Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si ta besh per vete nje femer...?

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Si ta besh per vete nje femer...?

wall per zotin sdua te ekzagjeroj.. se ka llafe plot me u shprehe... po kshu eshte kur ja blu stomaku :D iiiiiii

spo flas me.. se do e teproj.
Mir e ke kot me zgjat :d

kot fare edhe ti,,, harrove se nkrevat po fike dritat tgjitha njesoj jane.:p Pastaj po flasim per sex se per tjerat eshte tjeter muabet.

Po pra ta vejn ne ball te bini rehat ju meshkujt mos lodheni fare haha

Pjesa e chatit ne privat . ( 9 postime )

Nuk eshte nje sfide , eshte e perbashket qe ndodh ne te njejten kohe ne menyre te anasjellte . Dhe keshtu dy behen nje , i madh eshte ky mister ! :)

Nga të gjitha pikat e renditura, ajo që nuk arrij të kuptoj është pika 9: pickimi.

Une them mund ta besh per vete duke i gatu gjona te mira. :D

Sa per paret qe permendi Kryeplaku dhe makinat e bukra nuk mund te thuash qe me to ben per vete femrat, me to i blen. Kur femra ka cmim mashkulli ka percmim. :D

Femrat qe shiten normalisht kan goxha fizik dhe shume pak llogjik, sepse ndryshe do e dinin qe jan femra te radhes, nje perdorimshe. :D

Une them mund ta besh per vete duke i gatu gjona te mira. :D

Sa per paret qe permendi Kryeplaku dhe makinat e bukra nuk mund te thuash qe me to ben per vete femrat, me to i blen. Kur femra ka cmim mashkulli ka percmim. :D

Femrat qe shiten normalisht kan goxha fizik dhe shume pak llogjik, sepse ndryshe do e dinin qe jan femra te radhes, nje perdorimshe. :D

Plako sa te besh darken ti une kam maru pune :p

P.S E pse qenka percmin kur ato svleresojne veten e tyre?

Plako sa te besh darken ti une kam maru pune :p

P.S E pse qenka percmin kur ato svleresojne veten e tyre?

:D Ke shume te drejte! Sa te djeg une duart n'tigan ty te ka ardh geshtenja ne dore e qerume. :D

Mendoj qe mund te besh nje femer per vete me termen ateher kur nuk ka ndonje interes materjal n'mes. Kur ka interes materjal ateher e ben te shtiret, te shtiret sikur te do duke menu se do te mari noji lek. :D

Normale qe kjo e dyta osht ma praktike, maro pune shpejt e shpejt si do dhe kur do. :D

Sa per percmimin, si mund te cmosh dike qe nuk vlerson vet-veten?
Dua te them se kur te vjen ndonjera te lepihet ke dera maqines qe ti bosh i xhiro, mendoj, se ti vendos ta fusesh apo jo ne maqin duke i pa fizikun dhe jo menien, se menien ja ke ble sapo e shef ke dera maqines, apo e kam gabim?

:D Ke shume te drejte! Sa te djeg une duart n'tigan ty te ka ardh geshtenja ne dore e qerume. :D

Mendoj qe mund te besh nje femer per vete me termen ateher kur nuk ka ndonje interes materjal n'mes. Kur ka interes materjal ateher e ben te shtiret, te shtiret sikur te do duke menu se do te mari noji lek. :D

Normale qe kjo e dyta osht ma praktike, maro pune shpejt e shpejt si do dhe kur do. :D

Sa per percmimin, si mund te cmosh dike qe nuk vlerson vet-veten?
Dua te them se kur te vjen ndonjera te lepihet ke dera maqines qe ti bosh i xhiro, mendoj, se ti vendos ta fusesh apo jo ne maqin duke i pa fizikun dhe jo menien, se menien ja ke ble sapo e shef ke dera maqines, apo e kam gabim?

une e kam theksuar edhe me siper qe nese do flasim per nje lidhje serioze eshte tjeter muabet, po duke u bazuar tek tema qe thote si te besh per vete nje femer mendoj se flitet per gjera et castit e per keto ste duhet shume mund ne shoqerine e sotme pasi eshte katandisur si mos me keq. nese flasim per gjera serioze atehere vertet qe duhet menduar gjate, pasi do vija ne rrezik humbjen e asaj qe une deshiroj, dhe kjo do me bente te ndihesha keq, ne te kundert me gjerat e castit qe sta ndjen shume se humbet, e kalon duke menduar, ska gjo po shofim kete tjetren.

