Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

Përgjigje e: Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

ka te verteta dhe distortions ato qe thot Adami , duhet te lexosh midis rrashtave te gjesh ato me vlere e te hedhesh ato te tjerat qe jan me shume si fryrje per te zgjuar ndjenja te fshehta Shpirterore.

dhe dicka tjeter , kur lexoj Adamin me meren pak mendt lol qe do te thote ka aftesi hipnotike :D
Wow, e ke kuptuar tamam!

Jo vetem qe te merren mende, por somehow he is very slick and throws you the poison, just enough to disorient and not be able to fight back.

E nisi shume soft ne fillim, duke na bombardar me shume info, por me gjera pothuaj pa zarar….. pastaj te attack dhe nuk mundesh te kthesh pergjigje. Formulimi i fjalive eshte bere QELLIMISHT e tille, qe te çorientoje, hipnotizoje dhe ta gëlltisesh cdo fjale si te mirefillte.

Qe te gjitha qe tha, nuk jane cross-referenced, and it is simply an ABSTRACTION. Very slick though.

This is just a sect or cult. Actually Occult sounds better.

Last edited:

E mira dhe e keqja eshte nje model arsyetimi kristian. Budistet psh nuk e mendojne keshtu. Kete ide e moren persiper dhe komunistet personazhi negativ dhe pozitiv. Ti cfare mendon nese mbytesh ne lume qe lumi eshte i keq apo se nuk dije te notoje. Ma shpjego te te vleresoj jo une por shoket e tu.
Your answer is very shady and disproportional … just enough to make the other side feel numbed.

Ate do bej Ron do vras veten se ma shpjegove ti shume mire qe nuk e kam trurin ne vend. Po me pas cfere duhet te bej ? Nga deshmimtaret e Jehovait trembesh me shume ata jane aq te siellshem me ty ? Apo kur te dhane revisten kishe frike mos te rekrutonin dhe te shplanin trurin. Jo ron e ke gabim je ti qe nuk e kupton boten, nuk je ti qe me kuptove mua ti thjeshte u trembe ndaj dhe po bertet.

Qetesoje veten nuk ka rendesi te pergjigjesh lere egon menjane. Kot ste kam zgjedhur ty si bashkepuntorin tim por nuk dua te me stresohesh shume se ketu nuk vdes njeri ri i qete se hitleri ka vdekur.
Adamoooo, nga kudo qe gjendesh, fjala ime do te te vije ne vesh: Kjo qe ben ti konsiderohet mental dhe emotional abuse.

Imagjino qe keto qe thua t’ja ushtrosh gruas tende… OmG, she’d be your prisoner and your trophy at the same time!

Eshte më i rrezikshem ai person qe nuk ngre zerin (si puna jote me demek), sepse dhuna te deshton planet. Ai qe bertet i humbet plumbat qe ne fillim dhe ngelet pa ammunition ne fund.

Amish Mennonite mormonë... besojnë në gjëra të çuditshme... krejt të shkarë... apo ato sektet që vriten kolektivisht... mëndja gjë e madhe
Kshu kot....

Sikur noi magjistar te bashkote trojet?

Kur ta boj,me zgjo nga poshte tokes.

FINE.

Adnan ups Adam desha te them (mu ka fiksu ky dreq emri si Adnan Pinxho Kapella) per Zotin je shume njeri i bute.
Shaka boj mos ma merr per ters, ti je i ri ne kete forum edhe nuk me njef ndersa keta te vjetrit ma njofin tipin qe du vetem gallate.

Te uroj shnet e pare ke baba, ene mos ma nga ronin se ai osht myslimon i nershem, bo hesap qe ene kur hec rruges, hec kadale qe mos i mshoje fort tokes…-qesh--qesh--qesh- -gezuar- upsss harrova apo s'pi birra ti se nuk e lejo religjoni mgja

Qyfyre bojm o Adam, se e qeshura te zgjat jeten. -paqe-``14``
Adami nuk eshte i bute, por tinzar e djallezor. Kurkush nuk ngre zerin kur kerkon ta hipnotizoje oponentin e tije, se do humbasi trupat mbrojtese qe ne fillim.

Ku ka më mirë t’ja hash koken tjetrit me “te mirë” - Urtë e butë e kazani plot.

Ke te drejte deri diku miku im. Eshte tipike e nje viktime te qeshe nga halli quhet maske qe mbahet zakonisht ne ambientet publike ku do te tregosh se je i perfshire nga lumturia. Ajo qe po te pohoj eshte se njerzit gjate gjithe kohes jane ne nje gjume hipnotik brenda nje endere ku jane zgjuar dhe nese arrin te dalesh nga kjo ender atehere e sheh realitetin. Por ky realitet nuk te duket makaber por shume i bukur sepse mundesh ta ndryshosh ke forcen dhe nuk ke me friken e nje viktime. Sepse universi miku im eshte gjeja me e bukur.
Te mos lesh tjetrin te ngreje krye per cdo fjale qe nxjerr nga goja, kjo eshte tipike e nje abuser dhe victimization.
Ty te duket vetja slick, por deep nuk je gje tjeter vecse nje ABUSER.

