• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

Do doja ta shkundja 1 herë.

Une doja te fitoja cmimin e pare te konkursit letrar , qe cuditerisht zhvillohet sot ktu ne Forum ☘️☘️☘️

A eshte e mundur te behesh nje njeri me fuqi mbinatyrore intelektuale ?
Po mundet cdokush te fitoje nje inteligjence te nivelit global.

A mundemi te ndryshojme kohen dhe hapsiren ?
Po mundemi ta ndryshojme dhe modifikojme lehtesish kohen dhe hapsiren.

A mundemi te fitojme pasuri te pafundme monetare?
Po mundemi te fitojme aq shume sa parate do te jene te pavlera.

A mundemi te bejme te pamunduren te mundur ?
Po mundemi te bejme gjithcka mund te realizojme cdo ender tonen.

A mundemi te sherojme cdo semundje dhe te jetojme nje jete te gjate tokesore ?
Po dhe eshte aq e lehte sa nuk duhen as ilace dhe as doktore por vetem deshira per te jetuar.

__________________________________________________ ___________________

Keto pyetje i kisha dhe une por tani nuk kane me rendesi pasi di pergjigjien dhe mundem ti realizoj me aq lehtesi sa nese do jua tregoj nuk do te me besonit.

Doni te dini se si mundem?
Kam mesuar artin antik te koshiences dhe inteligjences. Alkimi, Ezoterizem, Okultizem, Artin e Magjise, Filozofi, Psikologji etj etj.

A eshte e veshtire ?
Jo aspak eshte shume e thjeshte mjafton te marresh dijet baze dhe ti praktikosh.

Doni te pyesni besoj se mos jam ndonje mashtrues apo intrigant qe dua te perfitoj nga sensibiliteti i njerezve ? Jo nuk genjej dhe nuk dua te fitoj as para sepse nuk me nevojiten, nuk me nevojitet asgje prej jush.

Por pse dua te jap keto dije ? Sepse sic mu dhuruan mua falas eshte detyra ime ti jap persei falas pa asnje lloj interesi.

Kjo teme e forumit nuk ju drejtohet te gjitheve sic mendohet por vetem tre individeve te cilet jane gati te ndryshojne jeten e tyre per te fituar te drejten e arteve antike te magjise dhe koshiences.

Ata ne subkoshiencen e tyre jane gati edhe pse jo te vetedijshem. Kete une e di dhe mundem ti ndjek me intuite.

Qe lexuesit kurjoze te argetohen dhe te mesojne rreth arteve antike te magjise duhet te dine se :

E pa imagjinueshmja egziston eshte injoranca njerezore qe nuk mundet ta shikoje sepse njerzit mendojne me mendje nuk munden te perdorin koshiencen globale. Ndryshimi midis nje magjistari dhe nje njeriu eshte se magjistaret e shohin boten ashtu sic eshte dhe munden ta ndryshojne ndersa njerzit e shikojne jo koshiente si ne nje ender dhe ndjekin rrjedhen e ngjarieve si ju vjen nuk kane fuqi mbi kohen hapsiren dhe dijet.

Njerzit e thjeshte perdoren nga entitetet astrale te cilat parazitohen mbi ta dhe i perdorin si ushqim ndersa magjistaret jetojne te lire dhe me plot energji per ti detyruar keto entitete te perkulen nga frika.

Nese njerzit gjejne ngushellim tek feja kultet organizatat apo Zoti, magjistaret nuk kane nevoje ter ngushellim sepse jetojne ne nje gjendje harmonie ku mbizoteron dashuria dhe lumturia larg ndjenjave te ulta. Me pak fjale magjistaret jane Zot te jetes te tyre dhe munden ta drejtojne ate.

E kuptoj qe per shume prej jush fjalet e mia duken te pakuptimta dhe jashte orbite por si ju kam shkruar dhe me pare une nuk ju drejtohem juve te gjitheve ndaj te pa interesuarit nuk me interesojne. Nese jeni kureshtar eshte nje mundesi e mire te mesoni dicka te re edhe pse si nje perralle do jete teper interesante.

Cdokush mund te me pyes dhe do ju pergjigjem sa te mundem por nuk do te merrni cdo pergjigjie sepse jo cdokush duhet te dije te verteten dhe jo cdokush mund ta kuptoje filozofine e arteve antike te magjise.

Identieti im eshte anonim per arsye sigurie sepse forcat e erreta qe parazitojne ne fushat tuaja astrale do tentojne nepermjet jush te bllokojne kete kanal komunikimi por mos u merzisni do jem prezent deri sa qellimi im te jete permbushur.

