Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si të ruhesh (mbrohesh) nga magjia dhe syri i keq (mësyshi)

Përgjigje e: Si të ruhesh (mbrohesh) nga magjia dhe syri i keq (mësyshi)

une sa pashe nje femer qe po dilte nga parukierja ajo e shkreta ra nga shkallet dhe ndrydhi kaviljen...a kam sy te keq une ne kete rast?

Përgjigje e: Si të ruhesh (mbrohesh) nga magjia dhe syri i keq (mësyshi)

Se gjen gje gjon e keqe po he, mos lexoni budalliqe! syni keq syni bukur ..vari qillot .
Diku e lexume ne internet, qe hurdha eshte per syrin e keq. Lol

Se eshte edhe heret po nejse se te rritur jemi

Ne emigrim bejm edhe gjera qe normalisht spara I bejme e qe thua ti qe sthe gje qe ti bie shkurt

Me nje shok ka qellu qe te shkojm te dy me te njejten femer (jo njekohsisht 😂) por ai ca kohe pas meje
E nejse me thot nje dite

Ai dy metra cun (pa rrena 1.98) edhe king zagari kshu

"O And po si ja ke bo ti me te o shok, se ok e mire kshu por goxha e gjere...."

"Po ca faj ka goca huj qe ke fije spageti ti"

I them une 😂😂😂

Se eshte edhe heret po nejse se te rritur jemi

Ne emigrim bejm edhe gjera qe normalisht spara I bejme e qe thua ti qe sthe gje qe ti bie shkurt

Me nje shok ka qellu qe te shkojm te dy me te njejten femer (jo njekohsisht 😂) por ai ca kohe pas meje
E nejse me thot nje dite

Ai dy metra cun (pa rrena 1.98) edhe king zagari kshu

"O And po si ja ke bo ti me te o shok, se ok e mire kshu por goxha e gjere...."

"Po ca faj ka goca huj qe ke fije spageti ti"

I them une 😂😂😂
Hahahahhahahah
Nc nc si sju vje çik zor

Nuskë ne gjepi e nuk të gjën asgjë. Në mungesë të nuskës një thelb hudhër të paqëruar.

Back