mundet ta besh me disa veprime ose ftesa te kendshme per fundjave..fjalet e shprehjet qe mundet ti pelqej ajo/ ose çke ti ne zemer ndjenjat.. disa dhurata te vogela por qe ben ta mendojne per ty :) e kshu... ka shume menyra...tjera..psh kur je ne plazh lol ose me nje ambient romantik ...spo them me teper.. se je i shkathet vete.

por varet se femra me femer ndryshon..nese ajo ka anen financiare te forte... ose eshte mesatare... keto rreagojne shume tek femrat.duhet ti kesh parasysh ;)

Flm Sea.Sa kam qesh kur i lexova.Motra ime nuk da me kishte mesuar me mire.

Nuk e kuptoj se pse kjo teme eshte kthyer ne "Si te besh nje femer per vete per te fjetur njehere me te?" apo per te na treguar BMW-te e lodhura te tuajat qe as gjyshi im rahmet paste nuk do e perdorte per te bere per vete femrat e jo me keta te sotmit? lol Sa tragjike eshte ne fakt qe edhe ne 2011 meshkujt shqiptare mendojne se mund te bejne per vete nje femer thjesht me nje makine, kur femrat mund dhe e blejne nje makine akoma dhe me te mire sapo mbarojne universitetin se jane me te zonjat e vetes se kurre.

Pse nuk na tregoni ju ekspertet e femrave se si mund te beni nje femer per vete qe eshte e interesuar dhe per ane te tjera tuajat pervec xhepit tuaj dhe qerres qe ngisni? Na iluminoni dhe ne qe s'dime te pakten.

Infinity, nuk eshte se meshkujt shqiptar mendojn se mund te bejne nje femer per vete me makinen qe kane, por ne Shqiperi realiteti eshte i tille. Kryeplaku eshte i rralle sepse ka meriten te jete edhe cun i zgjuar e me kultur plus edhe me makin te bukur, por pjesa derrmuese jan alabak komplet dhe jan te suksesshem vetem nga makina.

Nuk jan te gjitha femrat e tilla por pjesa derrmuese. Jane kushtet e jetes atje dhe mentaliteti i shoqeris. Nje femer mund te kete mbaruar universitetin dhe te jete shume e zgjuar dhe e zonja por ne qofte se nuk pallohet me pronarin apo drejtorin e ndonje firme ateher vendin e punes do ja zeri nje femer tjeter, nje qe eshte me e zonja ne pallim.

Nje shoku im qe kishte nje makine normale i maste femrat me litra nafte. Kete, thoshte, me kater litra naft e hudh ne toke.

Mos flas per biznesmenet, psh njeri qe ka nje qender komercjale dhe kudo qe shkon ka nje harem me 4-5 femra qe i sillen rrotull. Ose tjetri qe i thot te shoqes "Ma hongre shpirtin, me kushton 2 miljon leke ne muaj. Nje qe eshte shume me e re dhe me e mire se ty do me kushtonte vetem 250 mije leke, pra per 2 miljon do kisha mundesi te kisha kater per njeher"

Infinity, nuk eshte se meshkujt shqiptar mendojn se mund te bejne nje femer per vete me makinen qe kane, por ne Shqiperi realiteti eshte i tille.

Cili realitet me konkretisht apo realiteti i gjimnazit se atehere te ndiqnin cunat nga mbrapa me makina qe ua kishin marre borxh shokeve? lol

Kryeplaku eshte i rralle sepse ka meriten te jete edhe cun i zgjuar e me kultur plus edhe me makin te bukur, por pjesa derrmuese jan alabak komplet dhe jan te suksesshem vetem nga makina.

LOL...NO COMMENT!

Nuk jan te gjitha femrat e tilla por pjesa derrmuese. Jane kushtet e jetes atje dhe mentaliteti i shoqeris. Nje femer mund te kete mbaruar universitetin dhe te jete shume e zgjuar dhe e zonja por ne qofte se nuk pallohet me pronarin apo drejtorin e ndonje firme ateher vendin e punes do ja zeri nje femer tjeter, nje qe eshte me e zonja ne pallim.

Ky mentalitet ekziston ne te gjithe boten dhe per fajin e disa te paaftave, u hapet nami dhe atyre qe i kane arritur gjerat me forcat e tyre. Pse duhet te gjeneralizojme?

