Vanitas
V.I.P
Po, ashtu thote diku ne video, ekzaktesisht cfare ke shkruar ti.
E po paskemi pasur mendje te ngjashme dhe pse i ndieri ishte shume here me i lexuar.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po, ashtu thote diku ne video, ekzaktesisht cfare ke shkruar ti.
Ngushellime families.
Dge si perfundim nuk e morem vesh moshen
Gruan e dyte e kishte ruse, te paren, gocen e shokut Haki.
Me djalin e gruas se pare nuk fliste prej 22 vitesh qe kur iken ne Kanada.
Te budalleps shpesh oksidenti![]()
Djali ishte vetem i gruas apo edhe i ketij?Me djalin e gruas se pare nuk fliste prej 22 vitesh qe kur iken ne Kanada.
Te budalleps shpesh oksidenti![]()
Qyqja më raftë pikaU be me te vertete i bezdisshem forumi. Na e hoqet nga qejfi fare lately. Edhe ne vaki vini e beni gerr verr bashke me @Pjer Thomas. Doni me dit kuptimin e fjaleve. E kush? Ju! Ju qe s’i keni cu ndonjehere bebet e femijet ne doktor, ua keni lene grave te merren me ate pune. Se po t’i kishit cu njehere te vetme do e dinit ate fjale.
E ndryshova titullin! U knaqet? Flini te qete tani!!
Djali ishte vetem i gruas apo edhe i ketij?
Ashtu e shkruajte ti. Duhej ta shkruaje me djalin qe kishte me gruan e pare, dhe jo me djalin e gruas se pare. Te le te kuptosh qe e kishte sjell ajo nga nje martese tjeter.Ja ju si dhaskale na e mesoni neve, a eshte 50 me 50, a 90 me 10 a 100% me 0%.![]()
Ti ishe shume ne rregull me ate term po ku marrin vesh keta. Neonatolog merret kryesisht me te sapo lindurit dhe ata qe jane ne kujdes intensiv ne spital. Nuk eshte pediater i zakonshem.U be me te vertete i bezdisshem forumi. Na e hoqet nga qejfi fare lately. Edhe ne vaki vini e beni gerr verr bashke me @Pjer Thomas. Doni me dit kuptimin e fjaleve. E kush? Ju! Ju qe s’i keni cu ndonjehere bebet e femijet ne doktor, ua keni lene grave te merren me ate pune. Se po t’i kishit cu njehere te vetme do e dinit ate fjale.
E ndryshova titullin! U knaqet? Flini te qete tani!!
kur Zoti i ndau punet, lindjen dhe kujdesin per bebet, ua la nenave, jo burrave, burrave iu la detyre te punonin si gomari per mbarvajtjen e familjes,E kush? Ju! Ju qe s’i keni cu ndonjehere bebet e femijet ne doktor, ua keni lene grave te merren me ate pune.
kur na semurej bebja apo femija, e çonim tek pediatri, dhe nena ime kur une isha semure me çonte tek pediatri, tek ambulanca nr; 8 tek tirona e re, ka qene pediatri me i mire ne europe, s'po me kujtohet emri tani, me vone u bo shef pavioni tek spitali i pediatrise,Se po t’i kishit cu njehere te vetme do e dinit ate fjale.
mos u nxef e dashur, nepermjet debatit konstruktiv del e verteta, 95% ketu nuk e dinin seç do te thote ajo fjale,Ke desha fort, o njeri? Doktorin ne fjale?
Po! E desha! Se ishte burre i ndershem e fisnik, jo si ca e ca.