Përgjigje e: Si të ruhesh (mbrohesh) nga magjia dhe syri i keq (mësyshi)
hahaSi te ruhesh nga syri i keq?
Kap koqet me dore.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !hahaSi te ruhesh nga syri i keq?
Kap koqet me dore.
Nuk du te ofendoj po jeni njerez pa llogjike , na jepke edhe urdher ti shoku , e kush ka nerva t lexoj hartimet qe sillni ju sot re???O ju nejrez o ju jo musliman skeni drejt ktu te postoni juve e keni kategorin tuaj Krishteret andaj ktu nuk ju kisha preferu te beni kete tem berbat me postimet tuaj....
O ju qe sjeni Musliman,thjesht ju kisha preferu ktu mos te postoni,se sjeni askund,por vetem thoni qe te postojm ketu,ketu vetem muslimanet postojn andaj per ate eshte hapur kategoria Muslimanet,Pershendetje...
Gurax shkenctari, ate qe e the ti nuk eshte qe e ka kap msyshi a fati ..![]()
Land, Beaute, Elena, Mistrece, dhe te tjeret qe kujtoni se kapja e objekteve me dore eshte vetem per te hequr syrin e keq. E keni gabim. Eshte dhe per te sjelle fat, apo per te mallkuar.
Prove e kesaj eshte nje ngjarje qe e kam deshmuar vete. Ate dite ishte nje dite e zakonshme kur pas mesimit tere klasa, ashtu si shumica e tere shkolles, dolem ne bulevard, perballe zones ku tashti eshte hotel Rogner. Te tere gjuanin dike dhe gjuheshin nga dikush, ne menyra nga me te ndryshmet.
Ne nje moment te caktuar, nje femer majft terheqese eci si per parade perpara te tereve me hapin e vet sensual. Nderkohe qe te tere thjesht e shihnin, njeri, tip flokpalami ne fakt por me sa dukej shume guximtar, ky u ngrit dhe i doli perpara duke i zene rrugen ne menyre demonstrative. Ne nje menyre po aq demonstrative ishte duke ferkuar koqet dhe i tha: "Ej o goce, a ka mundsi i minut?" - "He cfare do?" i tha ajo, dukshem e bezidus dhe neverisur. - "A bo me pi i kafe bashke?" vazhdoi ky prape duke kruajtur koqet. - "Jo s'ka mundesi.", i tha kjo dhe vazhdoi rrugen tere krenari. - "E mi mire, si te duash, mu m'lusin.", i thote ky me ze te larte dhe nderkohe nuk krruante me koqet, por bythen.
![]()
Pastaj meqe t'i prekesh sjell fat, nje rruge e dy pune.![]()
Si te ruhesh nga syri i keq?
Kap ****t me dore.
Per sehire esht e vertet,nje raste para ca vjetve nje vajze i shkonte shkolla mir,per nje kohe te shkurtur ajo u largu apo u ftofe nga shkolla,dhe ajo shkoje te nje person qe shkrune, aje itha qe te kane bere magji dhe une te ndihmoj,kur te shkojsh ne shkoll qite kemben mi kembe nuke kane qe te bejn dhe ashtu vazhdoj shkollimin.
ata hoxhet jane te forte vertet...
Ua ty eshte kollaj me te bo magji lol
sperkatu pak raki te ik petlla ty masanej ahahahaha