Ju uroj nje jete te lumtur !
Po po dhe gomari fluturon, varet nga ca lloj bari pi dmth

Përgjigje e: Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

po te lexosh midis rrjeshtave ka info interesante , por kur permendet kabbalah kam dyshimet e mia …(energji negative)
un per vete I besoj teorive te zonjes qe ka kete website …http://www.toveje.dk/
Kishja edhe une nja dy pyetje, t’ja beja ketij Adam Kadmonit, por qenka futur ne forum vetem per kete teme… dhe eshte zhdukur si ghost.

Me sa kuptova une, ky Adami eshte i lexuar, jo i vete lindur me kete kapacitet.

E keqja eshte se 10 te verteta dhe nje genjeshter ne mes, e hedh gjithe tezen poshte si te pavlefshme fare.

Kete punën e 2-shit nuk ja ditka kuptimin.

Ama kur thote: se ka shumë scholars qe kane marre cmimin Nobel, per teza qe jane shpikur ose discovered qe ne kohen e Egjiptit, kjo eshte më se e vertete.

@Adam Kadmon ku je more djale, se kam nja dy llafe me ty? 🧐

jo shoku jo, i di gjerat shume gabim, mos u hidh dege me dege kot me matter and antimatter.

qe te mesosh nje gje fillestare, kur dy fotone(te cilat jane antifotone ne te njeten kohe, dhe pse duket paradoksale, nuk ka hic paradoksalitet) te cilat jane neutrale elektrikisht(pa ngarkese) perplasen me njeri tjetrin, prodhojne gjithmone nje cift me ngarkese, i cili eshte elektron dhe pozitron(ky eshte antielektron sepse ka ngarkese te kundert me elektronin). kjo perplasje ndodh rendom ne boten e grimcave.

e more vesh tashi.

dhe nje gje tjeter, kuantet nuk jane llogje fjalesh apo lojra fjalesh.

ti fole per nje antifoton me energji negative.

nuk ekziston

ulu ne vend

dysh
E ke pyetur ndonjehere veten: pse ne shkolle nota ngelëse negative ishte 4, nderkohe 2-shin e perdornin si notë ndeshkimi?

Pse jo 1-shin dhe jo 3-shin nuk e fusnin ne atë algoritmo? Also pse 10-ta ishte kufiri maximal?

Kam 40 vjet qe ja bej vetes kete pyetje. 🤨

Note: by the way, as ky Kadmoni nuk ta ka shpjeguar aspak kuptimin e 2-shit.

shpejt e shpejt nuk kuptohet, duhet ta lexosh nga fillimi ne fund.

ka nje tjeter veper te tij madheshtore, eshte dhe ne youtube si audiobook.
e kam degjuar disa here, ai ka qene(R.I.P) mendja me e ndritur qe ka njohur njerezimi ndonjehere.

po te jap dhe nje kenge, per qejf kjo...fillon me fjalet e Stephen Hawking.

Pink Floyd kane qene fansa te medhenj te tij, e adhuronin.

Stephen Hawking?!?!?! 😂😂😂

The guy who was “genius” about Neurons and Neutrons —> and yet to save himself from this disease? 😂😂😂😂😂

Neuron vs Neutron = the difference is only 1 T 🥴

Is this the guy you call him genius?! 🧐

Stephen Hawking?!?!?! 😂😂😂

The guy who was “genius” about Neurons and Neutrons —> and yet to save himself from this disease? 😂😂😂😂😂

Neuron vs Neutron = the difference is only 1 T 🥴

Is this the guy you call him genius?! 🧐
Yes. He was genius. Por bere mire qe ma kujtove se e paska hequr YouTube ate audiobook e tij. Ja ku eshte ky audiobook tjeter.
Nuk po e ve ta degjosh ti, kush te kete deshire. Dhe pse e di se shumices nuk i intereson. Nerdy stuff.
Kush do te dije per universin, here's everything.

• Like
Reactions: Eba
A eshte e mundur te behesh nje njeri me fuqi mbinatyrore intelektuale ?
Po mundet cdokush te fitoje nje inteligjence te nivelit global.

A mundemi te ndryshojme kohen dhe hapsiren ?
Po mundemi ta ndryshojme dhe modifikojme lehtesish kohen dhe hapsiren.

A mundemi te fitojme pasuri te pafundme monetare?
Po mundemi te fitojme aq shume sa parate do te jene te pavlera.

A mundemi te bejme te pamunduren te mundur ?
Po mundemi te bejme gjithcka mund te realizojme cdo ender tonen.

