Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Real Madrid C.F. ⚪️⚪️

Përgjigje e: Real Madrid C.F.

Cristiano, më shumë gola se 14 skuadra të kampionatit spanjoll

Faqet e para të gazetave sportive spanjolle janë të gjitha për Cristiano Ronaldon.

Sulmuesi i Realit të Madridit vazhdon të thyejë rekorde me golat e tij të shumtë ndeshje pas ndeshjeje dhe gazeta ‘AS’ ka vënë në dukje se portugezi në këtë fillim kampionati ka shënuar më shumë se 14 skuadra të Primerës.

Klasifikimi i golashënuesve e sheh në krye me 10 gola, 4 më shumë se Neymari dhe 5 më shumë se Messi, ndërsa mesatarja e golave të shënuar prej tij është e pabesueshme: 1 në 36 minuta.

Gjithashtu, 10 golat e shënuar nga Ronaldo në 6 ndeshjet e para të kampionatit janë nisja më e mirë në 60 vitet e fundit. Që nga sezoni 1954-1955, kur Pahino shënoi të njëjtin numër golash në po kaq ndeshje, askush nuk e kishte nisur kaq mirë kampionatin.

/ Top Channel

Mendimi i yt eshte ky, jo i imi.

E ke shume gabim, per si evropian me i mire ne listen e 3-shese Liones Mesi nuk ishte ne liste, pra Ronaldo ishte dhe e fitoj si me i miri tash heren e fundit, pra Ronaldon e ke gjithmone te nominuar.

Me Portugalin ka qene i lenduar shoku, mos ja fut kot, te gjithe e dine qe Ronaldo ishte i lenduar, kur ky ka qene ne form per Portugalin, e di se si Spanja ja murr me hile gjysemfinalen, kur goli i paster i Ronaldos nuk u pranu kinshe ishte ofside per prekjen e Nanit, nese te kujtohet ai gol ishte spektakular kur Ronaldo e murr gjithe mbrojtjen me vete te Spanjes dhe e dha gole qe pa drejtesiishte ju anulua.

www.youtube.com/watch?v=j5gDJfFvObg

cilen gjysemfinale mer lum?

kjo qe ke pru ti asht ndeshje miqsore qe asht zhvillu me 17 nentor te 2010 ku portugalia ka fitu 4 me zero.

cilen gjysemfinale mer lum?

kjo qe ke pru ti asht ndeshje miqsore qe asht zhvillu me 17 nentor te 2010 ku portugalia ka fitu 4 me zero.

Ka mundesi, sepse nuk mundem me qel linkun mire, e veq e shoh si foto, por e di ti per cilen gjysemfinale e kam fjalen, qe goli i ronaldos nuk u pranua. Kete e di e gjithe bota shoku.

Ka mundesi, sepse nuk mundem me qel linkun mire, e veq e shoh si foto, por e di ti per cilen gjysemfinale e kam fjalen, qe goli i ronaldos nuk u pranua. Kete e di e gjithe bota shoku.

kjo qe ke pru asht loja qe ronaldos nuk iu pranu goli, sepse e preku nani, dhe asht ndeshje miqsore

kurse portugalia vetem dy her e ka arrit gjysem finalen neper botrore ni her ne 2006 ku e mujti gjermania dhe nuk ia asht anullu portugalis asni gol dhe ni her tjeter ne 1966 ku ronaldo nuk ka pas le hala.

se di per cilen gjys finale e ke fjalen ti

Kush tjeter perpos Cristiano Ronaldos, top perfekt lojtarit, me i kompletuari ne histori te futbollit, shenoj dy gola te cilit ishin gola vendimtare per ta ngritur trofeun e 3 mbrenda vitit :)

Satellite

Ne Kosove kjo.

Jo montazh, por rast i vertete...

:D

00-1-7.jpg

Ja dhe linkun lol

http://www.telegrafi.com/fun/ne-kosove-ekziston-lopa-me-numrin-7-foto-9651.html

Ka qene evropian shoku jo boteror.

edhe ne europian shoku ne 2012 spanja e mujti me penallti dhe asni gol nuk iu anullu as ronaldos as portugalis

edhe ni her po te tham ndeshja qe ronaldos i asht anullu goli sepse e preku nani asht ndeshja miqsore e zhvillume ne nentor to 2010.

Ancelotti: Ronaldo, lojtari më i mirë që kam stërvitur

ancelotti-ronaldo-lojtari-m-euml-i-mir-euml-q-euml-kam-st-euml-rvitur_hd.jpg

Italiani dihet se ka stërvitur disa nga futbollistët më të mirë në botë gjatë karrierës së tij 19-vjeçare si trajner i skuadrave si, Juventus, Milan, Chelsea.

Sidoqoftë, Ancelotti thotë se ai asnjëherë nuk ka parë ndonjë lojtar si Ronaldo, i cili ka shënuar 265 gola në 255 paraqitje për Real Madridin në të gjithë garat.

“Me gjithë respektin për lojtarët tjerë, Cristiano është lojtari më i mirë që kam stërvitur”, ka thënë italiani para gazetarëve. /Telegrafi/

Po normal qe kshu do thote sepse ai nuk ka stervitur Maradonen,Pelene,Kruyff,Van Basten apo Messin :D

Kete te fundit, lirisht largoje nga lista, e per keta tjeret kam respekt.

