Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si Ndikojnë Femrat Në Trurin E Mashkullit

Përgjigje e: Si Ndikojnë Femrat Në Trurin E Mashkullit

"Nuk arrin t'i imponohet" nuk është aspak e thellë. Imponim do të thotë të marrësh komandën, domethënë "të bëhet kështu si them unë".

Ato që i përdorin "armët" për të arritur këto qëllime, kanë vetëm një emër, dhe është një emër i turpshëm.

Synimi duhet të jetë i njëjtë për të dy, dhe jo të grinden se kush ka të drejtë.

"Nuk arrin t'i imponohet" nuk është aspak e thellë. Imponim do të thotë të marrësh komandën, domethënë "të bëhet kështu si them unë".

Imponim do te thote edhe te fitosh respektin e tjetrit. Duhet te jem shprehur edhe gjekundi tjeter rreth kesaj teme, prandaj nuk po zgjatem.

Ne momentin qe femra do te behet e ndergjegjshme qe natyra i ka dhene diçka me pak se mashkulli, atehere ajo te jete e barabarte me mashkullin. E ka thene nje koke e madhe.

Jetojme ne nje epoke kur femra ne emer te emancipimit ka marre "superxhiro" pa qene e vetdijshme per limitet qe natyra i ka dhene. Rrjedhimisht eshte me pak e respektuar. Ketu e kisha fjalen, por ti e paske keqkuptuar komplet.

Gor.... Gor... lol.

Sidoqofte, titulli i temes dhe shkrimi fillestar ne teme eshte disi me spekter me te ngushte sesa aspekti social i femres kundrejt mashkullit. Aspekti social eshte i mesuar, eshte kulture, eshte i ndryshueshem. Kurse shkrimi fillestar flet me teper per nje rreagim ne forme refleksi te pakushtezuar. Une te pakten keshtu e kuptoj.

Superxhiro... femer... kuzhine... litare... shen valentin...
Po po... nje barcalete mu kujtua. Por s'eshte me bjonde dreqin :p :D

Superxhiro... femer... kuzhine... litare... shen valentin...
Po po... nje barcalete mu kujtua. Por s'eshte me bjonde dreqin :p :D

Po pra, nuk i mjafton xhiro femres, do edhe superlitar per shen valentin. :D Per biondllekun mos u merzit se femrave u merzitet vetja shpejt, do i ngjyej prape, do kthehet prape bionde. :D

Moj po pushka top ty, oj' udheqse. :D
Prina tash... m'pelqe efekti pamjes qy shof ne trurin tim prej mashkulli :D

Imponim do te thote edhe te fitosh respektin e tjetrit. Duhet te jem shprehur edhe gjekundi tjeter rreth kesaj teme, prandaj nuk po zgjatem.
E ku ta dija unë çfarë kishe parasysh ti? Ashtu siç u shprehe ti, nuk ishte e qartë.

Ne momentin qe femra do te behet e ndergjegjshme qe natyra i ka dhene diçka me pak se mashkulli, atehere ajo te jete e barabarte me mashkullin. E ka thene nje koke e madhe.
Kur do të vijë ky moment? Jo që s'kanë për t'u bërë të ndërgjegjshme, po sa të vijë e do të bëhen më keq.

Mendoje te vetja jote. Ti e pranon me fjalë që natyra të ka dhënë më pak, po kur debaton asnjëherë nuk dorëzohesh. Në përgjithësi natyra e njeriut është e tillë që edhe kur e kupton se është gabim, krenaria nuk e lë ta pranojë.

Jetojme ne nje epoke kur femra ne emer te emancipimit ka marre "superxhiro" pa qene e vetdijshme per limitet qe natyra i ka dhene. Rrjedhimisht eshte me pak e respektuar.
Pajtohem plotësisht me këtë.

E ku ta dija unë çfarë kishe parasysh ti? Ashtu siç u shprehe ti, nuk ishte e qartë.
Te thashe qe nuk ishte aq i percipte mendimi.

Kur do të vijë ky moment? Jo që s'kanë për t'u bërë të ndërgjegjshme, po sa të vijë e do të bëhen më keq.

Mendoje te vetja jote. Ti e pranon me fjalë që natyra të ka dhënë më pak, po kur debaton asnjëherë nuk dorëzohesh. Në përgjithësi natyra e njeriut është e tillë që edhe kur e kupton se është gabim, krenaria nuk e lë ta pranojë.

Ne fakt ketu nuk gjendem dakort. Prej natyres femerore nuk mund te largohem, por e di kur gaboj dhe di te terhiqem. Gjithesesi mos ta kalojme debatin ne personal.

Tani besoj se u sqaruam, ne fund te fundit, gjekundi qeme dakort.

Moj po pushka top ty, oj' udheqse. :D
Prina tash... m'pelqe efekti pamjes qy shof ne trurin tim prej mashkulli :D

Mire qe e sheh trurin tend ti, ka nga ata qe nuk dine ku e kane te pozicionuar. :D

pa diskutim ndikojne femrat ne trurin e mashkullit, por jo te gjitha ne te njejten shkalle, ka femer qe le gjurme per gjithe jeten ne tru, dhe te tjera qe i harron me shpejtesine e drites.

Po i more më seriozisht se ç'duhet ta bëjnë kokën lëmsh ashtu si i kanë edhe trutë e veta:d

Ky lart i ka shume zet femrat. Prandaj dhe mendjen e ka zgjedhur mashkull.

Last edited:

Ky lart ja fut kot shumicën e rasteve. E ka zët titullin Beu se ashtu i ka thënë Partia:d

ketyre dy "artiztave" femra u paska ndukuar cuditerisht skiqqq

https://www.youtube.com/watch?v=oN-LoNzCa40

Re: Përgjigje e: Si Ndikojnë Femrat Në Trurin E Mashkullit

Ububujaaaaaaaaaa...Mashkulli rritet por kurre nuk piqet. Men never grow up!

ooooo....

një herë desha ta them një thënie juridike " i rritur, i mitur", por kjo nuk i shkon kësaj, sepse ka të bëjë me pjekjen. Se " men never grow up" është e ditur, por vjen një kohë kur pak a shumë vjen deri te një pjekje "stabile".

Tash këtu lind problemi. Nës "gatojca" nuk ka qenë e kujdesshme dhe i ka dhënë furrës shumë më shumë temperaturë, atëherë bëhet jo pjekje, po djegie.

Fatkeqësisht të djegurit përfundojnë si maniakë seksualë.

P.S. Ti je e vtemja që në cdo postim që bën kam cka të them,dmth ti ia nxjerr njeiurt fjalën me zor.

Respekt mike, Kitkë!

Demka

Back