Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Real Madrid C.F. ⚪️⚪️

Përgjigje e: Real Madrid C.F.

Larg qofte, te kam thene qe e kam inat ate cunin e mamit. lol

Cunat e mamit jane ne mode tani :p

Ju paskemi munguar :D

Me duket se ishte ftese me spond ajo: do ju prish temen
Ka dashur te thote: Nga humbet se spo me rrihet pa ju qe prishni temat :p

A ka kush qe mund te qendroj pa ne, edhe ata qe na urrejne prap per ne e ndjenje mungesen :p

Ti qepe se me cmende me kete prishjen e temave qe u prishc e marsh mallet ishalla. :mad: -pis-

Beaute, une dhe Oxy nuk dua t'u prishim lumturine te tjereve prandaj mos shkoni deri ne divorc, he ju lutna shume tani. :D

flit per vete, un se kam problem te divorcoj njerez :D, aq me mire do kem 1 shok per te dal per gjah :D

Esther mos ka dal ne mode kjo fjala "me cmene" se si shum po ma thone :D
Pastaj... padrejtesia te del prej hundesh ka thene i madhi Oxygen :p

Ika une, kthehem pas 2 ore, aman mos ma prishni temen qe kam investuar vite te tera ne kete teme :)

P.S. AlbaneZ ka nje rregull qe nuk fshin asnje koment ne temat e sportit prandaj kam hyre ta bej cik temen lemsh sic bere ti te timen.
Nuk e kam rregull por ne pergj nuk kam qef te heq postime (vetem kur jane tatlisht jashte temes) por ja qe vjen ti dhe s'ke ca me bo e i fut nje lemsh temave... urt mos furt duret..neper tema te sportit :p

Cunat e mamit jane ne mode tani
Hahaha Lumi e shef qe re ne gracke ?? Pranoje qe JE tifoz i ronaldos me shume se i realit dhe pike :d

flit per vete, un se kam problem te divorcoj njerez :D, aq me mire do kem 1 shok per te dal per gjah :D

:plaku:
( ne fakt doja te thoja qe maje me shkum po sgjeta ikonen e duhur! :D )

Albanez ne fakt mire e ke se postimet ne teme jan , luft mes tifozerish.:D

Nuk e kam rregull por ne pergj nuk kam qef te heq postime (vetem kur jane tatlisht jashte temes) por ja qe vjen ti dhe s'ke ca me bo e i fut nje lemsh temave... urt mos furt duret..neper tema te sportit :p

Po nuk ndenja vetem ketu tani po ta shofesh ti. :p

Hahaha Lumi e shef qe re ne gracke ?? Pranoje qe JE tifoz i ronaldos me shume se i realit dhe pike :d

Lumi - cunat e mamit asnjehere nuk jane ne mode se ata cuna nuk dine t'i shkeputen ndonjehere fustanit te mamit. :D

Nje pyetje kam per Lumin?
Kur te vije Portugalia ne Shqiperi dhe Ronaldo te shenoje ,do festosh :D?

Jo more shoku, se per mua Ronaldo mbetet si lojtari me i mire i te gjitha koherave, kurse klubi eshte mbi gjithqka. Ronaldos nuk i ka mbet edhe shume vite te lun futboll.

Po nuk ndenja vetem ketu tani po ta shofesh ti. :p

Lumi - cunat e mamit asnjehere nuk jane ne mode se ata cuna nuk dine t'i shkeputen ndonjehere fustanit te mamit. :D

Po te ishte cun i mamit, ky nuk do i kishte te gjitha femrat qe konsiderohen si te bukura dhe qe te gjithe vrapojn pas tyre. Imagjino ta keshe te dashur Irinen, kulmi i bukurise se nje femre :)

Nje pyetje kam per Lumin?
Kur te vije Portugalia ne Shqiperi dhe Ronaldo te shenoje ,do festosh :D?

Jo plako, do jem kunder tije,Shqiperin e kam ne enderr qe te kuaifikohet, kurse me Portugalin jam vetem kunder shteteve tjera qe nuk i dua, perndryshe me vendin tim nuk e nderroj asnje.

