ronaldon do e cmoj per kontributin qe e jep per Real Madridin gjithmone, do i vjen dita edhe ketij mu pernzionu apo mu transferu ne ndonje ekip ne fund te karrieres. Keshtu qe lojtaret vijne e shkojne kurse klubi mbetet gjithmone klub

HALA MADRID plako :)

ky e shenderroj futbollin ne art.
Ketu e ke tepru shume o Lum djali dhe kjo i pershtatet postimit te Oxygen-it kur thote qe ti je me shume tifoz i Ronaldos sesa i Realit (ashtu me duket edhe mua) gjithsesi ky eshte nje mendim/hamendje e imja.

Ronaldo per mua eshte lojtari me i kompletuar pasi zoteron aftesi te jashtezakonshme dhe keto i ka arrire fale punes dhe "egos" se tije. Por nga ana tjeter eshte edhe nje "goce e bukur" qe ka qef tualetin,kercimin,simulimin etj etj... Ne kete kuptim mbase e ka shnderruar futbollin ne "art" :p

Kshu e ka Lumi eksitohet shpejt edhe fut ca shprehje te tipit e kthehu futbollin ne art a thu se futbolli ka lind kur debutoi Ronaldo me sportingun e Lisbones :p. Futbollin ne art e ka shnderru i pari Pele ,Pushkash ,Eusebio ,Di stefano ,Garrinca , Krofj ,Maradona ,Ziko ,Platini ...etc.

Kshu e ka Lumi eksitohet shpejt edhe fut ca shprehje te tipit e kthehu futbollin ne art a thu se futbolli ka lind kur debutoi Ronaldo me sportingun e Lisbones :p. Futbollin ne art e ka shnderru i pari Pele ,Pushkash ,Eusebio ,Di stefano ,Garrinca , Krofj ,Maradona ,Ziko ,Platini ...etc.

Per mu art ka qen shperthimi Adrianos, Goditjet nga faullet afer zones nga Del Piero, gjuajtjet e Recobes, Pozicionimi i Batistutes, Eleganca e Henry etj me radhe... (kapa kohet moderne). Ronaldo mund ti ket te gjitha keto por fillon e qan nqs ka rrogen me te vogel se Messi.

O djem, mos ja futni kot aman, cdo fans e do nje superlojtar te nje ekipi te tije, pra une jam fans i flakt i Real Madridi, jo sikur ju qe i doni 2 apo 3 ekipe te njejten kohe. Kam fatin qe Ronaldo luan per klubin qe dua une dhe per kete gje krenohem me to sepse ky bene te pamunduren per ta fituar nje ndeshje.

Te gjithe ata lojtare qe ju i permendi shkrihen tek Ronado, i cili i ka te gjitha ato veti, sa i perket anes personale te tije nuk me intereson eshte jeta e tije dhe mund te beje cfare te doje.

O djem, mos ja futni kot aman, cdo fans e do nje superlojtar te nje ekipi te tije, pra une jam fans i flakt i Real Madridi, jo sikur ju qe i doni 2 apo 3 ekipe te njejten kohe. Kam fatin qe Ronaldo luan per klubin qe dua une dhe per kete gje krenohem me to sepse ky bene te pamunduren per ta fituar nje ndeshje.

Te gjithe ata lojtare qe ju i permendi shkrihen tek Ronado, i cili i ka te gjitha ato veti, sa i perket anes personale te tije nuk me intereson eshte jeta e tije dhe mund te beje cfare te doje.

O lum nga dallo 1 ushtar nga 1 mercenar?

O lum nga dallo 1 ushtar nga 1 mercenar?

Plako, per futboll jemi tu fol ketu, e jo per ushtri, hape nje teme per ushtri aty ta sqaroj bukur mire.

Tema eshte per Real Madridin si klub dhe lojtarin me te mire te te gjitha koherave Cristiano Ronaldo.

Plako, per futboll jemi tu fol ketu, e jo per ushtri, hape nje teme per ushtri aty ta sqaroj bukur mire.

Tema eshte per Real Madridin si klub dhe lojtarin me te mire te te gjitha koherave Cristiano Ronaldo.

Per futboll flas dhe un qe shumica e futbollisteve jan ber si mercenar kurse ti thu qe jemi me fat qe kemi lind kur lu Ronaldo a thu ska pa bota me par lojtar te klasit te tille

Per futboll flas dhe un qe shumica e futbollisteve jan ber si mercenar kurse ti thu qe jemi me fat qe kemi lind kur lu Ronaldo a thu ska pa bota me par lojtar te klasit te tille

Cili lojtar tjeter ka pas vazhdimsi te sukesit sikur Ronaldo. Cdo vit nominohet mes 3 lojtareve me te mire ne bot ???

