Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si të ruhesh (mbrohesh) nga magjia dhe syri i keq (mësyshi)

Përgjigje e: Si të ruhesh (mbrohesh) nga magjia dhe syri i keq (mësyshi)

O ju nejrez o ju jo musliman skeni drejt ktu te postoni juve e keni kategorin tuaj Krishteret andaj ktu nuk ju kisha preferu te beni kete tem berbat me postimet tuaj....
Nuk du te ofendoj po jeni njerez pa llogjike , na jepke edhe urdher ti shoku , e kush ka nerva t lexoj hartimet qe sillni ju sot re???
Pastaj s'jan tgjith te krishter , po pergjigjemi sipas menyres tone...... edhe po vrasim mendjen si mund te ruhemi nga syni keq...

Ti veç ktyre hartimeve ke noj gjo interesante nga menja jote??

Hiq nuk ju besoj budallaqev!!!!

Land, Beaute, Elena, Mistrece, dhe te tjeret qe kujtoni se kapja e objekteve me dore eshte vetem per te hequr syrin e keq. E keni gabim. Eshte dhe per te sjelle fat, apo per te mallkuar.
Prove e kesaj eshte nje ngjarje qe e kam deshmuar vete. Ate dite ishte nje dite e zakonshme kur pas mesimit tere klasa, ashtu si shumica e tere shkolles, dolem ne bulevard, perballe zones ku tashti eshte hotel Rogner. Te tere gjuanin dike dhe gjuheshin nga dikush, ne menyra nga me te ndryshmet.

Ne nje moment te caktuar, nje femer majft terheqese eci si per parade perpara te tereve me hapin e vet sensual. Nderkohe qe te tere thjesht e shihnin, njeri, tip flokpalami ne fakt por me sa dukej shume guximtar, ky u ngrit dhe i doli perpara duke i zene rrugen ne menyre demonstrative. Ne nje menyre po aq demonstrative ishte duke ferkuar koqet dhe i tha: "Ej o goce, a ka mundsi i minut?" - "He cfare do?" i tha ajo, dukshem e bezidus dhe neverisur. - "A bo me pi i kafe bashke?" vazhdoi ky prape duke kruajtur koqet. - "Jo s'ka mundesi.", i tha kjo dhe vazhdoi rrugen tere krenari. - "E mi mire, si te duash, mu m'lusin.", i thote ky me ze te larte dhe nderkohe nuk krruante me koqet, por bythen.

:D

Gurax ....sa i çmenem je :D ncnncncnn un skam kap gjo me dore ...

O ju qe sjeni Musliman,thjesht ju kisha preferu ktu mos te postoni,se sjeni askund,por vetem thoni qe te postojm ketu,ketu vetem muslimanet postojn andaj per ate eshte hapur kategoria Muslimanet,Pershendetje...

Bobi Kachurreli , ma avash merre timonin ti lal nuk mundesh ta ndalosh askend per te mos postuar, e drejta e te gjitheve eshte ta thote mendimin e vet, nese ti je Ai qe i merr per kundershtim duhesh te ballafaqohesh me kete situate per t'ju dhon pergjigje gjitheve nje nga nje per kete teme qe ke nis .

Gurax shkenctari, ate qe e the ti nuk eshte qe e ka kap msyshi a fati .. ;)

Gurax shkenctari, ate qe e the ti nuk eshte qe e ka kap msyshi a fati .. ;)

E pra Puff, aty e kishte fjalen gurax. Ate nuk e kish kapur msyshi.

Gurax, nuk e di pse kam pershtypjen qe ketij guximtarit i vinte turp per efektet anesore dhe per te mos iu dukur, i zuri me dore. :D
Pastaj meqe t'i prekesh sjell fat, nje rruge e dy pune. :p

Land, Beaute, Elena, Mistrece, dhe te tjeret qe kujtoni se kapja e objekteve me dore eshte vetem per te hequr syrin e keq. E keni gabim. Eshte dhe per te sjelle fat, apo per te mallkuar.
Prove e kesaj eshte nje ngjarje qe e kam deshmuar vete. Ate dite ishte nje dite e zakonshme kur pas mesimit tere klasa, ashtu si shumica e tere shkolles, dolem ne bulevard, perballe zones ku tashti eshte hotel Rogner. Te tere gjuanin dike dhe gjuheshin nga dikush, ne menyra nga me te ndryshmet.

Ne nje moment te caktuar, nje femer majft terheqese eci si per parade perpara te tereve me hapin e vet sensual. Nderkohe qe te tere thjesht e shihnin, njeri, tip flokpalami ne fakt por me sa dukej shume guximtar, ky u ngrit dhe i doli perpara duke i zene rrugen ne menyre demonstrative. Ne nje menyre po aq demonstrative ishte duke ferkuar koqet dhe i tha: "Ej o goce, a ka mundsi i minut?" - "He cfare do?" i tha ajo, dukshem e bezidus dhe neverisur. - "A bo me pi i kafe bashke?" vazhdoi ky prape duke kruajtur koqet. - "Jo s'ka mundesi.", i tha kjo dhe vazhdoi rrugen tere krenari. - "E mi mire, si te duash, mu m'lusin.", i thote ky me ze te larte dhe nderkohe nuk krruante me koqet, por bythen.

