Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Si e hëngre?To late e hengra une![]()
Nuk e mora vesh fare do ket qen e holleSi e hëngre?![]()
Diku e lexume ne internet, qe hurdha eshte per syrin e keq. LolPërgjigje e: Si të ruhesh (mbrohesh) nga magjia dhe syri i keq (mësyshi)
Se gjen gje gjon e keqe po he, mos lexoni budalliqe! syni keq syni bukur ..vari qillot .
3 erëra funksionojne kur vjen puna tek syri keq dhe djalli vete: Sherebel qe digjet, Dafina qe digjet dhe era e hudhres.Diku e lexume ne internet, qe hurdha eshte per syrin e keq. Lol
Se eshte edhe heret po nejse se te rritur jemi
Mbaji ti kesh për t mbrojt veten
Mbaji ti kesh për t mbrojt veten![]()
HahahahhahahahSe eshte edhe heret po nejse se te rritur jemi
Ne emigrim bejm edhe gjera qe normalisht spara I bejme e qe thua ti qe sthe gje qe ti bie shkurt
Me nje shok ka qellu qe te shkojm te dy me te njejten femer (jo njekohsisht) por ai ca kohe pas meje
E nejse me thot nje dite
Ai dy metra cun (pa rrena 1.98) edhe king zagari kshu
"O And po si ja ke bo ti me te o shok, se ok e mire kshu por goxha e gjere...."
"Po ca faj ka goca huj qe ke fije spageti ti"
I them une![]()
Dafina. Tvë n gjum3 erëra funksionojne kur vjen puna tek syri keq dhe djalli vete: Sherebel qe digjet, Dafina qe digjet dhe era e hudhres.
Thonë qe sy kane ato qe i kane heq nga gjiri nenes,dhe i kane kthyer prape.kam pas nje me lagje,te kepuste me syKeta sy jeshilet
Kan shum sy.