A mundemi te sherojme cdo semundje dhe te jetojme nje jete te gjate tokesore ?
Po dhe eshte aq e lehte sa nuk duhen as ilace dhe as doktore por vetem deshira per te jetuar.

__________________________________________________ ___________________

Keto pyetje i kisha dhe une por tani nuk kane me rendesi pasi di pergjigjien dhe mundem ti realizoj me aq lehtesi sa nese do jua tregoj nuk do te me besonit.

Doni te dini se si mundem?
Kam mesuar artin antik te koshiences dhe inteligjences. Alkimi, Ezoterizem, Okultizem, Artin e Magjise, Filozofi, Psikologji etj etj.

A eshte e veshtire ?
Jo aspak eshte shume e thjeshte mjafton te marresh dijet baze dhe ti praktikosh.

Doni te pyesni besoj se mos jam ndonje mashtrues apo intrigant qe dua te perfitoj nga sensibiliteti i njerezve ? Jo nuk genjej dhe nuk dua te fitoj as para sepse nuk me nevojiten, nuk me nevojitet asgje prej jush.

Por pse dua te jap keto dije ? Sepse sic mu dhuruan mua falas eshte detyra ime ti jap persei falas pa asnje lloj interesi.

Kjo teme e forumit nuk ju drejtohet te gjitheve sic mendohet por vetem tre individeve te cilet jane gati te ndryshojne jeten e tyre per te fituar te drejten e arteve antike te magjise dhe koshiences.

Ata ne subkoshiencen e tyre jane gati edhe pse jo te vetedijshem. Kete une e di dhe mundem ti ndjek me intuite.

Qe lexuesit kurjoze te argetohen dhe te mesojne rreth arteve antike te magjise duhet te dine se :

E pa imagjinueshmja egziston eshte injoranca njerezore qe nuk mundet ta shikoje sepse njerzit mendojne me mendje nuk munden te perdorin koshiencen globale. Ndryshimi midis nje magjistari dhe nje njeriu eshte se magjistaret e shohin boten ashtu sic eshte dhe munden ta ndryshojne ndersa njerzit e shikojne jo koshiente si ne nje ender dhe ndjekin rrjedhen e ngjarieve si ju vjen nuk kane fuqi mbi kohen hapsiren dhe dijet.

Njerzit e thjeshte perdoren nga entitetet astrale te cilat parazitohen mbi ta dhe i perdorin si ushqim ndersa magjistaret jetojne te lire dhe me plot energji per ti detyruar keto entitete te perkulen nga frika.

Nese njerzit gjejne ngushellim tek feja kultet organizatat apo Zoti, magjistaret nuk kane nevoje ter ngushellim sepse jetojne ne nje gjendje harmonie ku mbizoteron dashuria dhe lumturia larg ndjenjave te ulta. Me pak fjale magjistaret jane Zot te jetes te tyre dhe munden ta drejtojne ate.

E kuptoj qe per shume prej jush fjalet e mia duken te pakuptimta dhe jashte orbite por si ju kam shkruar dhe me pare une nuk ju drejtohem juve te gjitheve ndaj te pa interesuarit nuk me interesojne. Nese jeni kureshtar eshte nje mundesi e mire te mesoni dicka te re edhe pse si nje perralle do jete teper interesante.

Cdokush mund te me pyes dhe do ju pergjigjem sa te mundem por nuk do te merrni cdo pergjigjie sepse jo cdokush duhet te dije te verteten dhe jo cdokush mund ta kuptoje filozofine e arteve antike te magjise.

Identieti im eshte anonim per arsye sigurie sepse forcat e erreta qe parazitojne ne fushat tuaja astrale do tentojne nepermjet jush te bllokojne kete kanal komunikimi por mos u merzisni do jem prezent deri sa qellimi im te jete permbushur.

Ju uroj nje jete te lumtur !

Te ajo pike trete aty mendoj se do na vlente ndonje leksion, se te tjetra pastaj I kemi ezauruar te gjitha gjer tani 😂

Yes. He was genius. Por bere mire qe ma kujtove se e paska hequr YouTube ate audiobook e tij. Ja ku eshte ky audiobook tjeter.
Nuk po e ve ta degjosh ti, kush te kete deshire. Dhe pse e di se shumices nuk i intereson. Nerdy stuff.
Kush do te dije per universin, here's everything.

It is a 3 hours video … maybe another day.

A person that knows everything, but still he doesn’t know shit about his condition?! 🧐 Afterall physics, mathematics it equals to biological and chemistry science. 🌝

Back