Hahaha sa inatci je :D

Po behen 4-5 vjet qe komentator te ndryshem e cilsojne Messin si "THE GREATEST OF ALL TIME". Dhe nuk jane as komentator patatinash si shakohoxha as noi fakir i lodhur i al jazeras ,por emra te njohur per boten e futbollit qe kane pare me sy ..Pelen ,Maradonen ,krojfin , Platini ..etj etj. Te njejten gje mendojne shume trajner perfshi dhe Arsen wenger. Nderkohe per CR7 deri tani skam degjuar askend t'a cilsoje si the "greatest of all time". :D

per pak i pushoj zemra Lumit. forza bullgaria e lexhendes`dance`

e boni lexhenda

Po behen 4-5 vjet qe komentator te ndryshem e cilsojne Messin si "THE GREATEST OF ALL TIME". Dhe nuk jane as komentator patatinash si shakohoxha as noi fakir i lodhur i al jazeras ,por emra te njohur per boten e futbollit qe kane pare me sy ..Pelen ,Maradonen ,krojfin , Platini ..etj etj. Te njejten gje mendojne shume trajner perfshi dhe Arsen wenger. Nderkohe per CR7 deri tani skam degjuar askend t'a cilsoje si the "greatest of all time". :D

Jo more normal qe ti nuk ke ndegjuar, sepse ti deshiron me ndegju vetem ate qe deshiron, perndryshe nese eshte diqka qe nuk te pelqen ty, ti nuk e ndegjon eshte fare e thjeshte plako :)

Gjelozi me sakt!! E ka inat se eshte idoli im po keq fort. :p

Sigurishte qe jane miq :)
Un nuk kam gje me te po me vjen inat pse ti ke inat Messin? ka shpjegim kjo gje apo jo?
Mos kjo foto ishte ironike? thuaje mos ki dert. ;)

Shife Idolin tend para 3 vitesh , ka lezet jo fodull si tani :p

( Le Petit Marocain qui a tué Christiano Ronaldo)
https://www.youtube.com/watch?v=FrPHpf2xK0E

Sigurishte qe jane miq :)

Pytja per te gjithe tifozat e ekipeve, a ka loje me te mire se el clasico ?

Prtizoni Vs Tirona :D

Pa shaka... Barca - Real eshte Barca - Real dhe ska nevoj per koment por nqs ti je sportdashes dhe jo tifoz i verber (si shfaqesh :D), duhet te kuptosh qe kampjonati spanjoll pavarsisht yjeve qe ka eshte shum dobet...

Shembull: Ne jemi 2 shok qe shikojm sport dhe un dua te ftoj te shikojme nje ndeshje futbolli, shkojm ne 1 bar ne fundjave dhe hapim kampjonatin anglez dhe me patjeter do kete nje ndeshje te forte qe te na mbaj pas ekranit, ti si fanatik i realit do presesh 6 muaj per te me ber 1 ftese te shikojm sport ose do me cosh ne nje bar te shikojme Levante Vs Real Betis. fuck!!! me mir dalim xhiro me bicikleta :D

Per dicka ke te drejte, rolando e ka treguar veten dhe jasht realit ne rang klubesh kurse messin jam kurioz te di sa gola do bente ne Kampionat anglez madje dhe ne Serie A qe eshte dobet.

P.s: Ska shum lidhje me replikimin ndaj ronaldos, tu pergjigja ne rang futbolli ne pergjithesi

Prtizoni Vs Tirona :D

Pa shaka... Barca - Real eshte Barca - Real dhe ska nevoj per koment por nqs ti je sportdashes dhe jo tifoz i verber (si shfaqesh :D), duhet te kuptosh qe kampjonati spanjoll pavarsisht yjeve qe ka eshte shum dobet...

Shembull: Ne jemi 2 shok qe shikojm sport dhe un dua te ftoj te shikojme nje ndeshje futbolli, shkojm ne 1 bar ne fundjave dhe hapim kampjonatin anglez dhe me patjeter do kete nje ndeshje te forte qe te na mbaj pas ekranit, ti si fanatik i realit do presesh 6 muaj per te me ber 1 ftese te shikojm sport ose do me cosh ne nje bar te shikojme Levante Vs Real Betis. fuck!!! me mir dalim xhiro me bicikleta :D

Per dicka ke te drejte, rolando e ka treguar veten dhe jasht realit ne rang klubesh kurse messin jam kurioz te di sa gola do bente ne Kampionat anglez madje dhe ne Serie A qe eshte dobet.

P.s: Ska shum lidhje me replikimin ndaj ronaldos, tu pergjigja ne rang futbolli ne pergjithesi

Fiks :D

Mire i the Lumit ,eshte Partizoni vs Tirona ,pastaj vjen el clasico. Nejse pertej shakase ,dakort jam me ty qe kampionati anglez edhe ndeshje te championshipit te shohesh te terheqin. Por dhe la liga ka bukurine e vet. Para ca javesh pashe Ath madrid vs Celta vigo u bo neshje shkelqyer.

Back