E keqja është se pasi e ke keqperdorur energjine qe zoteron per momentin, ne fund fare i fut fraza te embla, qe ta sheqerosesh atë qe ndyve më parë.

Si psh:

1- “Eshte tipike per nje viktime te qeshi nga halli” (kjo quhet attack)
2- “Pohoj se njerezit gjate gjithe kohes jane ne gjume hipnotik” (më shumë attack)

Nderkohë qe Mohon-Pohon aty sy per sy:

3- Universi nuk te duket MAKABËR
4- Sepse Universi eshte gjeja më e bukur

Ky eshte total bullshit. Ose Universi eshte Makaber, ose eshte gjeja më e bukur.

Adamo, je simply nje abuser i veshur me petka filozofike.

Per ke ligj e ke fjalen ?

Per transaksionet Monetare perdor Kriptovalute keshtu nuk taksohem nuk kam nevoje per bankat dhe paguaj cdo gje me cfardolloj monedhe. Nese ka ndonje ligj qe e ndalon me thuaj ?

Per te kaluar neper shtete perdor cdo lloj dokumenti qe me bie ne dore apo cdo lloj justifikimi por nuk para me thone gje sepse qellimi im eshte miqesor vizitoj bibloteka dhe plazhe perdor paketat turistike dhe me vete mbaj vetem nje laptop.

Ke ligj do te thuash ? Kush eshte ligji qe te detyron ty te vuash ?

Per qerane e paguaj kudo qe vete sepse ka njerez qe ushqehen me kete pune dhe me sherbejne po ky nuk eshte ligj dhe ske pse ta shkelesh.
Ahaha …. Tani e kuptova tamam kush na qenke! 😂

Ti nuk te çon në roller coaster, sepse nuk don qe tjetrit t’i ngrihet adrenalina.

Ti te çon në carousel, sepse aty ti i con njerezit te te ndjekin ty, pa e vene ré, se ku i çon ajo karoiçe. Thjesht ndjekin atë qe eshte perpara tyre, pa patur ndonje arsye pse. Ky quhet çorientim me vete-kenaqesi.

Magjia, nuk ekziston.

Magji, njërëzit kan quajtur situatat që ata nuk arrinin ti shpjegonin dot, dhe nga pa,dituria e tyre i quanin ato magji.

Me pak fjal, magjia është krijuar nga injoranca njerëzore, për të shpjeguar gjërat.

Secili zgjedh ne jete rrugen qe preferon. Por nga kjo teme akoma nuk po kuptoj se hapesi eshte nje Gjeni i se keqes apo nje medioker i se mires?
E verteta eshte se ne bote (edhe ne albanistan) jemi te gjithe medioker te se keqes, prandaj jemi te paafte te bejme mire apo edhe te besojme ne Zot.

p.s. magjistar lind apo behesh?
Magjistar bëhesh. Mjafton qe dikush para teje te te tregoje nga experienca e tije, se si mund te bend-esh energjine.

E keqja eshte se sa e kupton, se ti ke fuqi te ndryshosh atë energji, te rritet euforia dhe masandej te duket vetja i plotefuqishem, qe ne fund te çon tek abuzimi i asaj “metode”.

Euforia të çon në Abuzim Force. Mendon se je i pakapshem dhe s’ka forcë (tjeter) te te ndali.

Magjia, nuk ekziston.

Magji, njërëzit kan quajtur situatat që ata nuk arrinin ti shpjegonin dot, dhe nga pa,dituria e tyre i quanin ato magji.

Me pak fjal, magjia është krijuar nga injoranca njerëzore, për të shpjeguar gjërat.
Magjia jo vetem qe egziston por edhe mbizoteron, sepse pala tjeter eshte zhytur tek injoranca (mosdija). Gje qe te ben viktime te sajë.

Magjistar bëhesh. Mjafton qe dikush para teje te te tregoje nga experienca e tije, se si mund te bend-esh energjine.

E keqja eshte se sa e kupton, se ti ke fuqi te ndryshosh atë energji, te rritet euforia dhe masandej te duket vetja i plotefuqishem, qe ne fund te çon tek abuzimi i asaj “metode”.

Euforia të çon në Abuzim Force. Mendon se je i pakapshem dhe s’ka forcë (tjeter) te te ndali.