Po te ishte cun i mamit, ky nuk do i kishte te gjitha femrat qe konsiderohen si te bukura dhe qe te gjithe vrapojn pas tyre. Imagjino ta keshe te dashur Irinen, kulmi i bukurise se nje femre :)

Ajooo?! :O

Lumi kur e the dhe kete, duket qe te paska verbuar dashuria per Ronaldon. Gjynah. -gjynaf- :p

Ajooo?! :O

Lumi kur e the dhe kete, duket qe te paska verbuar dashuria per Ronaldon. Gjynah. -gjynaf- :p

Jo moj jo, nuk ka te beje me dashurine ndaj Ronaldos :mad:

Por vetem thashe qe i ka pas te gjitha femrat e bukura ne karrier, pasi ti e quajte cun mamaje :)

Se Real Madridi po tmerron kundershtaret as qe dyshohet, por Lojtari me i mire i te gjitha koherave, duke shenuar me se shumti het trick ne histori te futbolli kush tjeter perpos CRISTIANO RONALDO prap shenoj het trick dhe dhe fitoj ndeshjen me rezultat hiq me pak se 5 me 0 ndaj Atletiko Bilbaos.

Merre me mend, per 6 ndeshje ka shenuar 13 gola, per 4 ndeshje - 3 hetrick, a ndalet ky lojtar ?

original.jpg

Lumi, pse nuk ja ndryshon me mire titullin temes ne "Christiano Ronaldo - dashuria e jetes sime!" (Beaute shaka :p)?

Gjithsesi, urime per fitoren! :)

Shi shi, me sulmove edhe ti tani, hmmmmmmmmm une qe ta hapa temen e PSG-se :)

Se Real Madridi po tmerron kundershtaret as qe dyshohet, por Lojtari me i mire i te gjitha koherave, duke shenuar me se shumti het trick ne histori te futbolli kush tjeter perpos CRISTIANO RONALDO prap shenoj het trick dhe dhe fitoj ndeshjen me rezultat hiq me pak se 5 me 0 ndaj Atletiko Bilbaos.

Merre me mend, per 6 ndeshje ka shenuar 13 gola, per 4 ndeshje - 3 hetrick, a ndalet ky lojtar ?

original.jpg

Kur te kapi shifren e Messit 91 gola ne nje vit kalendarik atehere mund te mburresh me CR7 :D. Per momentin eshte thjesht ne forme sic eshte D.Costa ke chelsea ,asgje me shume :p

Se paskam pare kte une!! -pis- Do e kesh gjoben e lart pas kesaj qe the!!
``ablow``
Esther kur ktu nforum ky pale ça mund t'bej matan....e di ça sikur zure me goje ti çoje nja 1 jave me pushime ti ( desh me ndali cuorja ate moment :(( ) , tani ke lejen time ti çosh nje muaj.:D

Kur te kapi shifren e Messit 91 gola ne nje vit kalendarik atehere mund te mburresh me CR7 :D. Per momentin eshte thjesht ne forme sic eshte D.Costa ke chelsea ,asgje me shume :p

LOOOL edhe qet send e lexova, krahason D Costen me Ronaldon looool hahahahhahaha kjo eshte shakaja e vitit shoku :)

original.jpg
lojtari me i mire i te gjitha koherave -qesh-

Duket se per ty historia e futbollit fillon me CR7 lol
Ky as qe u afrohet me te mireve qe njeh historia.
Po,dha shume gola klubeve qe s'kan mbrojtje,po c'ben ky kur ka mbrojtesa pak me te mire se keta te fundit!?

lojtari me i mire i te gjitha koherave -qesh-

Duket se per ty historia e futbollit fillon me CR7 lol
Ky as qe u afrohet me te mireve qe njeh historia.
Po,dha shume gola klubeve qe s'kan mbrojtje,po c'ben ky kur ka mbrojtesa pak me te mire se keta te fundit!?

Ti shiqon futboll apo vetem TV ?

Me sa e shohe ti futbollin e shiqon vetem kur nuk ke ndonje kanal tjeter te shiqosh dhe shiqon perkohesishte.

Syte jane per me pare shoku.

Back