Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si ta besh per vete nje femer...?

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Si ta besh per vete nje femer...?

athere ka shum e shum rrug dhe varet nga tipi femres :

duhet te jesh i embel
te jesh degjues i mir
ta shikosh ne sy kur flet
pak don zhuan
i thjesht
i kohes
jo tema lufte
kaq per tani por ka prap :)

ti vlen ...lol..
po e ke mir lufta vazhdon ;)

athere ka shum e shum rrug dhe varet nga tipi femres :

duhet te jesh i embel
te jesh degjues i mir
ta shikosh ne sy kur flet
pak don zhuan
i thjesht
i kohes
jo tema lufte
kaq per tani por ka prap :)

daku jam shume dakort me ty ...un do shtoja se femrat e adhurojn akoma e me shume mashkullin kur ai ndjen shum muziken dhe sidomos kur leviz mir ne piste . pastaj lloji i muzikes varet nga gusto qe ka femra ...por qe e kam ven re kte gje e kam vene . femrat te bejne scanim total te trupit kur ti si mashkull je duke kercyer ...jane te tmershme fare

endrilejladesign jo cdo takim esht ne club apo ne disco .... zakonisht takimet realizohen ne lokale dhe qendra vemendjes nuk esht tek levizja e trupit por perkushtimi qe i dhuron dhe dhe qe ktu nis fjala afrimitet ... pra duhet te jesh i zoti ne takimin e lokalit qe te kalosh ne disco

Endri llogjike as me njef as te njof..jan postimet qe flasin ;)

po mir pra mir ...tani une thjesht isha kurioz ...ti nga eksperiencat e tua qe ke ...ndonje keshille sugjerim ose nei mendim ke per tna dhene lidhur me temen ? :)

endrilejladesign jo cdo takim esht ne club apo ne disco .... zakonisht takimet realizohen ne lokale dhe qendra vemendjes nuk esht tek levizja e trupit por perkushtimi qe i dhuron dhe dhe qe ktu nis fjala afrimitet ... pra duhet te jesh i zoti ne takimin e lokalit qe te kalosh ne disco

shum shum e drejt shoku ...nejse une pikerisht ju referova asaj fazes qe vjen pasi ke kaluar njehere nga lokali :)
ajo qe thu ti eshte e vertete . pastaj ...femra e vertete e jetes nuk njifet ne disco !!!!(flas ne te shuuuumten e rasteve...dhe kjo eshte llogjike ...edhe pse ka dhe raste te vecanta dhe koincidenca te forta)

hahahaha vec per ne disco nuk e kam fare problem .... kam punu barmen dhe ja di shum mir pijeve .... e di un se ca i jap me pi dhe nuk e ka me mendjen tek levizjet e trupit :p

po mir pra mir ...tani une thjesht isha kurioz ...ti nga eksperiencat e tua qe ke ...ndonje keshille sugjerim ose nei mendim ke per tna dhene lidhur me temen ? :)

Tani me natyren qe jam dhe qe jam..un e dua tjet Don Zhuan se vetem 1i till ma mbledh..dmth tket qen me perpara se tjet me mua..
tket karakter te forte ..pse jo dhe xheloz...po jo i semur ..
i frenuar...dmth jo bla bla bla ter diten
Mbi tgjitha te dij tme vej ne vendin qe me takon ;)

Tani me natyren qe jam dhe qe jam..un e dua tjet Don Zhuan se vetem 1i till ma mbledh..dmth tket qen me perpara se tjet me mua..
tket karakter te forte ..pse jo dhe xheloz...po jo i semur ..
i frenuar...dmth jo bla bla bla ter diten
Mbi tgjitha te dij tme vej ne vendin qe me takon ;)

mmmmmmmm :) mir mir mir shshshsh miiir

Per rendere felice una donna l'uomo deve:

essere amico
compagno
amante
fratello
padre
maestro
educatore
cuoco
carpentiere
idraulico
meccanico
decoratore d'interni
stilista
sessuologo
ginecologo/ostetrico
psicologo
psichiatra
terapeuta
audace
organizzato
buon padre
molto pulito
simpatico
atletico
affettuoso
attento
cavaliere
intelligente
fantasioso
creativo
dolce
forte
comprensivo
tollerante
prudente
ambizioso
capace
coraggioso
deciso
affidabile
rispettoso
appassionato
complimentoso
uno che ama far compere
uno che non fa problemi
molto ricco
non un peso
uno che non guarda le altre