Ish-drejtori sportiv i Real Madridit, Jorge Valdano, beson se Cristiano Ronaldo do të vazhdojë të shkëlqejë për klubin edhe në të tridhjetat.
Portugezi do të mbushë 30 vjet në shkurt të vitit të ardhshëm, megjithatë Valdano ka pak dyshime se Rolando do të jetë forcë në futbollin evropian për shumë vite.

“Normalisht, mosha fillon të luajë rolin e vet në futboll derisa ju plakeni. Por Ronaldo është i jashtëzakonshëm në të gjitha aspektet, përfshirë këtë”.

“Cristiano është një lojtar i tmerrshëm. Ai gjithmonë kërkon perfeksion dhe është i jashtëzakonshëm. Kjo vlen shumë, siç vlejnë edhe golat e tij”.

“Mendoj se Ronaldo është i vetmi lojtar në botë që mund të luajë në çdo pozitë në sulm dhe mund të jetë dominues pavarësisht e ku luan”.

“Distanca më e vogël në mes dy pikave është distanca në mes të Ronaldos dhe golit...”, ka thënë Valdano. /Telegrafi/

Kete e thua me tifozllik sepse realisht nuk eshte dhe as zyrtarisht nuk eshte shpallur dhe kam dyshimet e mia ne do shpallet ndonjehere..

Cili lojtar tjeter ka pas vazhdimsi te sukesit sikur Ronaldo. Cdo vit nominohet mes 3 lojtareve me te mire ne bot ???
Lionel Messi dhe madje me shume dhe me shpesh..

“Mendoj se Ronaldo është i vetmi lojtar në botë që mund të luajë në çdo pozitë në sulm dhe mund të jetë dominues pavarësisht e ku luan”.
E kemi pare me Portugaline se der ku ka arritur apo sa ka qene dominues Ronaldua :d

Lumi,duhet te jesh pak me realist,jo per gjithcka flitet me tifozllik se te ishte ashtu nuk ia vlen te hapesh tema futbolli sepse eshte e kote ti mbushim mendjen njeri-tjetrit dhe pikerisht nga diskutime apo debate te tilla jam distancuar goxha nga temat e futbollit (jo ne kete forum). Per shembull: Per mua si Alex Del Piero nuk bo mo nona dhe prej atije jam me Juventusin etj etj por nuk mund te them qe eshte me i miri i te gjitha kohrave!! Jo me kot te mora Del Pieron pasi ay Ronaldua yt e ka idhull :)

Kete e thua me tifozllik sepse realisht nuk eshte dhe as zyrtarisht nuk eshte shpallur dhe kam dyshimet e mia ne do shpallet ndonjehere..

Mendimi i yt eshte ky, jo i imi.

Lionel Messi dhe madje me shume dhe me shpesh..

E ke shume gabim, per si evropian me i mire ne listen e 3-shese Liones Mesi nuk ishte ne liste, pra Ronaldo ishte dhe e fitoj si me i miri tash heren e fundit, pra Ronaldon e ke gjithmone te nominuar.

E kemi pare me Portugaline se der ku ka arritur apo sa ka qene dominues Ronaldua :d

Lumi,duhet te jesh pak me realist,jo per gjithcka flitet me tifozllik se te ishte ashtu nuk ia vlen te hapesh tema futbolli sepse eshte e kote ti mbushim mendjen njeri-tjetrit dhe pikerisht nga diskutime apo debate te tilla jam distancuar goxha nga temat e futbollit (jo ne kete forum). Per shembull: Per mua si Alex Del Piero nuk bo mo nona dhe prej atije jam me Juventusin etj etj por nuk mund te them qe eshte me i miri i te gjitha kohrave!! Jo me kot te mora Del Pieron pasi ay Ronaldua yt e ka idhull :)

Me Portugalin ka qene i lenduar shoku, mos ja fut kot, te gjithe e dine qe Ronaldo ishte i lenduar, kur ky ka qene ne form per Portugalin, e di se si Spanja ja murr me hile gjysemfinalen, kur goli i paster i Ronaldos nuk u pranu kinshe ishte ofside per prekjen e Nanit, nese te kujtohet ai gol ishte spektakular kur Ronaldo e murr gjithe mbrojtjen me vete te Spanjes dhe e dha gole qe pa drejtesiishte ju anulua.

www.youtube.com/watch?v=j5gDJfFvObg

Back