Xhina
V.I.P
Ndizet se do ket nja 20 anetare duke komentuarAi do te ndezi..ku ndez tema![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ndizet se do ket nja 20 anetare duke komentuarAi do te ndezi..ku ndez tema![]()
Kush pajisje ?Mi se mos te shpërthen ne goje kjo pajisja lol![]()
Vendoset ne koke thot vini jo ne gojeMi se mos te shpërthen ne goje kjo pajisja lol![]()
Po iu "turren" mikeshat e forumit po. Ketu ndryshon punaNdizet se do ket nja 20 anetare duke komentuar![]()
S'merret vesh, duket si elektroshok.Vendoset ne koke thot vini jo ne goje![]()
Ajo qe tha vini, ama Joker the se vendoset ne kokë, do e provoje ti?Kush pajisje ?
Puro?![]()
Ndalon dhe alkolin dhe drogen thot.S'merret vesh, duket si elektroshok.![]()
Dhe hajt ta ndalosh pastaj, shpërthiminPurua shperthen si vullkan![]()
Mire benUnë e ndez ndonjëherë rrallë kur mërzitem.
Smë kan ik pllumat akoma nga kafaziAjo qe tha vini, ama Joker the se vendoset ne kokë, do e provoje ti?![]()
Po pra s'i dihet efektit anësor..Ndalon dhe alkolin dhe drogen thot.
Ishalla nuk ndalon dhe ndonjë gjë tj![]()

Do e lë fare atëhere se sdua te jetoj kaq gjatë.Mire ben
Gjyshi im e pinte cigaren qe 15 vjeç e jetoi 96 vjeç
Tekonologjiaaa pastajPo pra s'i dihet efektit anësor..![]()
Fillo heroinenDo e lë fare atëhere se sdua te jetoj kaq gjatë.
Ishalla nuk ësht shpërthim i fortëEhhh thuajjj![]()
Shyqyr qe ju erdhen mendet, perdorni rehat cigaren, lëreni kur te doni se jeta e shkurter lol më kot s'bëjne eksperimente me lloj lloj teknologjie, po shpërtheu, kaq e pati jeta lolSmë kan ik pllumat akoma nga kafazi![]()
Ndaj rri afer detit uneIshalla nuk ësht shpërthim i fortëse hajt ta fikësh pastaj
![]()