ALLO STESSO TEMPO DEVE FARE ATTENZIONE A:

non essere geloso, ma nemmeno disinteressato andar d'accordo con la sua famiglia, ma non dedicarle più tempo che a lei darle il suo spazio, ma mostrarsi preoccupato per dove va INOLTRE E' MOLTO IMPORTANTE: Non dimenticare le date di: - anniversario (nozze, fidanzamento, primo incontro...) - laurea - onomastico -
mestruazioni. Purtroppo anche osservare perfettamente queste istruzioni non vi dà la garanzia al 100% della sua felicità, perché lei potrebbe sentirsi sommersa da una vita di soffocante perfezione e fuggire con il primo
"figlio-di-buona-donna-bohemien-ubriaco-e-gran-viveur" che incontra...
Dev'essere per questo che Dio (bontà sua...) disse: "Amala!". Ma non dissemai :"Comprendila!!!!!!!!!!"

Pertoj ta perkthej.........ky quhet MISION I PAMUNDUR-paqe- :D

Vetem nje mashkull qe e ka verberuar dashuria per nje femer mund te jete i till .
Eshte specie ne zhdukje ;)..

nuk egziston nje lloj ligji si te besh pervete nje femer. nese dikush nuk te terheq , cfardo te beje nuk ka per te na terhequr gjithsesi..
mgjth rolin kryesor e luajne hormonet :)

Nese ke nevoje per nje lidhje serioze trajtoje ashtu sic i ka hije femres, tregohu ashtu sic je.
Nese e do per te kaluar kohen no comment!!!!!

Per rendere felice una donna l'uomo deve:

essere amico
compagno
amante
fratello
padre
maestro
educatore
cuoco
carpentiere
idraulico
meccanico
decoratore d'interni
stilista
sessuologo
ginecologo/ostetrico
psicologo
psichiatra
terapeuta
audace
organizzato
buon padre
molto pulito
simpatico
atletico
affettuoso
attento
cavaliere
intelligente
fantasioso
creativo
dolce
forte
comprensivo
tollerante
prudente
ambizioso
capace
coraggioso
deciso
affidabile
rispettoso
appassionato
complimentoso
uno che ama far compere
uno che non fa problemi
molto ricco
non un peso
uno che non guarda le altre

ALLO STESSO TEMPO DEVE FARE ATTENZIONE A:

non essere geloso, ma nemmeno disinteressato andar d'accordo con la sua famiglia, ma non dedicarle più tempo che a lei darle il suo spazio, ma mostrarsi preoccupato per dove va INOLTRE E' MOLTO IMPORTANTE: Non dimenticare le date di: - anniversario (nozze, fidanzamento, primo incontro...) - laurea - onomastico -
mestruazioni. Purtroppo anche osservare perfettamente queste istruzioni non vi dà la garanzia al 100% della sua felicità, perché lei potrebbe sentirsi sommersa da una vita di soffocante perfezione e fuggire con il primo
"figlio-di-buona-donna-bohemien-ubriaco-e-gran-viveur" che incontra...
Dev'essere per questo che Dio (bontà sua...) disse: "Amala!". Ma non dissemai :"Comprendila!!!!!!!!!!"

Pertoj ta perkthej.........ky quhet MISION I PAMUNDUR-paqe- :D

mashkull perfekt dmth :) femrat gjithmone deshirojme mashkullin e pershkruar me lart por pastaj dashurohen gjithmone me te kunderten e perfeksionit

nje te shkelem syrin ....;))

haha ...po çar poezi pra....nje shikim aty , nje shkelje syni dhe puf, ne thes hahahaha

Oj Mim,na trego neve qe nuk dime, se si ta bejme per vehte nje femer.Ti e din se cfar duhet me bere,na trgo.

hmmmm
ska mundesi kete teme ta kete haour nje mashkull
ju ini shume te zgjuar edhe nese doni dini me mire se ne si mund ta behs per vete nje femer
per mendimin tim nese femres i jep gishtin te fluturoj shpatulla;)

Status
Temë e mbyllur.
Back