• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

Përgjigje e: Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

megjithate nuk mund te shkosh ne anen e kundert fare te thuash qe e mira ekziston , eshte thjesht polarizimi I gjerave

Kush ma shkurton apo ma ZGJAT JETEN....merr 10.000 euro ne avance.

Boni.....LESH.

vetem dicka ke gabim Adam .... mos e ndaj veten nga ne se dukesh superior ``fumato``
Ne te vertete eshte goxha inferior krahasuar me 99% te antarve te ketij forumi. do e krahasoja me keta trushpelaret e paket ortodokse apo islamike. ky mesa duket ben pjese tek keto religionet new age, te cilat ne fakt jane shume te vjetra, jane oklultizma budizmi, hinduizmi dhe deri tek paganizmat mesdhetare, apo kabalizmi hebraik(nga i cili ka zgjedhur dhe nickun e forumit, ne fakt e ka kopjuar nga ai sharlatani italian i vetquajturi adam kadmon).
Mesa duket ky ademi i forumit tone(gjithmone nese postimet e tij jane te sinqerta) ka nje shkeputje te madhe nga realiteti, jeton ne nje bote krejtesisht iluzive, me souls me engjej dhe me djaj, dhe me gjasme te iluminuar. Sic e shoh une eshte ne erresire te plote.
Zakonisht keshillohet qe sa me shume te lexosh libra, kulturohesh, cfardo libri te lexosh. Fatkeqesisht verrej se kjo nuk eshte e vertete ne shume raste, lexo, por nese nuk ke bazamentin e duhur te mos shkeputesh nga realiteti, te pakten zgjidh librat e duhur, librat e gabuar te shkaterrojne jeten. E them kete bazuar ne eksperiencen personale, une kam lexuar aq shume libra te gabuar sa nuk u di numrin, por une nuk e humb kurre sensin e realitetit, nuk e krijoj boten iluzive. Une duhet te jem goxha me ne moshe se ky adem kadmoni, dhe gjate jetes time kam gelltitur shume me teper okultizem, mitologji, madje dhe libra fetare sic eshte kabalahja apo bibla(te dy testamentet)se ademi, i kam lexuar te gjithe keto qindra libra per te kuptuar bullshit-et e ndryshme te besimit ne faza te ndryshme te ekzistences njerezore. E di shume mire se njeriu ndjehet i vetem ne kete bote(jo te gjithe), ai lind i vetem, dhe vdes i vetem, per kete arsye eshte i tmerruar dhe i frikesuar(si adem kadmoni i forumit tone), i duhet patjeter nje qenie superiore ta beje shok, ca e quajn zot, ca e quajn force qe qeveris universin, ca e quajne drita(ne kuptimin hyjnor)...ademi mesa duket pretendon se i bindet kesaj te fundit se e klasifikon veten tek te iluminuarit, te ndricuarit.
ademi jone nuk eshte i iluminuar, eshte i erresuar, eshte i shkeputur nga realiteti dhe nese vazhdon ne kete rruge, po shkaterron veten. Hiq dore nga kulti apo sekti ku ben pjese adem, shpetoje veten nga shkaterrimi.....

me ben shume pershtypje se ademi, i iluminuari:p na konsideron ne antaret e forumit delet e tij-qesh- i duket vetja superior dhe ne duhet ti bindemi atij te perfitojme nga drita e tij.

forum al ketij i duket si nje sekt me dele te bindura, dhe ademi eshte prifti i sektit, superiori.

Hej adem, ne prift kemi Mandin dhe prifteresh kemi Estherin, kjo e fundit na i qeth ndonjeher postimet-qesh-

mua jo dhe aq shume, mi tolerojn dhe postimet banale shum here:D

ps. adem, nuk esht njesoj si ta lexoj une "white goddess" dhe ta lexosh ti(po marr nje shembull kot), psikika jote bie viktime, direkt.
kujdes nga librat okulte lale.

Last edited by a moderator:

shiko Ron nuk mund tja hedhesh poshte sepse ka shume informacion te vlefshem ne ato qe ka nese ve menjane ate ndjenjen e superioritetit lol

dhe ti ke shume njohuri dhe sti hedh kush posht por kjo sdo te thot qe vec ti ke te drejte , mund te keni te dy pikpamje te ndryshme ose te njejta esht thjesht ceshtje kendveshtrimi … mu sme duket sikur po detyron njeri ai thjesht po shkruan e ka te drejten e mendimit , as po kercenon asgje sduhet te fokusohesh vetem aty kaq ...

