DushinOre ja e lam duhanin...
Po mbas seksit pastaj ca do ndezimapo televizorin
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !DushinOre ja e lam duhanin...
Tani eshte vape lahemi me uji te ftohteDushin![]()
Po pra në dushTani eshte vape lahemi me uji te ftohte
Une kam detin aferPo pra në dush![]()
Ktu ndryshon muhabetiUne kam detin afer![]()
Po une 90% te rasteve lahem ne darke nga ora 11 ose 12 dhe uji eshte i ngrohte dhe shumë i qete kenaqesh per qejf@The joker, po uji i deti a ka filluar te ngrohet gjate drekës? Do te beje vapë përvëluese ne vazhdim.
E vertete, madje dhe heret ne mengjes uji eshte i kënaqshëm.Po une 90% te rasteve lahem ne darke nga ora 11 ose 12 dhe uji eshte i ngrohte dhe shumë i qete kenaqesh per qejf
Une ndez duhan ajo puroKtu ndryshon muhabeti
E po ske ça ndez kur je në det![]()
Kam pare shume veta lahen ne mengjes po une pertoj sjam lare ndonjëherë në mengjes heretE vertete, madje dhe heret ne mengjes uji eshte i kënaqshëm.
Shqiptare ësht puro?Une ndez duhan ajo puro![]()
Piro kubanezeShqiptare ësht puro?
Ti nuk e tradhton cigaren![]()
Forum al te postosh tek tema cfare beretOre ja e lam duhanin...
Ai do te ndezi..ku ndez temaForum al te postosh tek tema cfare beret
Ktu jane mosbesus doc te kerkojne fakte pastajForum al te postosh tek tema cfare beret
Mi se mos te shpërthen ne goje kjo pajisja lolHallall![]()