Magjistarët, jan vetëm gënjeshtar që bëjnë lojra shpejtësie me truket e tyre.

Sepse magjia nuk ekziston zonjusha hello Kitty.

Mos i besoni kot, përallave me magjira, sepse magjia thjesht nuk ekziston.;):giggle:

Magjia jo vetem qe egziston por edhe mbizoteron, sepse pala tjeter eshte zhytur tek injoranca (mosdija). Gje qe te ben viktime te sajë.
Edhe një herë zonjusha kitty po t'a përsëris, nuk ekziston magjia.

Nuk ekzistojnë shpirtrat, demonët, ëngjëjt, fantazmat, nuk ekzistojnë zotërit.

Jan shpikur të gjitha kto nga fantazia njerëzore, vetëm për të trembur njërëzit njëri tjetrin për pushtet.
Për t'ë intimiduar kundërshtarët që mos të ngrejnë krye kundrejt atyre që i prallisin.

Me anë të besimeve, njërëzit kan mësuar të manipulojnë mëndjen njërëzore.
Duke i rekrutuar si ushtar të devotshëm, për qëllimet e atyre që duan të risin perandorin e tyre. :giggle: ;)

Të gjitha këto shplarje truri bëhen, që njërëzit të luftojnë të bindur që po luftojnë për të mirën e njerëzimit.

Por në fakt, ata luftojnë për të rritur perandorit, sepse njeriu i pa manipuluar nuk lufton me gjith shpirt.;)

Last edited:
o yll, kur do ma shof nji filxhon kafje turke ti mu? :p
Ta nis baba me foto ty fixhonin ene m'jep ca habere te mira se kom nevoje shume! :)
JU qe keni nje sens/marsh me te avancuar sesa neve njerzit e zakonshem, shihni dhe perceptoni gjera qe neve injorantet nuk i arrijme dot.
Me kujtohet nje histori e vjeter mbi 25 vjecare ne plazhin e Durrsit.
Isha me leje te zakonshme 3 javore ne Shqiperi, dhe si refugjatet e kohes sa here zbrisja ne DR, ofrojsha respekte e tavolina shembullore per miq, shoke apo te aferm.
Diku ne nje ambjent restoranti ne plazhin e DR, pasi hengrem dhe pime, pas kafeve turke, nje mik me tha:
- Punonjsja e banakut, eshte nje zonje grua, ka ardhur nga Greqia prej pak kohesh dhe eshte mjeshtre per te pare filxhan, por ajo kurre nuk shef mbi 2 filxhana ne dite dhe vetem diteve te Marta te javes ! Si thua t'ja japin kto tonat dhe ti shofi?
Une iu pergjigja: Nuk ma lejon as botkuptimi dhe formesimi im shkollor dhe as komoditetet e jetes qe me ofron Austria ne zemer te katolicizmit per ti besuar ktyre budalliqeve.
Megjithate nga insistimi i shokut dhe ndjenja e gallates qe ngjall atmosphera ne dreka apo darka ne restorante pranova dhe i premtova banakieres "greke" 5000 Leke shqiptar .
Ishte imprsionante saktesia dhe intuita e saj ne "leximin e filxhanit" dhe koincidenca ne jeten reale!
Preferoj te mos hyj ne detaje, por vertet mbeta i shokuar nga aftesia e saj per te individualizuar shume detaje te jetes time private dhe familjare, dhe sidomos nuk harroj kurre qe filloi te kollitej me te madhe, dhe me shpjegoi qe te keqen qe me kercenohej mua nga forca negative dhe te errta, ajo po perpiqej ti absorbonte/pervetsonte.
Mbeta disi i hutuar dhe skeptik sepse isha vetem 26 vjec dhe kurre nuk kisha hasur ne experenca te tilla!
I kam konsideruar gjithmone paranoja ose fenomne spekullative!
Ishte viti 2002 ne Hotel Drenica Durres, stacioni i dyte i autobuzit! :cool:

Edhe një herë zonjusha kitty po t'a përsëris, nuk ekziston magjia.

Nuk ekzistojnë shpirtrat, demonët, ëngjëjt, fantazmat, nuk ekzistojnë zotërit.

Jan shpikur të gjitha kto nga fantazia njerëzore, vetëm për të trembur njërëzit njëri tjetrin për pushtet.
Për t'ë intimiduar kundërshtarët që mos të ngrejnë krye kundrejt atyre që i prallisin.

Me anë të besimeve, njërëzit kan mësuar të manipulojnë mëndjen njërëzore.
Duke i rekrutuar si ushtar të devotshëm, për qëllimet e atyre që duan të risin perandorin e tyre. :giggle: ;)

Të gjitha këto shplarje truri bëhen, që njërëzit të luftojnë të bindur që po luftojnë për të mirën e njerëzimit.

