Llapi
V.I.P
- Anëtar
- Dec 22, 2011
- Postime
- 27,541
- Pikët
- 113
3.3K views · 16 reactions | Mbas Zghedhjeve Zghedhje ! @Top-Fans | Drenica Graphic
Mbas Zghedhjeve Zghedhje ! @Top-Fans
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !
kush esht ky Sashimi, mos ke dash te thuash ; Hashimi,Po te lexosh Llapin, Albini ska fituar kurre zgjedhje, madje madje as kryeminister ska qene kurre, veç Sashimi
si jane vrare mas luftes, per çfar motivi jane vrare dhe kush i ka vrare,Mbi 100 ushtare te UCK-se jane vrare mbas luftes. I njejti skenar ka ndodhur edhe ne MV, pas luftes atje. Dy koka te pandashme ishin keto dy parti!
kur i paska ba 61 deputet qe askush perpos teje se din ket pun as nuk i ka 61 as nuk do ti bej kurr pa koalicion te madhe 81 per president e ju bani qefin veti por mbi 150.000 votues te vv-se i than jooooo mjaft na rrejte e mashtrove o tradhtar ski ma vot edhe minoritete jo serbe nuk po ja dhan ma shume se 6 deputet as shka-qetniku rashiq nuk po i ban pun edhe pse albin- serbia i ndihmoi meu ba deputet me votat e shqiptarve mbi 4.000 hahaha61 deputete, bravo Albin Kurti. Qeveris vete tani zgjidh ene keyetarin e parlamentit.![]()
mani ymyd ne koqet e dashit ju hahaha po zgjedhjet jan mbajt ne kosove e jo ne serbi e ku po thirrni ju ne ndihmen nderkombetare qe alpin-serbia veq me serbin rusin greqin e kinen i ka mardhenjet e mira o nieri na presin zgjedhje tiera gjithsesi edhe ne keto zgjedhje alpin serbia do te bjen ne 15%61 deputete dhe shkon 62 presidentin do e japin me urdher nderkombetaret . Edhe ju beni mire te uleni se vetem po humbni.![]()
KU PE DON POPULLI PSE PO RREN NE PIK TE DITES AI I MORRI VETEM 43%62 vende, te tjerat jane llafe. Populli e do dhe voton Albinin . Ju vazhdoni provokoni zgjedhje e humbni.![]()
44% aktualisht dhe 60 mije vota diaspore pa u pare.KU PE DON POPULLI PSE PO RREN NE PIK TE DITES AI I MORRI VETEM 43%
une i shiqoi nga KQZ e jo si ti nga zyret e serbo-albinit44% aktualisht dhe 60 mije vota diaspore pa u pare.
Thuaji partise te shtype butonin restart se ju ka ngec tek 43%![]()
une i shiqoi nga KQZ e jo si ti nga zyret e serbo-albinit
ani de 51 deputet po ku do ti merr edhe 30 deputet o nieri 81 i duhen per presidentJa e nxorri ene gazeta![]()
Zgjedhjet/ Vetëvendosje merr edhe mandatin e 51 nga votat me postë, e pëson AAK-ja
<p>Lëvizja Vetëvendosje ka mbërritur në 51 ulëse në Kuvendin e Kosovës, pas numërimit të rreth 20 për qind të votave me postë. Vetëm në këtë numërim ajo ka marrë më shumë se 69 për qind. Është ulësja e tretë që i shtohet Vetëvendosjes nga numërimi i deritashëm i votave nga diaspora. Në votën...www.balkanweb.com
![]()