You're wrong. He doesn't give a shit about people lol.Ai nuk ka ide ca po ben. Ben ca i thon ca ktej ca andej. Kush e komplimenton me shume ne moment ate degjon. Kjo sdo te thot qe nuk donte ne te vertet te ndihmonte popullin ne fillim.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !You're wrong. He doesn't give a shit about people lol.Ai nuk ka ide ca po ben. Ben ca i thon ca ktej ca andej. Kush e komplimenton me shume ne moment ate degjon. Kjo sdo te thot qe nuk donte ne te vertet te ndihmonte popullin ne fillim.
Ke degjuar per Spengler Winter? Po ide per Julius Evola ke?Ai eshte opinioni im. Besoj ka patur qellime te mira ne fillim por qe eshte con artist ajo nuk ka ndryshuar ka disa dekada. Faktet tregojn se po shkateron cdo gje. Zoti na ndihmoft dhe I ndihmoft dhe ata 10000 ushtar te tjere qe po I dergon kto dite dhe sa te tjere do dergoj.
boldnews.al
7 edhe sdalinA thua do arrihet kjo? View attachment 361008
E vertet fatkeqesisht. Te paturit nje pune as nuk te garanton jetesen me.7 edhe sdalin