Por në fakt, ata luftojnë për të rritur perandorit, sepse njeriu i pa manipuluar nuk lufton me gjith shpirt.;)
You are knocking to the wrong door 🥴

o yll, kur do ma shof nji filxhon kafje turke ti mu? :p
Ta nis baba me foto ty fixhonin ene m'jep ca habere te mira se kom nevoje shume! :)
JU qe keni nje sens/marsh me te avancuar sesa neve njerzit e zakonshem, shihni dhe perceptoni gjera qe neve injorantet nuk i arrijme dot.
Me kujtohet nje histori e vjeter mbi 25 vjecare ne plazhin e Durrsit.
Isha me leje te zakonshme 3 javore ne Shqiperi, dhe si refugjatet e kohes sa here zbrisja ne DR, ofrojsha respekte e tavolina shembullore per miq, shoke apo te aferm.
Diku ne nje ambjent restoranti ne plazhin e DR, pasi hengrem dhe pime, pas kafeve turke, nje mik me tha:
- Punonjsja e banakut, eshte nje zonje grua, ka ardhur nga Greqia prej pak kohesh dhe eshte mjeshtre per te pare filxhan, por ajo kurre nuk shef mbi 2 filxhana ne dite dhe vetem diteve te Marta te javes ! Si thua t'ja japin kto tonat dhe ti shofi?
Une iu pergjigja: Nuk ma lejon as botkuptimi dhe formesimi im shkollor dhe as komoditetet e jetes qe me ofron Austria ne zemer te katolicizmit per ti besuar ktyre budalliqeve.
Megjithate nga insistimi i shokut dhe ndjenja e gallates qe ngjall atmosphera ne dreka apo darka ne restorante pranova dhe i premtova banakieres "greke" 5000 Leke shqiptar .
Ishte imprsionante saktesia dhe intuita e saj ne "leximin e filxhanit" dhe koincidenca ne jeten reale!
Preferoj te mos hyj ne detaje, por vertet mbeta i shokuar nga aftesia e saj per te individualizuar shume detaje te jetes time private dhe familjare, dhe sidomos nuk harroj kurre qe filloi te kollitej me te madhe, dhe me shpjegoi qe te keqen qe me kercenohej mua nga forca negative dhe te errta, ajo po perpiqej ti absorbonte/pervetsonte.
Mbeta disi i hutuar dhe skeptik sepse isha vetem 26 vjec dhe kurre nuk kisha hasur ne experenca te tilla!
I kam konsideruar gjithmone paranoja ose fenomne spekullative!
Ishte viti 2002 ne Hotel Drenica Durres, stacioni i dyte i autobuzit! :cool:
Babë, unë me sinqeritet nuk di te shikoj filxhana. Unë thjesht jam Clairvoyant, dmth po eshte “diçka” aty para syve te mi, unë jam në gjendje ta shikoj, bisedoj, prekemi me dore etc. Pra full blown conversation, si me simple ghosts, po ashtu edhe bad spirits (shtriga dhe djalli)

E verteta eshte se ka njerez qe parashikojne në future dhe jane excellent në kete drejtim. Te gjithe te tjeret jane koti fare.

Nuk e di ne ke rastisur kur e kam thënë në forum, por nje krushkën tone, i di aq mire filxhanin, sa tmerrohesh kur dalin cëk për cëk ato qe ajo thotë.

Nuk dua te nis tani te shkruaj se cfare më gjeti ajo gruaja, se do kohe te gjatë…

You are knocking to the wrong door 🥴
Po qysh moj zonjusha kitty, un na qënkam duke trokitur derën e gabuar, kurse ju na qënkeni duke trokitur atë të saktën?

Atëhere zonjusha kitty, ç'më thoni për luftrat në botë, pse nuk bëhen me magjistar ato, po na bëhen me ushtarë?
Pse ushqimet bëhen me punë, dhe jo me magji?

Edhe një herë po ju them zonjusha kitty, në botën reale që jetojmë ne magjia nuk ekziston, ndërsa në botën e fantazirave, atere po që ekziston.

Hiqe mëndjen nga magjirat,sepse ato nuk ekzistojnë dhe jan gënjeshtra me bisht, ose me fjongo. :giggle:

Në këtë botë që jetojmë zonjusha kitty, të vetmen gjë që mund të besoni është vetëm shkenca,dhe asgjë tjetër.
Sepse shkenca bazohet në fakte, dhe jo në fantazira prallash, siç është magjia.;)

Magjia, nuk ekziston.

Une besoj tek magjia.
Dhe po ta them, kujdes se ketu vijne verdall shume magjistrica. I kam nuhatur une!

Back