shiko Ron nuk mund tja hedhesh poshte sepse ka shume informacion te vlefshem ne ato qe ka nese ve menjane ate ndjenjen e superioritetit lol

dhe ti ke shume njohuri dhe sti hedh kush posht por kjo sdo te thot qe vec ti ke te drejte , mund te keni te dy pikpamje te ndryshme ose te njejta esht thjesht ceshtje kendveshtrimi … mu sme duket sikur po detyron njeri ai thjesht po shkruan e ka te drejten e mendimit , as po kercenon asgje sduhet te fokusohesh vetem aty kaq ...
adami eshte djal i mire, nuk ofendon kurr, un jam shum me i keq se ai. nuk po them se po detyron njeri, por e ve veten ne shkalle siperore.
nuk eshte problemi tek informacioni lol, madje disa postime me pare, me dy rreshta te thate adami po me tregonte origjinen e svastikes, ndoshta ademi nuk e di qe per zvastiken vite me pare une dhe ca te tjere, ja kemi nxjerre ujin e zi, me mijera postime. me erdhi per te qeshur.
problemi eshte se adami shume koncepte i ka gabim, dhe une kam frike se vetdemtohet me ato qe ka ne koke lol.
mua tashme librat fetare dhe okulte me rruajn lesht.

ps, jane ca fise indigjene zhvillojne nje imunitet te plote ndaj pickimit te gjarprit, marrin doza fare te vogla helmi qe kur jane femije derisa te arrijne nje imunitet te fuqishem, aq sa dhe gjarpri me helmin me te fuqishem ti pickoje, nuk u ben me asgje.

mesa duket adamin e ka pickuar okultizmi fuqishem pa qene i imunizuar me pare.

adami eshte djal i mire, nuk ofendon kurr, un jam shum me i keq se ai. nuk po them se po detyron njeri, por e ve veten ne shkalle siperore.
nuk eshte problemi tek informacioni lol, madje disa postime me pare, me dy rreshta te thate adami po me tregonte origjinen e svastikes, ndoshta ademi nuk e di qe per zvastiken vite me pare une dhe ca te tjere, ja kemi nxjerre ujin e zi, me mijera postime. me erdhi per te qeshur.
problemi eshte se adami shume koncepte i ka gabim, dhe une kam frike se vetdemtohet me ato qe ka ne koke lol.

ps, jane ca fise indigjene zhvillojne nje imunitet te plote ndaj pickimit te gjarprit, marrin doza fare te vogla helmi qe kur jane femije derisa te arrijne nje imunitet te fuqishem, aq sa dhe gjarpri me helmin me te fuqishem ti pickoje, nuk u ben me asgje.

INDIGOT ishin RRACE e PERPARUAR...erdhen masanej okultet dhe IKU ajo KULTURA.

Te GJTHE okultet nuk ofendojne.Jane apo kane brerje ndergjegjeje me VETEN e TYRE.Ne dasem.

po e di qe ekziston dhe kjo mundesi , per cilat koncepte e ke fjalen konkretisht …

te shpjegosh gjera okulte eshte shume e veshtire , duhet te hysh pertej informacioneve te mesuara qe ka marre njeriu gjate jetes , fene , normat sociale , edukata , shkenca etj etj

mua personalisht me intereson te mesoj per fenomene te pashpjegueshme pa I quajtur pernjeheresh "budallalleqe" ...sepse nuk jam e sigurt nese di gjithcka per boten qe na rrethon...

po e di qe ekziston dhe kjo mundesi , per cilat koncepte e ke fjalen konkretisht …

te shpjegosh gjera okulte eshte shume e veshtire , duhet te hysh pertej informacioneve te mesuara qe ka marre njeriu gjate jetes , fene , normat sociale , edukata , shkenca etj etj

mua personalisht me intereson te mesoj per fenomene te pashpjegueshme pa I quajtur pernjeheresh "budallalleqe" ...sepse nuk jam e sigurt nese di gjithcka per boten qe na rrethon...

okultizmi merr persiper te shpjegoje pertej fizikes, dmth ate qe e quajme metafizike, okultizmi eshte nje fjale e pergjithshme, sepse ne fakt ka shume kulte te ndryshme, te gjithe kontradiktore me njeri tjetrin, rrjedhimisht(vetem nga ky fakt) eliminojne njeri tjetrin. metafizika eshte terren goxha i minuar, ate qe nuk shpjegon dot fizika, nuk mund ta bejne kultet.

nuk e di nese ke degjuar per kultin e famshem te scientology, ka shkaterruar shume njerez, dhe ekonomikisht, pervecse menderisht.

nuk mund te merret si shembull tom cruise, ketij te fundit nuk i plas bytha hic nese le 5 milione dollare tek scientology, por nese adami i forumit do linte, fjala bie 10 mije dollare ndoshta do i binte radha per te lypur.
kultet te shkaterrojne se pari ekonomikisht lol, te gjitha duan para.

ah shumica e tyre praktikojne orgjite gjithashtu, te krijojne iden e reme se me anen e orgjive arrin iluminimin:p

megjithate nuk mund te shkosh ne anen e kundert fare te thuash qe e mira ekziston , eshte thjesht polarizimi I gjerave

vetem kur te pastrosh trurin e mira do quhet ekuiLIBER...

