• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Shqiptarët në Itali

Silvi osht nji paese e kishte ble njoni sipër në kodër ku dukej deti 140 mijë.
Çuni dajës po i bo penxheret. Tokë me U dhi edhe burim

Kur të vijnë mentë nuk ti hajnë as qentë thotë populli Pellazg lëkurkuq 🤣
Do takat toka edhe të dhitesh ...

Kto veronezët ketej i gjej njerëz të mirë... sidoqoftë nuk ka peshk deti 😝
Se pertoj me hedh parfum OGGI....

FAZITET e gje aty poshte aPO....

1-Incendiato tutto così qualche multinazionale può comprare per due soldi dai piccoli imprenditori?
2-Fate spazio, la Nato ha bisogno di altre basi !

Treshin po e shkruj une...

NWJmNDA3YzJlNzkxOTliY2I2OTUyOTQwZGQ2ZmJhMDY=.thumb.jpg

CIAO.

1-Incendiato tutto così qualche multinazionale può comprare per due soldi dai piccoli imprenditori?

View attachment 311257

CIAO.
Nuk di për zjarret Ben po disa nga klientët për të cilët punoj janë spostuar të investojnë në Sardenja. Vila luksoze kuptohet dhe thuhet që fitimi është i madh ...ka shumë CASH 😍...
Për mua mirë është...
Kanë ata , "kam" dhe unë....punëëëëë 🤣

View attachment 311257

CIAO.
Thonë se po e mbushin edhe me panele diellore...
A thua prandaj ra zjarr edhe në Kaninë ?

Thonë se po e mbushin edhe me panele diellore...
A thua prandaj ra zjarr edhe në Kaninë ?
E mban mend Conte kur thoshte "andra tutto bene" ?
Sa miliardë euro i dhanë borxh Italisë me kusht që të përmirësonte "Green Power" ?
Avash avash....nuk kemi parë gjë akoma 🫣
Shkon paraja te paraja. 😊

E mban mend Conte kur thoshte "andra tutto bene" ?
Sa miliardë euro i dhanë borxh Italisë me kusht që të përmirësonte "Green Power" ?
Avash avash....nuk kemi parë gjë akoma 🫣
Shkon paraja te paraja. 😊
Është një nga veneto .. ai proklamon shumë për autodeterminazionen

Un kam problem te madh me shqiptaret qe jetojne ktu ne itali.
Ne pune kryesisht…
Xhepat plot dhe trut bosh 🧐

Me ndodh shpesh here nderkoh qe jam duke servirur te tjere, ti degjoj aty ne rradhe duke bere komente me sfond seksual me njeri tjetrin.
Njoni njehere komentoi unazen e marteses… nje tjeter i prishte pune gjatesia ime (ishte me i shkurter) ose tentojne te ne trajtojne si idiote se gjoja skam kapacitet per ate pune.

Problemi eshte qe asnje nuk me merr per shqiptare dhe veshja e punes ju siguroj qe nuk eshte aspak atraktive.
Bej gjith procedurat, plotesoj kerkesat dhe ne fund u jap faturen duke ju folur shqip.
NGRIJN FARE
Nuk bojn mo lloqe dhe nuk din as se si te reagojne.
Vertet reagoj ashper me shikim por do doja ti peshtyja njehere sepse vec me shqiptaret me ndodh. Nacionalitetet e tjera jan treguar shum me me edukat.

Ne pune kryesisht…

Me ndodh shpesh here nderkoh qe jam duke servirur te tjere, ti degjoj aty ne rradhe duke bere komente me sfond seksual me njeri tjetrin.
Njoni njehere komentoi unazen e marteses… nje tjeter i prishte pune gjatesia ime (ishte me i shkurter) ose tentojne te ne trajtojne si idiote se gjoja skam kapacitet per ate pune.

Problemi eshte qe asnje nuk me merr per shqiptare dhe veshja e punes ju siguroj qe nuk eshte aspak atraktive.
Bej gjith procedurat, plotesoj kerkesat dhe ne fund u jap faturen duke ju folur shqip.
NGRIJN FARE
Vertet reagoj ashper me shikim por do doja ti peshtyja njehere sepse vec me shqiptaret me ndodh. Nacionalitetet e tjera jan treguar shum me me edukat.
Kam rastis njëherë në bar për kafe në mëngjes para pune.. ke parasysh lloj lloj kllas puntore.. një grup po i bënin ca komente spontane një baristeje që një bojë i vinte e një i ikte... i afrohet kolegia dhe i pëshpërit.. mos u altero, ec përpara...
U këput një përgjigje grupit..
E grupi paskeni ngel thatë mbrëmë, nuk e gjeni dot këtu... për pesë minuta kohë që keni .. ne mund t'u ofrojmë vetëm kafenë

Kam rastis njëherë në bar për kafe në mëngjes para pune.. ke parasysh lloj lloj kllas puntore.. një grup po i bënin ca komente spontane një baristeje që një bojë i vinte e një i ikte... i afrohet kolegia dhe i pëshpërit.. mos u altero, ec përpara...
U këput një përgjigje grupit..
E grupi paskeni ngel thatë mbrëmë, nuk e gjeni dot këtu... për pesë minuta kohë që keni .. ne mund t'u ofrojmë vetëm kafenë
Ne raste te tilla nje tabaka kokes e kan pak.
Prandaj them… kjo tregon nje edukat shum te dobet
por jo vetem! Tregon qe ankohemi per racizem dhe pastaj jemi te paret qe bejm dallime… komentet me sfond seksual i marr sepse ju dukem italiane osé rumene, ama kur kuptojne qe jam shqiptare me trajtojne “si moter”.
C’eshte ky diskriminim?
Nuk them qe sme kan ngacmuar dhe te tjere por me shum edukat me kan pyetur nese mund te me ofronin dicka nga bari o ku di une!! Jam refuzuar me buzeqeshje dhe kaq

Ne pune kryesisht…

NGRIJN FARE
Ne shqipet aty e kemi mendjen 🤣 ...bella vita , mangiare e trombare

@edlin …sa vene 2 dhoma dhe guzhine per te blere ne Puglia ?

Dhe a te taksojne shume Nese nuk jeton aty ?

Italia me ngjan se ka vajtur shume lire per te blere properties ne krahasim me vendet e tjera ne Europe .

Back