Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ne te vertete eshte goxha inferior krahasuar me 99% te antarve te ketij forumi. do e krahasoja me keta trushpelaret e paket ortodokse apo islamike. ky mesa duket ben pjese tek keto religionet new age, te cilat ne fakt jane shume te vjetra, jane oklultizma budizmi, hinduizmi dhe deri tek paganizmat mesdhetare, apo kabalizmi hebraik(nga i cili ka zgjedhur dhe nickun e forumit, ne fakt e ka kopjuar nga ai sharlatani italian i vetquajturi adam kadmon).vetem dicka ke gabim Adam .... mos e ndaj veten nga ne se dukesh superior![]()
i duket vetja superior dhe ne duhet ti bindemi atij te perfitojme nga drita e tij.
adami eshte djal i mire, nuk ofendon kurr, un jam shum me i keq se ai. nuk po them se po detyron njeri, por e ve veten ne shkalle siperore.shiko Ron nuk mund tja hedhesh poshte sepse ka shume informacion te vlefshem ne ato qe ka nese ve menjane ate ndjenjen e superioritetit lol
dhe ti ke shume njohuri dhe sti hedh kush posht por kjo sdo te thot qe vec ti ke te drejte , mund te keni te dy pikpamje te ndryshme ose te njejta esht thjesht ceshtje kendveshtrimi … mu sme duket sikur po detyron njeri ai thjesht po shkruan e ka te drejten e mendimit , as po kercenon asgje sduhet te fokusohesh vetem aty kaq ...
adami eshte djal i mire, nuk ofendon kurr, un jam shum me i keq se ai. nuk po them se po detyron njeri, por e ve veten ne shkalle siperore.
nuk eshte problemi tek informacioni lol, madje disa postime me pare, me dy rreshta te thate adami po me tregonte origjinen e svastikes, ndoshta ademi nuk e di qe per zvastiken vite me pare une dhe ca te tjere, ja kemi nxjerre ujin e zi, me mijera postime. me erdhi per te qeshur.
problemi eshte se adami shume koncepte i ka gabim, dhe une kam frike se vetdemtohet me ato qe ka ne koke lol.
mua tashme librat fetare dhe okulte me rruajn lesht.
ps, jane ca fise indigjene zhvillojne nje imunitet te plote ndaj pickimit te gjarprit, marrin doza fare te vogla helmi qe kur jane femije derisa te arrijne nje imunitet te fuqishem, aq sa dhe gjarpri me helmin me te fuqishem ti pickoje, nuk u ben me asgje.
mesa duket adamin e ka pickuar okultizmi fuqishem pa qene i imunizuar me pare.
adami eshte djal i mire, nuk ofendon kurr, un jam shum me i keq se ai. nuk po them se po detyron njeri, por e ve veten ne shkalle siperore.
nuk eshte problemi tek informacioni lol, madje disa postime me pare, me dy rreshta te thate adami po me tregonte origjinen e svastikes, ndoshta ademi nuk e di qe per zvastiken vite me pare une dhe ca te tjere, ja kemi nxjerre ujin e zi, me mijera postime. me erdhi per te qeshur.
problemi eshte se adami shume koncepte i ka gabim, dhe une kam frike se vetdemtohet me ato qe ka ne koke lol.
mua tashme librat fetare dhe okulte me rruajn lesht.
ps, jane ca fise indigjene zhvillojne nje imunitet te plote ndaj pickimit te gjarprit, marrin doza fare te vogla helmi qe kur jane femije derisa te arrijne nje imunitet te fuqishem, aq sa dhe gjarpri me helmin me te fuqishem ti pickoje, nuk u ben me asgje.
mesa duket adamin e ka pickuar okultizmi fuqishem pa qene i imunizuar me pare.
po e di qe ekziston dhe kjo mundesi , per cilat koncepte e ke fjalen konkretisht …
te shpjegosh gjera okulte eshte shume e veshtire , duhet te hysh pertej informacioneve te mesuara qe ka marre njeriu gjate jetes , fene , normat sociale , edukata , shkenca etj etj
mua personalisht me intereson te mesoj per fenomene te pashpjegueshme pa I quajtur pernjeheresh "budallalleqe" ...sepse nuk jam e sigurt nese di gjithcka per boten qe na rrethon...
megjithate nuk mund te shkosh ne anen e kundert fare te thuash qe e mira ekziston , eshte thjesht polarizimi I gjerave
okultizmi merr persiper te shpjegoje pertej fizikes, dmth ate qe e quajme metafizike, okultizmi eshte nje fjale e pergjithshme, sepse ne fakt ka shume kulte te ndryshme, te gjithe kontradiktore me njeri tjetrin, rrjedhimisht(vetem nga ky fakt) eliminojne njeri tjetrin. metafizika eshte terren goxha i minuar, ate qe nuk shpjegon dot fizika, nuk mund ta bejne kultet.
nuk e di nese ke degjuar per kultin e famshem te scientology, ka shkaterruar shume njerez, dhe ekonomikisht, pervecse menderisht.
nuk mund te merret si shembull tom cruise, ketij te fundit nuk i plas bytha hic nese le 5 milione dollare tek scientology, por nese adami i forumit do linte, fjala bie 10 mije dollare ndoshta do i binte radha per te lypur.
kultet te shkaterrojne se pari ekonomikisht lol, te gjitha duan para.
ah shumica e tyre praktikojne orgjite gjithashtu, te krijojne iden e reme se me anen e orgjive arrin iluminimin![]()
ti je i pari i perzgjedhur.A u perzgjodhen tre apo akoma jo... qe te mos i lexoj 16 faqe kot?
okultizmi ka lindur pikerisht sepse shkenca nuk ekzistonte. dhe zakonisht ata qe jan tap nga shkencat jane viktima te okultizmit.ti akoma s'ke kuptuar qe kur ka lindur okultizmi shkenca nuk egzistonte...e mo na bej moral nderkohe qe je kunder tij (moralit)...
p.s. nuk e di ne perfshihesh tek ata qe benin u_u
yeah dhe per mua ekziston Ekuilibri , nuk me pelqejn ekstremet …vetem kur te pastrosh trurin e mira do quhet ekuiLIBER...
Adami ndryshe nga ne ka shpirt, ndersa ata qe pretendojne se kane shpirt ketu jane te mjere, por jo si ata te De Balzakut...
p.s. por si te Torit...
okultizmi ka lindur pikerisht sepse shkenca nuk ekzistonte. dhe zakonisht ata qe jan tap nga shkencat jane viktima te okultizmit.
mos me bej te ndryshoj opinion per ty lol
adami ne nja dy postime tentoi ti afrohej quantum mechanics, sec permendi nga dy nocione, gabim komplet, e kuptova menjeher se esht tap nga shkenca.
s'kish si te ndodhte ndryshe.
ti je i pari i perzgjedhur.
shpirti im i cili hyri ne rezonance te plote me valet theta te "drites" universale, ma tha kete. Rex esht i perzgjedhuri i Adamit.
Prapë këtu ti... ti u betove... Të ka bërë magji Adua se s'ka mundësi...
...….. ate do I thoja dhe une lolPrapë këtu ti... ti u betove... Të ka bërë magji Adua se s'ka mundësi...