Adami ndryshe nga ne ka shpirt, ndersa ata qe pretendojne se kane shpirt ketu jane te mjere, por jo si ata te De Balzakut...

p.s. por si te Torit...

A u perzgjodhen tre apo akoma jo... qe te mos i lexoj 16 faqe kot?

Kot i versuleni Adamit. Nga ligjeratat e tij, del qe, kur gjerat behen me shpirt ecin me mire dhe kete e kemi degjuar prej kohesh si psh "thuaj zemres PO" :)

okultizmi merr persiper te shpjegoje pertej fizikes, dmth ate qe e quajme metafizike, okultizmi eshte nje fjale e pergjithshme, sepse ne fakt ka shume kulte te ndryshme, te gjithe kontradiktore me njeri tjetrin, rrjedhimisht(vetem nga ky fakt) eliminojne njeri tjetrin. metafizika eshte terren goxha i minuar, ate qe nuk shpjegon dot fizika, nuk mund ta bejne kultet.

nuk e di nese ke degjuar per kultin e famshem te scientology, ka shkaterruar shume njerez, dhe ekonomikisht, pervecse menderisht.

nuk mund te merret si shembull tom cruise, ketij te fundit nuk i plas bytha hic nese le 5 milione dollare tek scientology, por nese adami i forumit do linte, fjala bie 10 mije dollare ndoshta do i binte radha per te lypur.
kultet te shkaterrojne se pari ekonomikisht lol, te gjitha duan para.

ah shumica e tyre praktikojne orgjite gjithashtu, te krijojne iden e reme se me anen e orgjive arrin iluminimin:p

ti akoma s'ke kuptuar qe kur ka lindur okultizmi shkenca nuk egzistonte...e mo na bej moral nderkohe qe je kunder tij (moralit)...

p.s. nuk e di ne perfshihesh tek ata qe benin u_u

A u perzgjodhen tre apo akoma jo... qe te mos i lexoj 16 faqe kot?
ti je i pari i perzgjedhur.

shpirti im i cili hyri ne rezonance te plote me valet theta te "drites" universale, ma tha kete. Rex esht i perzgjedhuri i Adamit.

ti akoma s'ke kuptuar qe kur ka lindur okultizmi shkenca nuk egzistonte...e mo na bej moral nderkohe qe je kunder tij (moralit)...

p.s. nuk e di ne perfshihesh tek ata qe benin u_u
okultizmi ka lindur pikerisht sepse shkenca nuk ekzistonte. dhe zakonisht ata qe jan tap nga shkencat jane viktima te okultizmit.

mos me bej te ndryshoj opinion per ty lol

adami ne nja dy postime tentoi ti afrohej quantum mechanics, sec permendi nja dy nocione, gabim komplet, e kuptova menjeher se esht tap nga shkenca.

s'kish si te ndodhte ndryshe.

nuk te bej moral, bej ca t'dush plako, deshmitar i jehoves nuk qenke ber?

Last edited by a moderator:

vetem kur te pastrosh trurin e mira do quhet ekuiLIBER...

Adami ndryshe nga ne ka shpirt, ndersa ata qe pretendojne se kane shpirt ketu jane te mjere, por jo si ata te De Balzakut...

p.s. por si te Torit...
yeah dhe per mua ekziston Ekuilibri , nuk me pelqejn ekstremet …

po do thoja qe shpirt kemi te gjithe por shumica e kan harruar fare ca jan , ja jau kujton ndonjeher Adami ...

okultizmi ka lindur pikerisht sepse shkenca nuk ekzistonte. dhe zakonisht ata qe jan tap nga shkencat jane viktima te okultizmit.

mos me bej te ndryshoj opinion per ty lol

adami ne nja dy postime tentoi ti afrohej quantum mechanics, sec permendi nga dy nocione, gabim komplet, e kuptova menjeher se esht tap nga shkenca.

s'kish si te ndodhte ndryshe.

qe je kunder moralit je ate mbaje :p

ti je i pari i perzgjedhur.

shpirti im i cili hyri ne rezonance te plote me valet theta te "drites" universale, ma tha kete. Rex esht i perzgjedhuri i Adamit.

Prapë këtu ti... ti u betove... Të ka bërë magji Adua se s'ka mundësi...

Prapë këtu ti... ti u betove... Të ka bërë magji Adua se s'ka mundësi...

ti je i perzgjedhuri i dyte, un jam i treti:D

qe te tre ne jemi hyjnor. rexi, un dhe ti.

:p

tani te zgjedhim degen e okultit.

astrologjine, apo spiritualizmin, apo hermeticizmin, apo satanizmin, apo luciferianizmin, apo thelemen, apo neopaganizmin????

apo magjine e zeze apo ekzotericizmin?

nese ke lek mjaftueshem, mbi 50 mij dollar, po deshe shkojm ke scientology-ja dhe shkojm e i lem te gjitha leket atje. pyet dhe rexin a ka lek:D

Back