Nje shoku im qe kishte nje makine normale i maste femrat me litra nafte. Kete, thoshte, me kater litra naft e hudh ne toke.

Mos flas per biznesmenet, psh njeri qe ka nje qender komercjale dhe kudo qe shkon ka nje harem me 4-5 femra qe i sillen rrotull. Ose tjetri qe i thot te shoqes "Ma hongre shpirtin, me kushton 2 miljon leke ne muaj. Nje qe eshte shume me e re dhe me e mire se ty do me kushtonte vetem 250 mije leke, pra per 2 miljon do kisha mundesi te kisha kater per njeher"

Epo ka femra dhe femra. Femrat e mira ashtu si dhe rrugacet ekzistojne ne cdo vend te botes. Gjithsesi, vetem ca meshkuj shqiptar degjon apo lexon qe e masin burrerine e tyre me sa prostituta arrijne te kapin te cepi i rruges.

Njoh njerin, qe ka nje menyre te vecante te te berit per vete. Kurre nuk e mbyll telefonin i pari.

Mund ta besh per vete edhe me nje veshtrim

Mashkulli e ben per vete nje femer vetem duke e veshtruar me puppy eyes.

Pikes tete do e plotesoja
Degjoje dhe jepi gjithmone te drejte:))Edhe kur e ka gabim

Varet nga momenti disponues dhe sinqeriteti i takimit.

Pikes tete do e plotesoja
Degjoje dhe jepi gjithmone te drejte:))Edhe kur e ka gabim

Dhe jo vetem kaq. Ate qe kerkon t'ja thote, mire eshte t'ja thote jo me ze te larte, por duke peshperitur tek rreza e veshit...haha. Efekti eshte TREMENDUS and win-win situation.

Një letër e shkruar nga një djalë i sinqertë...

“Vajza, duhet te kuptoni disa gjera…
Neve nuk merzitemi nese flisni me djem te tjer, nuk merzitemi nese keni shok meshkuj, por kur jemi diku me ju dhe vjen nje djal…dhe ju I hidheni siper pa e prezantuar e harroni qe edhe ne jemi ne te njejten dhome, kjo na nervozon.
Ne nuk merzitemi nese dergoni mesazhe me shoket tuaj.
Por kur kjo gje ndodh ne 2 te nates, na ben te dyshojme.
Cfare mund te ket kaq te rendesishme ne 2 te nates?!
Nese ju themi: e bukur, e mrekullueshme, simpatike nuk po genjejm, prandaj mos na thoni qe nuk kemi te drejt sepse nuk do te reshtim kurre se theni keto.
Karakteristika me sensuale e nje vajze esht besimi ne vetvete.
Na puthni kur nuk mund ten a shikoj askush, por edhe nqs na shikojne…do ishte akoma me bukur!
Nuk duhet te visheni enkas per ne. nese ju ftojm diku mos vishni fundin me te shkurter qe keni dhe sa me shum tualet te mundeni.
Neve na pelqeni per ate qe jeni ne te vertet.
Per shembull, mua me pelqen me shum nje vajze e veshur me nje bluze te thjeshte dhe atletet e mia.
Mos e merrni seriozisht cdo gje qe ju themi. S
arkazma esht 1 gje e mrekullueshme.
Mos u merzitni edhe per gjerat me te vogla.
Mos na tregoni sa seksi esht Brad Pitt apo Jessy McCartney …
Eshte e merzitshme.
Keni shoqet tuaja per te folur per kto gjera.
Dua te theksoj, se nese nje djal ju trajton keq, mos u perpiqni ta ndryshoni sepse nuk ka per te ndryshuar!
Gjeni dike qe tju bej te buzeqeshni kur po ndiheni keq . dike qe tju fale edhe kur gaboni.
Qe tju doje pavaresisht dhimbjes qe mund ti shkaktoni.
Dike qe do te ler ne mes punen qe ka ne dore vetem per tju then ‘Te Dua!’

Na jepni neve, djemve te mire, nje mundesi”

ps-"Thjesh Unik"

Tirona vertet nje shkrim fastastik i thjeshte,thjeshtesia fiton gjithmone...

Tirona vertet nje shkrim fastastik i thjeshte,thjeshtesia fiton gjithmone...
Kaq e sigurte nuk eshte kjo?
Kam lexuar qe meshkujt e qeshur dhe te dashur jane jo simpatike per femrat????

Status
Temë e mbyllur.
Back