:D

hahaa..Termin e anatomis objekte se kisha degjuar...

kam degjuar qe jane ca hoxhe qe bejne ca nuska kunder syrit te keq,se cu fusin brenda edhe se cu kendojne nuk e di po di qe jane shume te forta

E po si te fitojn leket ndryshe.....Dokrra ,,hesapi''

Si te ruhesh nga syri i keq?

Kap ****t me dore.

E fort kjo ,oh sa kam qesh.lol...

Tash pak ma seriozisht per temen,keto perallat e syrit te keq,opo sihre.magjia shikuar nga aspekti psikologjik, fillojne si sygjestione qe mund te prekin pikrisht ata persona qe i besojne keto ,ndersa imun jane ato qe nuk besojne ne te tilla marrzira!...Sigurisht per kete duhet patur mendjen e kulluar ,duke njohur faktin çfar eshte e vertet e çfare eshte trillim,,,

Per sehire esht e vertet,nje raste para ca vjetve nje vajze i shkonte shkolla mir,per nje kohe te shkurtur ajo u largu apo u ftofe nga shkolla,dhe ajo shkoje te nje person qe shkrune, aje itha qe te kane bere magji dhe une te ndihmoj,kur te shkojsh ne shkoll qite kemben mi kembe nuke kane qe te bejn dhe ashtu vazhdoj shkollimin.

Per sehire esht e vertet,nje raste para ca vjetve nje vajze i shkonte shkolla mir,per nje kohe te shkurtur ajo u largu apo u ftofe nga shkolla,dhe ajo shkoje te nje person qe shkrune, aje itha qe te kane bere magji dhe une te ndihmoj,kur te shkojsh ne shkoll qite kemben mi kembe nuke kane qe te bejn dhe ashtu vazhdoj shkollimin.

Avava sipas kesaj po ngjan se profesori i ka be magji :p '' meqe i kan thene me ndejt kembe mbi kembe '' ;)

Hudhra o hudhra...
Dy dajat e mi jetonin ne nje shpi ktu ne Uk, i vogli ka 2 cuna 13 dhe 11.
Kur ishte me i vogel ky i dyti femi shume i bukur, behet gati e ema me ik ke e motra merr nusja dajes tjeter (kunata) i fut cunit nje thelb hudhre ne xhep...
Shkojne atje, tu nejt ne kuzhine tu bo darken i thot e motra nuses dajes, me jep nje hudher e ke ne filan sirtar.. i thote cuni dajes, o teze teze kam un hudher ne xhep ma ka fut nana( nusja dajes tjeter) haha

Un asnjehere sjam bere merak as nuk besoj ne kto gjera.

Me magji mos bëni hajgare.Ai që e ka përjetuar ,di ç'do të thotë ajo.Habitem me ide të cekët të ca Forumistëve me përvojë,për magjinë.Aman ,le të ruhen sa munden,se nuk është bash ashtu si mendojnë.

Duhet të kemi parasysh efektet negative të magjis si dhe të syrit të keq.Profetit Muhammed s.a.v.s., i është zbritur kaptina 113 Felek me të vetëmi arsyje për tu mbrojtur nga dëmet e magjis dhe syrit të keq .

El-Felek

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

Thuaj: I mbështetem Zotit të agimit,Prej dëmit të çdo krijese që Ai e krijoi.
Dhe prej errësirës së natës kur ngryset plotësisht.
Dhe prej dëmit të atyre që lidhin dhe fryejnë nyja.
Edhe prej dëmit të smirëkeqit kur sipas smirës vepron.

Syrja El-Felek në Kur’an është njëra nga suret me të mirë mbrojtëse dhe përdoret si lutje më efikase ndaj të keqës si dhe recitimi i saj na forcon aurën tonë,duke na mundësuar të krijojmë një fushë antimagnetik një llojë antivirusi ndaj këtyre energjive negative që gjithnjë e sulmojnë njeriun.... Duke përsëritur këtë formë lutje çdo ditë sa më shpehshë sidomos në agim dhe në mbrëmje para se të flejmë e aktivizojmë ndërdijen tonë apo më mirë të themi e ngopim ndërdijen tonë me këtë llojë autosugjestioni dhe ky autosugjestion pastaj krijon forma efikas të mbrojtjes, duke e neutralizuar efektin negativ dhe duke ia pamundësuar depërtimin e tij në trurin tonë...

Back